İş hayatı ..Mesafe..

Maalesef eşime göre bir şey yok ...Eşi alkolikmiş kadıncağız ağladı üzüldüm diye anlatıyor akşam .Bir şey demedim eşime ama aklım karıştı açıkçası.
Bildiğin duygu sömürüsü bu yapmıştır pekde iyi niyetli bi insan değil belkide kocana kapağı atmak için yaklaşım için birşeyler uydurması lazım zaten rengini belli etmiş herşey olabilir artık şaşırmıyorum insanların para hırsı vs için yaptıkları türlü rezaletlere ...

Kadının davranışları normal değil maalesef. Bu tavırların 3 açıklaması var:
1. Sırf para koparmak için kendini acındırıyor.İşte yemek şu bu vs. parasını almak için
2. Eşinize bildiğimiz dimdik yürüyor
3. 1 ve 2. maddelerin ikisini birden eşiniz üzerinde deniyor.

Eşinizi uyarın "kadın uyanık paranı verme, kendini acındırıyor" gibilerinden ve takipte olun mutlaka.

Daha iki haftalık tanıyormuş.bence esinizi ciddiyetle uyarin."o bayanla fazla samimiyet kurmanı istemiyorum.ne olursa olsun anam degil babam degil bize ne kocasından." deyin.ve bu kadınla olan arkadaşlıgin huzurunuzu kaciracagini belirtin.

Ben kıskanç biri degilim.ama geçen sene eşimin işyerinde bayanın biri samimi oldugu diger bayanlarla küsmüs.dedikoducu da bir kız .esim amiri.sürekli odasına gitmeler, dert yanıyor diger bayanlardan....eşime dondurma falan ısmarlamalar kantinden.cay ocağindan kahve alıp gelmeler.eşim de hoşsohbet,sıcakkanlı biridir.amirleri gibi davranmaz hic.normalde bayan erkek toplanıp giderler eşimin odasına gırgır şamataya.bu kız bayanlarla küs olduğu için de gelip eşimle tek başina oturuyor haliyle....

eşim saf saf anlatıyor bana.sohbet ediyoruz hani.sofradaydık catalı fırlattim ve bunun için kavga ettim.eşim şok geçirdi.cünkü samimi kız arkadaşları da vardır.hayatımda hıc rahatsızlık duymadım.bundan dolayı benden beklemiyordu öyle bir hareket."arana mesafe koy süphesi bile olursa midem bulanır bu evlilik biter." dedim.açiklamam da su sekilde oldu:

iki tarafta kötü niyetli olmaz ama kalbi kırık olan insan karşıdakinin iyi niyetini o anki psikolojiyle yanlıs anlayabilir.bu sefer kırildıgi taraftan görmediği ilgiyi teselli eden taraftan görünce her sözü davranışı kendine yontar.kendi kendine hislere kapılabilir.bunu sana yansıtabilir.sende böyle bir séy olmayacacağını biliyorum.ama bu durumun oluşmasına fıtsat verdigin icin bitersin bende.davranışlarını o ona göre düzenle" dedim.
Hatta eşim ""ayyy kız cirkin zaten ona mı bakıcam korkma" dedi. Ama ben ısrarla "bak ya da bakma kız sana iyi niyetinden bir sey hissederse ben bunu anlarsam duyarsam -ki anlarım- senin hislerin önemli değil diyorum .ben seni uyarıyorum bu duruma mahal verme diyorum.eger böyle bir durum olursa bu durumu doğuran davranıslarindan dolayi seni suclarim.

Dedim.

Biliyorum uzun oldu ama eşim o günden sonra mesafeli o kiza.hı kız gercekten dertleşmek icin geldi hep eşimin yanına.yüzde doksan benim fesatlıgım.ama gitsin kendine dertlesecek bekar adamlar ya da yeni kız arkadaşlar bulsun.ne yapayım?!

Siz de eşinizle böyle bir konuşma yapabilirsiniz.zaten kıskandıginizi belli etmisssiniz esinize.

kadın sorunlu belli.

en tehlikeli durum ise ağlayarak kendini acındırması.mazlumu oynaması. erkeklerde prim yapıyor. dikkat edin.bu konuda eşinizle kötü olmayın yani görüşmeyin falan demeyin ki ters tepmesin.

Evet eşim de en çok ağlamasına üzülmüş.Kadın direk vicdan yaptırıyor çok tehlikeli .

Bence samimiyet ilerlemeden önünü kessin konu sahibi.simdi karışmazsa ilerde e o benim yakın arkadaşım ne deyim kadına muhabbetleri olabilir.

Cok zor bir durum konu sahibi.ama ben bu durumlarda vicdan falan dinlemiyorum.biraz bencil olmak lazım.tanımiyoruz etmiyoruz bize ne herkesin özel hayatindan deyin.

Ya sen hayırdır dememiş mi o adam
Demediyse sen de

Zor bir durum cidden ..Aklına da sokmak istemiyorum ama ufaktan çaktırmadan da uyarmam lazım biliyorum.

Kusura bakmayın canınızı sıkmak istemem ama eşiniz de biraz salağa yatıyormuş gibi geldi. Bu ilgiyi farketmemek imkansız.

Heralde bunalımda
Evli ama mutsuz bunuda dışarıda aramaya başlamış...

Esin mi o adam?Esim bunu normal gorse yolardim onu.Is yerine oylesineymis gibi gider bi bakardimTehlike canlari caliyo.Kos canim kos.

Yok hiç de normal değil bence iki hahtaligi bırak iki yıl olsa bile normal değil ben is yerinde kadın erkek samimiyetine karşıyım. Mutlaka mesafe olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…