- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Saçını başını yolmamak için zor tutuyorum zaten kendimi ..Ayrıyeten sizin eşiniz nasıl boyle rahat davranabiliyo.Birde siz nasıl o adamın sacını basını yemeden durabiliyorsunuz??
Cok merak ediyorum.Esiniz psikologmu,yada derdi yokta bela arıyo kesin!!Evet bence kesinlikle oyle!Bence esinize aradıgını verin.Yazık!Bela olun.
Hepte çok çirkin olurlar konuşmak zorunda kaldıkları karşı cins onamı bakacaktı sana birşey söyleyeyim ilk olumlu sinyalleri aldımı çoğu erkekler o çirkin dediği kadının kölesi oluverir çirkmiş değilmiş hepside hikaye.. hemen karşı atağa geçmiş olur ruhun duyar bir zaman sonra yedikleri naneleri ama artık eskisi gibi özel güzel temiz yürekli eşiniz olmaz...Yorumun çok anlamlı bi okadarda öğretici insanlar hata yapmadanda gelecek belayı önleyebilmeli teprik ederim seni Rabbim yuvanızda huzurlu mutlu olursunuz inşaAllah sevdiklerinle aminDaha iki haftalık tanıyormuş.bence esinizi ciddiyetle uyarin."o bayanla fazla samimiyet kurmanı istemiyorum.ne olursa olsun anam degil babam degil bize ne kocasından." deyin.ve bu kadınla olan arkadaşlıgin huzurunuzu kaciracagini belirtin.
Ben kıskanç biri degilim.ama geçen sene eşimin işyerinde bayanın biri samimi oldugu diger bayanlarla küsmüs.dedikoducu da bir kız .esim amiri.sürekli odasına gitmeler, dert yanıyor diger bayanlardan....eşime dondurma falan ısmarlamalar kantinden.cay ocağindan kahve alıp gelmeler.eşim de hoşsohbet,sıcakkanlı biridir.amirleri gibi davranmaz hic.normalde bayan erkek toplanıp giderler eşimin odasına gırgır şamataya.bu kız bayanlarla küs olduğu için de gelip eşimle tek başina oturuyor haliyle....
eşim saf saf anlatıyor bana.sohbet ediyoruz hani.sofradaydık catalı fırlattim ve bunun için kavga ettim.eşim şok geçirdi.cünkü samimi kız arkadaşları da vardır.hayatımda hıc rahatsızlık duymadım.bundan dolayı benden beklemiyordu öyle bir hareket."arana mesafe koy süphesi bile olursa midem bulanır bu evlilik biter." dedim.açiklamam da su sekilde oldu:
iki tarafta kötü niyetli olmaz ama kalbi kırık olan insan karşıdakinin iyi niyetini o anki psikolojiyle yanlıs anlayabilir.bu sefer kırildıgi taraftan görmediği ilgiyi teselli eden taraftan görünce her sözü davranışı kendine yontar.kendi kendine hislere kapılabilir.bunu sana yansıtabilir.sende böyle bir séy olmayacacağını biliyorum.ama bu durumun oluşmasına fıtsat verdigin icin bitersin bende.davranışlarını o ona göre düzenle" dedim.
Hatta eşim ""ayyy kız cirkin zaten ona mı bakıcam korkma" dedi. Ama ben ısrarla "bak ya da bakma kız sana iyi niyetinden bir sey hissederse ben bunu anlarsam duyarsam -ki anlarım- senin hislerin önemli değil diyorum .ben seni uyarıyorum bu duruma mahal verme diyorum.eger böyle bir durum olursa bu durumu doğuran davranıslarindan dolayi seni suclarim.
Dedim.
Biliyorum uzun oldu ama eşim o günden sonra mesafeli o kiza.hı kız gercekten dertleşmek icin geldi hep eşimin yanına.yüzde doksan benim fesatlıgım.ama gitsin kendine dertlesecek bekar adamlar ya da yeni kız arkadaşlar bulsun.ne yapayım?!
Siz de eşinizle böyle bir konuşma yapabilirsiniz.zaten kıskandıginizi belli etmisssiniz esinize.
35 civarı sanırım.Bu hanım iş arkadaşın yaşı kaç?
Hımm aktif yaş aranıyo olabillir neyse biraz geçmişi kurcalansa ne dolaplar çıkarda ...hayret ediyorum bu tür kadılnarın hiçmi aklı fikri yok düşünse birkere bu adamın karısı duysa hakkımda ne düşünür ?35 civarı sanırım.
Yani konu sahibi eşin yüz vermiş karabiberime katılıyorum kadın içinde ne varsa yapacak ona kocan yolunu açarsaki açmış, suçlu arıyorsan eşinizdir !!!Bu ısler karsılıklı. Esınız yuz vermıs o rahatlıgı bulmus kı bu denli ıcını acmıs kadın
Sağol canım.ben eşim yapmazcılardan değilim.insanoğluyuz herşey olabilir hayatta.tabiki aldatılmak yıkar beni.ama durduk yere de esimden hoşlanan biri ciksin istemem ortaya. esim bir sey hissetmese de bu durum tabiki canımı sıkar.çünkü ben insanlara mesafeli yaklaşırım .karsimdaki kimse beni yanlıs anlamaz.eşimden de böyle davranmasını isterim tabiki.Hepte çok çirkin olurlar konuşmak zorunda kaldıkları karşı cins onamı bakacaktı sana birşey söyleyeyim ilk olumlu sinyalleri aldımı çoğu erkekler o çirkin dediği kadının kölesi oluverir çirkmiş değilmiş hepside hikaye.. hemen karşı atağa geçmiş olur ruhun duyar bir zaman sonra yedikleri naneleri ama artık eskisi gibi özel güzel temiz yürekli eşiniz olmaz...Yorumun çok anlamlı bi okadarda öğretici insanlar hata yapmadanda gelecek belayı önleyebilmeli teprik ederim seni Rabbim yuvanızda huzurlu mutlu olursunuz inşaAllah sevdiklerinle amin
şuursuz karı parçalarımSizce evli bir kadının iki haftadır çalıştığı iş yerindeki evli bir erkek çalışma arkadaşına görevi olmadığı halde ve kendisinden istenmediği halde kahve pişirmesi,ağlaması ve ağlarken evliliğindeki sorunları anlatması eşinin alkolik olması vs ,''Ben sağlıklı bir kadınım,çocuk istiyorum ''gibi özel konulu cümleler kurması,kendine ait evi ve arabası olduğu halde param yok diyip öğlen yemeği için yine aynı erkek çalışma arkadaşından para alması normal mi ?
Yoksa ben mi uzak kalmışım iş hayatından ?
Aynen kadın iş yerinde erkekleri korumasız kendisinide bilmem ne zanneti herhalde , onlar çok iyi biliyordur kime yanaşıp yama olacağını ....var böyle fırsat düşkünleri Rabbim kötülerin şerrinden korusun cümle kardeşlerizi aminşuursuz karı parçalarım
Beni de rahatlatan eşimin bana olduğu gbi anlatması ..Onu tanırım gerçekten eşinin alkolik olmasına üzülmüş ona inandın ama kadının ona kur yaptığını anlıyamamış.Kadın gözüyle bakamıyor olaylara ..eşiniz iyi niyetiyle yaklaşmış belli kı. kadında hayalhane nin de dediği gibi densiz biri muhtemelen.eşinize cok tepkı verirseniz bu sefer bir sonrakı konusmalarını anlatmayacaktır. kendini gızlı birsey yapıyormus gibi hissedebilir.
Çok tepkı vermemk lazım bence. daha sakin olmaya calısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?