Alınırlar yemezsek, neden yemiyosunuz vs derler. Birde para kesilecek falan küsme ihtimalleri bile var. Temizlik için çağırıyorum ama ayda 1 yada 2 ayda 1. Bu dip köşe olmayan normal temizlik aslında. Sil süpür basit aslında ama o bile olsa yoruyor.Ailende yemek yemeyin o zaman bından sonra. Ilk buradan başlayın.
Temizlik için de 1 haftada bir gelecek birini bulabilirsiniz uygun fiyata.
Evet Malesef hem iş hem ev yoruyor insanı ama yapacak bşy yok(
Her hafta çağırsanız birini baya yükünüz hafifler.Alınırlar yemezsek, neden yemiyosunuz vs derler. Birde para kesilecek falan küsme ihtimalleri bile var. Temizlik için çağırıyorum ama ayda 1 yada 2 ayda 1. Bu dip köşe olmayan normal temizlik aslında. Sil süpür basit aslında ama o bile olsa yoruyor.
valla annedir candır kandır, benim başımın tacıdırAlınırlar yemezsek, neden yemiyosunuz vs derler. Birde para kesilecek falan küsme ihtimalleri bile var. Temizlik için çağırıyorum ama ayda 1 yada 2 ayda 1. Bu dip köşe olmayan normal temizlik aslında. Sil süpür basit aslında ama o bile olsa yoruyor.
Anneme desem evet istiyorum der ve zaten veriyorum da. Orda yemesek daha karlıyız, bide sürekli beklenti içindeler.eşinle konuş. sana yardım etsin. pazar gününü sabahtan akşama temizliğe ayırma mesela. akşam işten gelince bi işin ucundan tutsun. imkan varsa temizlikçi alabilirsiniz.
annenizle de açık açık konuşun. anne para mı istiyorsun diye.
işten çıkmanız da şu an için mantıklı değil. çocuk okula gidiyor, eş akşama kadar çalışıyor. ee siz yine evde tek olacaksınız, onlarla vakit geçiremeyeceksiniz ki çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?