7 yildir ayni is yerinde ayni konumda asgari ucretle calisiyorum.cok yogun bazen pazar gunleri bile calisip haftaici izin kullaniyorum.cok mutsuzum o kadar yogun calis herkesin isini gor herseye kostur asgari ucrete kole gibi calisiyorum.gunluk mola hakkimi hic kullanamam zor zoruna bir yemege cikabiliyorum.sigara icmedigim icin oyle aksama kadar calisiyorum.prezentabil degilim moral mi var para mi var saldim kendimi asiri asabim bozuk.isten cikamam malesef.ne yapsam sastim kaldm.az eleman cok is.yaptigim ise gore beceriye tecrubeye gore cok az maas aliyorum.buda beni mutsuz ediyor.resmi tatil bayram seyran hep calisiyorum.bugun ve yarinda calisacagim.mudurumuz pazar gunu calisacak eleman bulamamis tek kole benim zaten .100 tl verecekmis bana ima etmesine gore 100 tl.yi kendi cebinden vericekmis isyeri vermeyecek bana simdi pazar gunu calis ya hafta ici 2 gun izin verelim yada 100 tl.mudur kendi cebinden verecegini ima ettigi icinde acikcasi migdem bulandi 2 gun izinmi alsam ama parayada ihtiyacim var.