Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir derdim daha varki 30 yaşındayım ve çalışma hayatından çok yoruldum üniversite okurken bile çalıştım çok çalışmak isteyen bir insandım artık kendimi çok yorulmuş hissediyorum
şuan en güzel zamanların 36 yaştan bildiriyorum heryerım dökülüyor ama çalışmazsam da kimse avucuma ay sonunda para bile koymaz iş dışında sosyalleş biraz monotonluktan çık belki o seni yormuştur
Bir derdim daha varki 30 yaşındayım ve çalışma hayatından çok yoruldum üniversite okurken bile çalıştım çok çalışmak isteyen bir insandım artık kendimi çok yorulmuş hissediyorum
Baska is arayin baska bir bolume gecmeye calisin kurumsal firmada iseniz. O firmadan da bunalmis olabilirsiniz, bazi is ortamlari gercekten toksik oluyor..
Ama güzel bir işim var ayrılırsam bir daha böyle bir iş bulamam, evde oturup ne yapacağım, eşimin geliri iyi olsada kendi harcadığın daha iyi geliyor insana.
böyle böyle böyle düşünüp yorgunluğumu dindirmeye calısıyorum
Yoran çalışmak mı şuan çalıştığınız iş yerinin çalışma şartları mı? Birincisi ise 1 hafta izin alıp güzel bir kafa tatili yaparsanız belki deşarj olmanızı sağlayabilir. İkincisi ise farklı bir iş arayışına girebilirsiniz.
Ara ara bana da oluyor, hele yaza yaklaşırken neden olarakta kafa olarakta bitik hissediyorum. Tatil ile biraz deşarj oluyorum.