- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
- Konu Sahibi dreamnight
-
Benim psikolojim de öyle canım ama çalışmak zorundayım bir de işten ayrılarak onları mutlu etmek istemiyorum amaçları beni işten çıkarmak zaten
size yıldırma (mobbing) uyguluyorlar.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum öğlen yemeğe gittim müdür beni çağırmış gittim yanına ve bana sen birileriyle konuşuyormuşsun evlisin çocuğun var normal mi bunlar dedi ne olduğumu anlamadım beni müdürün işten çıkarması için yapmadığını bırakmıyorlar benim hakkımda neler demişler bir an orda istifa etmeyi bile düşündüm ne yapayım ben ya
o nedemek ya... eşini aldattığını mı ima etti şimdi o... sen ne dedin?
Evet bunu ima etmişler kim söyledi bilmiyorum ama hepsi bu işin içinde müdürle aramız son zamanlarda çok iyiydi beni dinlerdi hep bunu mu çekemediler bilmiyorum böyle insanlarla aynı yerde durmak çok kötü ben öyle şeyler yapmadığımı söyledim tabikide ama adama ne demişler bilmiyorum soğuk soğuktu benle konuşurken istifa etmeyi bile düşünüyorum şuan ama bu sefer de adam demek doğruymuş korktu gitti diye düşünmesin of ya ne yapacağımı bilmiyorum
Ahh ahhh!
Bende az sıkıntı yaşamamıştım
İnan o sıkıntılardan işimden sogudum
İnsanların dengesiz davranısları,herkesin birbirinin arkasından konuşması
İnan tiksiniyorum bu olaylardan
Ama mecbursun çalışmaya aşman gerekiyorç
Sana önerim önemsemeye çalış ilk zamanların canının sıkılması moralinin bozulması normal.
kişileri önemseme işine bak sen. Oralı olmayaya çalış
Onların sana nasıl davrandıgı değil senin kişiliğini bozmanan önemli
muhattap olma ,özel şeylerii paylaşma.
Kendini sadece işine ver. çalışmak için oradasın. O yüzden tavrını bozmamaya çalış .
çok çirkin ithamlar... iftira resmen...
kamuda çalışıyorsun dimi?... başka yere geçmeyi dene...
adama nasıl diyeyim ki beni başka yere al diye kamu dairesi ama işçi olarak çalışıyorum memur değil adamın bana söylediklerinden sonra nasıl diyeyim ki başka biryere al diye of ya of insanlar ne hale gelmiş böyle
taşeron mu? yoksa kamu işsimisin.. taşeronda çalıştım bende de. ozman elinden pek birşey gelmez... nereden duyduğunu felan sorsaydın. bu iftira.. iğrenç. birşey
Taşeron canım nerden duyduğu belli ki 3kız bir oldu beni işten attırmaya çalışıyorlar aklımda düşünceler hep acaba çıkışda yanına gidip istifa mı versem mi
bu iftiradan sonra bence istifa etme. şimdi bak doğruymuş derler.. biraz daha belke sonra düşüşün.. hatta müdürüne yüzleştirme teklif etseydin... kim söylediyse nerden duyduysa diye ... birde sana bakarak deselerdi.. yüzüne bakarak...
Bütün psikolojim mafoldu bir anda bırakın işi yaşamak bile zor geliyor artık ben böyle şeyleri kaldıramam beni işe alan birinin hem evli gemde başkalarıyla konuşuyormuş diye düşünmesini hazmedemem beni gözden düşürmek için herşeyi yapıyorlar peki ben ne yapayım bunlarla nasıl başa çıkayım müdürün yanından çıkınca arabanın önüne atasım geldi kendimi oğlum olmasa yapardım
o insanlar içinmi asla... normaldede değmez zaten ölmekte... bende eşimde çeşitli iftiralarla karşı karşıya kaldık... benimki hafifbirşeydi ama eşiminki ağırdı.. ki eşimin karakteriyle tam tersi birşeydi... o tip insanlarla muhatap olma. bırak birlikte olsunlar. sen işini yap geç.. iş hariç konuşma bile... bende eşimde iftira atan kişileri biliyoruz ve konuşmuyoruz. (eşim ve ben farklı yerlerdeyiz tabi)... müdürünle konuşabilirsen tekrar. o an şok geçirdim de. kim söyledi de... yüzleşmek istiyorum de.. ben evli barklı kadım iftira atamaz kimse de...
Merhaba tatlım,
bende 9 aydır bir yerde çalışıyorum.Bizde 3 bayanız ikisi birlik benim 9 yıllık bir çalışma hayatım var.Onlar giderken ben dönüyorum ama işte sonradan girmenin kerametleri, beni ayakçı yapıyorlar katlanmak istemiyorum, eşim hemen çıkmamı istiyor ama çok azıcık borcumuz var onu biraz hafifletelim öyle çıkacağım.Ben buradaki bayanlara dayanamıyorummm
Canım benim ya çok üzüldüm senin durumuna da insanlar artık iyice Allah dan korkmaz olmuşlar keşke bende borcum bitince çıkcam diyebilseydim bizim birazdan fazla var borç gerçi eşim parayı sorun etmez yapamayacaktan çık der ama iş hayatı böyle başka işe de girsen aynı şeyler var der ben de biraz da bu yüzden korkuyorum başka işe girmeye. Iftira bile atıyorlar insana işten çıkarmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?