İş hayatı ..Mesafe..

Erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlarda çalıştım. Coğuyla çok iyi arkadaş oldum. Ama bu denli samimiyet kurmadım, diğer kadın çalışma arkadaşlarımda da görmedim. Hiç normal değil emin ol.

Tam istediğim cevap buydu ..Teşekkür ederim.Eşim paralı değil ama yakışıklı bir erkek ..Hep ilgi çekmişti ama en ufak sadakatsizliğini hissetmedim umarım bundan sonra da olmaz zira asla kaldıramam .

Hem sarhoş eş diyo. Hemde cocuk yapmak istiyo.
Çok çelişkili bi kadın. Hemde kendiyle çelişiyor.
Kadın bence diyor ki çocuk yapmak istiyorum ama eşim alkolik ondan değil senden yapmak istiyorum.Tövbe yarabbim ne y.llu kadın be boşan eşinden başkasına bak madem evli adamdan ne istiyorsun sorunun varsa öyle değil mi vanityfairr

Is hayatinda beraber calistigim erkeklerle de guzel bir arkadaslik iliskisine sahip, şakalasan, zaman zaman hep beraber disarida da gorusen biri olarak soyluyorum; hic degil. Asla ve asla normal degil. Kadin-erkek iliskisini birak iki kiz arkadas arasinda bile normal degil.

Kadının düşmanı kadın oluyor maalesefki.
Belanı başka yerde bul madem öyle. ahlahsız karı

Böyle bir sorunum olsa ne bileyim ancak anneme anlatırım sanırım.Hiç tanımadığım bir adama asla anlatmam bana da çok tuhaf geldi ama eşim öyle saf saf anlatıyor ki kendimden kuşku duydum.

Böyle bir sorunum olsa ne bileyim ancak anneme anlatırım sanırım.Hiç tanımadığım bir adama asla anlatmam bana da çok tuhaf geldi ama eşim öyle saf saf anlatıyor ki kendimden kuşku duydum.
Eşiniz ya saf anlamadı ya da saf ayağına yatıyor.Yani daha önce de kadınlar ona böyle duygularını açsa hadi adam kuşkulanmıyor dersin de.Kadın ahlaksız ya var böyleleri tatmin olmayıp beğendiği evli erkeklere sulanan.Masum masum çocuk yapmak istiyorum demiş bir de ya kadına bak pislik.

Bence eşinizin üstüne çok gitmeyin. Durduk yere aklına sokmuş olursunuz. Size gelip anlatması zaten masum olduğunun kanıtı gibi. Eşinizde kötü bir şey hissetmedim ben. Sadece kadınla arasına mesafe koyması gerektiğini söyleyip bu konuyu da aranızda gerilim haline getirmeyin. Siz de çok uzatmadan tavrınızı net şekilde koyup konuyu kapatın bence.

Kadının bu oyununu anlamamış olmasına sinirleniyorum.

Hiç o şekilde algılamadığını söylüyor .Ben seni aldattım mı yani onu mu ima ediyorsun ya da ben mi asılmışım gibi klasik erkek savunmaları yapıyor.
Haydaa ne alaka ki. Buradaki yorumlar pek o yönde değil. Üste çıkmak için konuyu çeviriyor resmen. Az önce saf ayağına yatan insan şimdi kurt oldu desene. İşte işlerine geldiği gibi. Ben de kadının hadsiz samimiliğine duyarsız kalsa fazla iyi niyet gösterse sinir olurdum.
Sen bu kadar konuştuktan sonra çok fazla samimi olmaz bence, çok da uzatmamanı öneririm. Baktın olmuyor empati yaptırırsın, sana da bir erkek arkadaşın ağlayıp eşiyle mutsuzluğunu anlatmış sen de kıyamamış dinlemişsin elinden kahve içmişsin borç vermişsin gibi.

gerçekten insanlar iyice ilginçleşti, yeni tanıdığın birine neden bu kadar özelini anlatıyorsun ki.
Erkekler bence bizim kadar tehlikenin farkına varamıyorlar, sanırım uyarmakta yarar var...

Sonra da haklısın ben anlıyamadım diyor ama samimi bulmadım sanki başından savar gibi.

Ayrıyeten sizin eşiniz nasıl boyle rahat davranabiliyo.Birde siz nasıl o adamın sacını basını yemeden durabiliyorsunuz??
Cok merak ediyorum.Esiniz psikologmu,yada derdi yokta bela arıyo kesin!!Evet bence kesinlikle oyle!Bence esinize aradıgını verin.Yazık!Bela olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…