- Konu Sahibi dreamnight
-
canım öncelikle çok üzüldüm iş yeri çok önemli çünkü zamanımızın büyük bir bölümünü
iş yerinde geçiriyoruz ve kimimiz bu zamanı çocuğundan,eşinden ,ailesinden çalıyor bu nedenle
herkesin iş ortamında mutlu olması çok önemli ama ne yazık ki çoğu işyerinde bu tarz sorunlar yaşanıyor
bu da aslında bana göre normal çünkü ailede bile zaman zaman sorunlar yaşanıyor kaldı ki hiç tanımadığın insanlarla
akşama kadar aynı ortamda oluyorsunuz kiminin huyunu sevmiyorsun kimiyle frekans tutmuyor , kiminin kaşının
üstünde gözü olması bile yetiyor sana tavsiyem empati kur,polyanacılık oyna ve olabildiğince koru mesafeni iyi şanslar
evet iş yeri önemli.Ben öğretmenim ve yeni geldiğim için zorlanmıştım.Arkadaşlar(!) o kadar cıvıktı ki alışamadım.Herkese kulp bulurlar,dalga geçerler,şifreli konuşurlardı.Beni tanımaya bile çalışmadılar.Önyargıyla yaklaştılar.Eşimle takılırdım çoğunlukla.Herkesle selamlaşırdım ama mesafeli davranırdım.En yakın arkadaşımla kendimizi dışlanmış hissederdik.Bu sene daha iyiyiz çok şükür.Çünkü ben takmamayı öğrendim.Onlar da bana alıştılar.Aslında gülmeyi eğlenmeyi severim ama onların yanında diken üstündeydim,kendimi çok kasardım.Şükür geçti.Biraz da kendime güvenim bu sene daha fazla,sanırım onun da etkisi var.
Allah size de kolaylık versin.
Eski işyerimde çok sorunluydum. Normalde patronlarla çok iyiydim ama patronun kızkardeşleri de orada çalışıyordu ve çok kompleksli insanlardı. Sürekli hata bulmaya çalışarak geçiyordu ömürleri. Sırf egolarını tatmin etmek için sorun olmayan şeyleri sorunmuş gibi yansıtırlardı. Bir defa aldım başımı çıktım yeter artık dedim. Patron beni bırakmak istemedi hatta "ben ne yapayım biz de çekemiyoruz ama babam yüz veriyor beni de görüyorsun" dedi. Gerçekten de patronlar bile başedemiyordu. Ben konuşurum bir daha yapamaz dedi. Sonra geri döndüm ve bu defa gizli gizli yaptılar. Sonra tekrardan istifa ettim. Orada psikolojimin ne hale geldiğini çıktıntan sonra anladım.
Merhaba arkadaşlar iş hayatım 9 ay önce başladı ama son birkaç aydır sıkıntılar bitmiyor benimle aynı kaderi paylaşan,iş arkadaşlarıyla konuşmayan çoğu zaman onlar yüzünden işi bırakmayı düşünen arkadaşlar var mı? Birbirimize destek olalım yol gösterelim bu anlar yalnız hiç çekilmiyor
ne iş yapıyorsun özel sektör mü? bende aynı durumdayım çok stresli oluyorum artık.
Özel değil ama iş yerim çok stresli senin durumun nasıl canım benim yanımda iki kiz daha var saçma sapan sebeplerden benimle konuşmuyorlar benim de moralim bozuluyor tabi aynı ortamdasın selamını bile almıyorlar kafaya takmamaya çalışıyorum
Merhaba arkadaşlar iş hayatım 9 ay önce başladı ama son birkaç aydır sıkıntılar bitmiyor benimle aynı kaderi paylaşan,iş arkadaşlarıyla konuşmayan çoğu zaman onlar yüzünden işi bırakmayı düşünen arkadaşlar var mı? Birbirimize destek olalım yol gösterelim bu anlar yalnız hiç çekilmiyor
bende aynen cogu zaman is arkadaslariminin yuzunden is degistirmek istiyorum. biz 16 kisi çalisiyoruz ise baslagidimda bir kaçi hariç beni hiç onemsemediler bende çekingen biriyim onlara yaklasamadim sonuç merahaba gule gule den baska birsey konusymuyoruz kendimi o kadar yanliz hissediyorum ki is yerimde öglen yemegimi bile yanliz yiyorum kimse teklif etmiyor bizimle gel diyeçalistigim sirket çok guzel maasi guzel çok guzel sartlarda çalisiyorum ama tum gun yanliz olmak cok zor kimse konusmuyor benimle baska yere gitsem diyorum ama ordada aynisi olurda ayrildigima pisman olurum diye korkuyorum bide is bulmakta zor artik
bir an bunları ben mi yazdım diye baktım canım aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun benimde durumum senden farksız değil.iş değiştirmeyi düşünüyorum ama hem korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan hem de haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum ben başka bir yere gitsem dedikodularda benle gelir sorun çıkarıyormuş ondan göndermişler falan diye bu da beni ordada mutsuz eder sabretmeye çelışıyorum sende öyle yap canım Allah a dua et hep.ben akışına bırakıyorum artık ama gel de içime anlat takmadan da duramıyorum
Iş ortamında sıkıntılar oluyor. Ben cahil insanları seçtim, muhattab olmuyorum. İş için konuşmak, konuşmak değildir...
Saçma sapan insanlar için işimden neden çıkayım?
Bunu yaptığınızda ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz...
Bende hep dua ediyorum canim ne kadar dayanirim bilmiyorumhasta olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?