İş hayatındaki olumsuzluklar ile nasıl baş ediyorsunuz?

hepimize allah sabır versin inşallah. Sizin de yaşadıklarınız gerçekten çok zormuş.
Bazı insanlar üstlerini çok iyi manipüle edebiliyorlar ve bu şekilde yükseliyorlar. Ben manipülatif bir insan olamam gerçekten. İşimi yapıp rahat bir kafayla akşam evime gitme derdindeyim.

Evet ben de arama mesafe koydum. Şu an yeni bölüme geçtim ve burda da kimseyle samimi olamadım henüz. öğlenleri yalnız çıkıyorum yemeğe filan. İnşallah zamanla düzelir. Bir de toksik insan olmasın yanımda, yalnız kalayım hiç sorun değil.

yeni bölümde neden samimi olamadın? Ben de samimiyet kuramıyorum da kimseyle, o yüzden sordum.

yeni bölümde neden samimi olamadın? Ben de samimiyet kuramıyorum da kimseyle, o yüzden sordum.
Bilmiyorum inanki. İlk başladığım bölümde sadece iki kişi ile bağ kurabildim ama şimdi bölüm değiştirdiğimde uzak kaldık - hatta birisi dün beni arkamdan vurmaya çalıştı. O bölümde açık ofiste oturuyorduk.
Bu yeni bölümde bir direktörümüz ile ayrı ofiste oturuyorum. Ve henüz tüm ekiple bire bir yüz yüze tanışmadım. Belki ondandır. Aslında insan canlısı birisiyimdir - ama ilk kez böyle bir ortamda, böyle insanlarla çalışıyorum ve ilk kez hayatımda ofis içerisinde bağ kurmakta zorlanıyorum.

Merhaba;
Sadece işinizi iyi yaparak ve muhattap olmayarak yapabilirsiniz.
Keza daha 5 ay olmuş, tazminat hakkınız vs. yokken ayrılmak en doğrusu bu kadar sorunlu bir yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…