İş Hayatı

böyle mobbing uygulayan insanlar her alanda var maalesef. kendilerine sorulsa işi öğretme için sert davranıyorum derler ama alakası yok. işten alakasız bir sürü nedenden azar yedim hatta ve hatta el bile kaldırıldı bana. eğitimi bırakmayı defalarca düşündüm ama masraflı olduğundan harcadığım paraya kıyamadım. hayırlısı bakalım

Yasadiklarini anliyorm cok zor. Yerinde olsam baska bir kurum yada bolum yada sehre grcmeye calisirim.memuriyetini asla yakma.bu insanlarin zaten amaci o.bezdirip milleti kacirmak

Yasadiklarini anliyorm cok zor. Yerinde olsam baska bir kurum yada bolum yada sehre grcmeye calisirim.memuriyetini asla yakma.bu insanlarin zaten amaci o.bezdirip milleti kacirmak
Biraz da saglam durmaya calis.laf soylediklerinde cevabini ver.saygili olana saygi duyulur hersey karsilikli

Bir iş yerindeki eski çalışanlar yeni geleni ezme, iş yükleme vs durumlarını genelde yaparlar. Bu size , sizin şahsınıza özel bir durum değil. Hepimiz o yollardan geçtik.

İnsanlarla muhabbete çok girmeyin, özel hayatınızı anlatmayın, çoğu şeyi duymamazliktan / görmemezlikten gelin. Zamana bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…