İş hayatı ..Mesafe..

Saçını başını yolmamak için zor tutuyorum zaten kendimi ..

Hepte çok çirkin olurlar konuşmak zorunda kaldıkları karşı cins onamı bakacaktı sana birşey söyleyeyim ilk olumlu sinyalleri aldımı çoğu erkekler o çirkin dediği kadının kölesi oluverir çirkmiş değilmiş hepside hikaye.. hemen karşı atağa geçmiş olur ruhun duyar bir zaman sonra yedikleri naneleri ama artık eskisi gibi özel güzel temiz yürekli eşiniz olmaz...Yorumun çok anlamlı bi okadarda öğretici insanlar hata yapmadanda gelecek belayı önleyebilmeli teprik ederim seni Rabbim yuvanızda huzurlu mutlu olursunuz inşaAllah sevdiklerinle amin

Kadın kaşarlaşmış kocanı yumuşak huylu görmüş artık ne götürebilirse yanına kar kadının ....

Esininde hoşuma gitmiş bence önünü kesmedigine gore ben 3 yillik evliyim belki aşırı kıskanç olduğumu dusunebilirsiniz ama bırak bu kadar muhabbeti markette kasiyere veya reondaki kizlara bisey sordugunda laf uzar veya hafif bi mimik gorsem aninda tavrimi koyarim burnundanda getiririm sizin olay beni fazlasiyla asiyo belkide öyle bi cevrede yetismedigimdendir yada fazla sahipleniciyim bilemedim kendimde eşimden başkasına gözüm kulağım kapalıdır bisey soracaksam da ciddiyetle sorar geçerim para istemekkk mümkün bile değil

Uzun seneler tanıştığın iş arkadaşından para isteyebilirsin yada derdini anlatabilirsin belki ama iki hafta da bu samimiyeti sorgularim.

Böyle bir durum iş hayatı değil hiçbir hayatta tabiki normal değil olamaz da zaten hanim teyze nasıl. Bir rekor kırma hayalinde acaba !!!

Bu ısler karsılıklı. Esınız yuz vermıs o rahatlıgı bulmus kı bu denli ıcını acmıs kadın

Bu ısler karsılıklı. Esınız yuz vermıs o rahatlıgı bulmus kı bu denli ıcını acmıs kadın
Yani konu sahibi eşin yüz vermiş karabiberime katılıyorum kadın içinde ne varsa yapacak ona kocan yolunu açarsaki açmış, suçlu arıyorsan eşinizdir !!!

Anlattığınız kadın mahalle kuaförlerinde ilk kez gördüğü insaların yanında herşeyini anlatan tiplere benziyor. Eşinize sulandığından değil de densizliğinden yapmış olabilir. Ya da gerçekten sulanmış da olabilir. Sizin yapmanız gerekense eşinizin yanında kadından soğutacak şeyler söyleyin. Ay terbiyesi kadın insan eşiyle özelini hem de karşı cinsten insanlarla paylaşır mı ? ben çocuk istiyorum ne demek. Kimden istiyosan ona söyle sanane yani. Bir de parası yoksa avans istesin. ordan burdan dilenmek nedir. Bu kadının sınırı yok densiz fazla muhattab olma, yarın bi gün seni ortamlarda rezil eder. Haddini aştığında tersle , özelini anlattığında bu sizin özeliniz bana anlatmanız doğru gelmiyor , hoşlanmıyorum de gibi telkinlerde bulunun. Kadının kendisine yavşadığını düşünürse havaya girer. Aldatmaz belki ama o hissi sever erkekler.

Sağol canım.ben eşim yapmazcılardan değilim.insanoğluyuz herşey olabilir hayatta.tabiki aldatılmak yıkar beni.ama durduk yere de esimden hoşlanan biri ciksin istemem ortaya. esim bir sey hissetmese de bu durum tabiki canımı sıkar.çünkü ben insanlara mesafeli yaklaşırım .karsimdaki kimse beni yanlıs anlamaz.eşimden de böyle davranmasını isterim tabiki.

Konu sahibinin yerinde olsam eşime cok kizardim.hangi ara ve ne alaka evinin rızkından bu kadına verecek, özel konulari dertlesecek kadar samimi oldun derdim.iki haftada isimleri karıştırır insan ki birak özelini anlatmayi.

Eşinizin suçu bu esinizi uyarın derim ben

Eşimi uyardım,hak verdi ve özür diledi .Umarım bir daha yaşanmaz çünkü gerçekten aldatılmayı kaldıramam.Kimse kaldıramaz zaten.

şuursuz karı parçalarım

şuursuz karı parçalarım
Aynen kadın iş yerinde erkekleri korumasız kendisinide bilmem ne zanneti herhalde , onlar çok iyi biliyordur kime yanaşıp yama olacağını ....var böyle fırsat düşkünleri Rabbim kötülerin şerrinden korusun cümle kardeşlerizi amin

eşiniz iyi niyetiyle yaklaşmış belli kı. kadında hayalhane nin de dediği gibi densiz biri muhtemelen.eşinize cok tepkı verirseniz bu sefer bir sonrakı konusmalarını anlatmayacaktır. kendini gızlı birsey yapıyormus gibi hissedebilir.
Çok tepkı vermemk lazım bence. daha sakin olmaya calısın .

Beni de rahatlatan eşimin bana olduğu gbi anlatması ..Onu tanırım gerçekten eşinin alkolik olmasına üzülmüş ona inandın ama kadının ona kur yaptığını anlıyamamış.Kadın gözüyle bakamıyor olaylara ..
Mesafe kuracağına söz verdi .Umarım sözünde durur ki duracağına inanıyorum.Beni ikna etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…