- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Tam istediğim cevap buydu ..Teşekkür ederim.Eşim paralı değil ama yakışıklı bir erkek ..Hep ilgi çekmişti ama en ufak sadakatsizliğini hissetmedim umarım bundan sonra da olmaz zira asla kaldıramam .Erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlarda çalıştım. Coğuyla çok iyi arkadaş oldum. Ama bu denli samimiyet kurmadım, diğer kadın çalışma arkadaşlarımda da görmedim. Hiç normal değil emin ol.
Çok yufka yürekliyiz kanka biz türk milleti olarakmasum görüyormuş zaten yazık kocası alkolik diyormuş
Buradaki yorumların mesaj içeriklerini kopyala yapıştır olarak gönderdim zaten ...Eşine buradaki yorumları oku. :) şöyle erkeklerin saflığı beni öldürüyor ya, pek merhametliymiş. :))
Kadın bence diyor ki çocuk yapmak istiyorum ama eşim alkolik ondan değil senden yapmak istiyorum.Tövbe yarabbim ne y.llu kadın be boşan eşinden başkasına bak madem evli adamdan ne istiyorsun sorunun varsa öyle değil miHem sarhoş eş diyo. Hemde cocuk yapmak istiyo.
Çok çelişkili bi kadın. Hemde kendiyle çelişiyor.
Ne diyor.Buradaki yorumların mesaj içeriklerini kopyala yapıştır olarak gönderdim zaten ...
Sizce evli bir kadının iki haftadır çalıştığı iş yerindeki evli bir erkek çalışma arkadaşına görevi olmadığı halde ve kendisinden istenmediği halde kahve pişirmesi,ağlaması ve ağlarken evliliğindeki sorunları anlatması eşinin alkolik olması vs ,''Ben sağlıklı bir kadınım,çocuk istiyorum ''gibi özel konulu cümleler kurması,kendine ait evi ve arabası olduğu halde param yok diyip öğlen yemeği için yine aynı erkek çalışma arkadaşından para alması normal mi ?
Yoksa ben mi uzak kalmışım iş hayatından ?
Kadının düşmanı kadın oluyor maalesefki.Kadın bence diyor ki çocuk yapmak istiyorum ama eşim alkolik ondan değil senden yapmak istiyorum.Tövbe yarabbim ne y.llu kadın be boşan eşinden başkasına bak madem evli adamdan ne istiyorsun sorunun varsa öyle değil mivanityfairr
Hiç o şekilde algılamadığını söylüyor .Ben seni aldattım mı yani onu mu ima ediyorsun ya da ben mi asılmışım gibi klasik erkek savunmaları yapıyor.Ne diyor.
Böyle bir sorunum olsa ne bileyim ancak anneme anlatırım sanırım.Hiç tanımadığım bir adama asla anlatmam bana da çok tuhaf geldi ama eşim öyle saf saf anlatıyor ki kendimden kuşku duydum.Kadın bence diyor ki çocuk yapmak istiyorum ama eşim alkolik ondan değil senden yapmak istiyorum.Tövbe yarabbim ne y.llu kadın be boşan eşinden başkasına bak madem evli adamdan ne istiyorsun sorunun varsa öyle değil mivanityfairr
Eşiniz ya saf anlamadı ya da saf ayağına yatıyor.Yani daha önce de kadınlar ona böyle duygularını açsa hadi adam kuşkulanmıyor dersin de.Kadın ahlaksız ya var böyleleri tatmin olmayıp beğendiği evli erkeklere sulanan.Masum masum çocuk yapmak istiyorum demiş bir de ya kadına bak pislik.Böyle bir sorunum olsa ne bileyim ancak anneme anlatırım sanırım.Hiç tanımadığım bir adama asla anlatmam bana da çok tuhaf geldi ama eşim öyle saf saf anlatıyor ki kendimden kuşku duydum.
Bence eşinizin üstüne çok gitmeyin. Durduk yere aklına sokmuş olursunuz. Size gelip anlatması zaten masum olduğunun kanıtı gibi. Eşinizde kötü bir şey hissetmedim ben. Sadece kadınla arasına mesafe koyması gerektiğini söyleyip bu konuyu da aranızda gerilim haline getirmeyin. Siz de çok uzatmadan tavrınızı net şekilde koyup konuyu kapatın bence.Böyle bir sorunum olsa ne bileyim ancak anneme anlatırım sanırım.Hiç tanımadığım bir adama asla anlatmam bana da çok tuhaf geldi ama eşim öyle saf saf anlatıyor ki kendimden kuşku duydum.
Kadının bu oyununu anlamamış olmasına sinirleniyorum.Bence eşinizin üstüne çok gitmeyin. Durduk yere aklına sokmuş olursunuz. Size gelip anlatması zaten masum olduğunun kanıtı gibi. Eşinizde kötü bir şey hissetmedim ben. Sadece kadınla arasına mesafe koyması gerektiğini söyleyip bu konuyu da aranızda gerilim haline getirmeyin. Siz de çok uzatmadan tavrınızı net şekilde koyup konuyu kapatın bence.
Haydaa ne alaka ki. Buradaki yorumlar pek o yönde değil. Üste çıkmak için konuyu çeviriyor resmen. Az önce saf ayağına yatan insan şimdi kurt oldu desene. İşte işlerine geldiği gibi. Ben de kadının hadsiz samimiliğine duyarsız kalsa fazla iyi niyet gösterse sinir olurdum.Hiç o şekilde algılamadığını söylüyor .Ben seni aldattım mı yani onu mu ima ediyorsun ya da ben mi asılmışım gibi klasik erkek savunmaları yapıyor.
Sonra da haklısın ben anlıyamadım diyor ama samimi bulmadım sanki başından savar gibi.Haydaa ne alaka ki. Buradaki yorumlar pek o yönde değil. Üste çıkmak için konuyu çeviriyor resmen. Az önce saf ayağına yatan insan şimdi kurt oldu desene. İşte işlerine geldiği gibi. Ben de kadının hadsiz samimiliğine duyarsız kalsa fazla iyi niyet gösterse sinir olurdum.
Sen bu kadar konuştuktan sonra çok fazla samimi olmaz bence, çok da uzatmamanı öneririm. Baktın olmuyor empati yaptırırsın, sana da bir erkek arkadaşın ağlayıp eşiyle mutsuzluğunu anlatmış sen de kıyamamış dinlemişsin elinden kahve içmişsin borç vermişsin gibi.
''Aslında tam bi sopalıkda işte''Kesinlikle tartışmadan eşinizi uyarmanız lazım.
Tartışıp o kadına istedigini vermeyin.
Aslında tam bi sopalıkda işte... şiddete karşıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?