- Konu Sahibi abiyekuzu26
Harika yazmissinriz benzer seyleri yazdim ama gercekten hislerime tercüman olmussunuz.Bizim odadaki sorun herkesin mahalle teyzesi kıvamında olması.. Dolayısıyla dönen muhabbetler, yapılan tavırlar can sıkıcı.Odada müdür dahil 3 kişiyle tartıştım bu yüzden. En son hatta kaç kişiyle kavga ettin,sorun sende denildi müdürümce:))))) Problem şu ki herkes birbirinin arkasından konuşup yüzüne gülüyor.Benim fıtratıma ters,böyle bir şey asla yapamam.İçime de atamıyorum. Problemi yüz yüze konuşunca da çözülmüyor.Ama karar verdim adım da uyumsuza çıksın sonra da başıma rotasyon gibi bişi gelsin istemiyorum. O yüzden pandemi snrssı işe dönünce radikal değişiklikler bekliyorum kendimdenBurası iş ortamı,paranı kazan çek git, umursama yeni mottom.Umursanmaya layık değiller çünkü.
Size de ne diyim bilemedim.İnsan ister istemez etkileniyor.Evt misal müdürünüz dediğiniz şekilde sormalıydı soruyu ama sormaz.Değiştiremezsiniz kimseyi.Ben konuşursam ,doğru şekilde ifade edersem utanırlar da değişirler sandım misal ama olmuyor.Sen kendini yıprattığınla kalıosun.Siz yeri geldiğinde hakkınızı aramaya devam edin,susmayın.Ama değiştiremeyeceğiniz insanlar için enerjinizi de harcamayın. Saat 5'den snra hiçbirini görmek zorunda değilsiniz. Akrabanız ya da arkadaşınız değiller. Para kazanmaya gidioruz oraya.Paramızı kazanıp çıkıp gidelim.Hadi yeni bi başlangıcı beraber yapalım hatta![]()

Ben ilk paragrafta yazdıklarınızin farkına yaklaşık 1 sene önce vardim ve artık sadece işimi yapiyorum, mesela bir konuda bilgim varsa hemen atlardim arkadaslarima yardimci olayim.diye, artık yapmıyorum
Tartışınca sen suçlu ve gecimsiz oluyorsun, he he de geç, muhabbeti duy ama duymazdan gel, açıkçası aksi bir durumda da elinizde koz.oluyor. Koz olarak kullanın diye demiyorum ama en azından kendinizi korumak için ne yapmanız gerektigini bilip ona göre hareket edersiniz.