İş hayatına dönmelimiyim ?

Maddi olarak çok ihtiyacınız olur şartları zorlayın derim ama mantık yanlış geldi bana. Çocuğu başkasına bırakıp çalışacaksınız, paraya da hiç dokunmayıp çocuğa birikim yapacaksınız. Bence çocuğunuza şu evrede vereceğiniz eğitim göstereceğiniz ilgi onun için çok çok daha önemli. Hadi anane babanne baksa neyse...

Kadinlar calissin, elbette calissin. Ama bebis daha cok kucuk en azindan 2 yasa kadar imkani varsa kendisi bakabilir anneler
Anne devlet memuru ise böyle bir hakkı var. Ama özel sektördeki kariyer meslekleri diye tanımlayacağımız işlerde özellikle annelerin 2 yıl çalışmaması iş hayatından kopmak demek maalesef. İmkan varsa diyoruz ya gerçekçi olursak devlet memurları dışında kimsenin imkanı yok aslında.

Anne devlet memuru ise böyle bir hakkı var. Ama özel sektördeki kariyer meslekleri diye tanımlayacağımız işlerde özellikle annelerin 2 yıl çalışmaması iş hayatından kopmak demek maalesef. İmkan varsa diyoruz ya gerçekçi olursak devlet memurları dışında kimsenin imkanı yok aslında.
Haklisiniz ama bu surecte kendini gelistirmeye devam edebilir isteyen. Ben şuan sertifika topluyorum

Hayatta güvenmem. Kadının 6 çocuğu var demişsiniz anaç birisi olmuş olsa ya da çocuklar umruda olsa ne yapar eder kendi yavrularını isterdi önce yanında. Basit bi işe gireceğinde bile referans istiyorlar kadının durumu gayet açık bi referans sana. Bir de evine götürüp bırakacakmışsın pis mi temiz mi nedir bilmeden çok zor. Annenizle aynı sokakta kontrol edebilecekse onun yerine annenize bırakın en azından nasıl çocuk baktığını biliyorsunuz. Ya da cidden bakıcı lazımsa akraba olmasın anne ya da kardeşiniz değilse cidden çok sıkıntı laf anlatamazsın ciddiyeti olmaz bir yanlışını görsen uyaramazsın yok akraba kırılmasın etmesin vs. Hiç gerek yok bence hiç girmeyin o topa.

Back
X