İş hayatındaki sıkıntılar

canim sende benim gibi sessiz sakin birimisin?

canim sende benim gibi sessiz sakin birimisin?

Evet canım aynen öyleyim normalde de sessiz biriydim ama şu Sıralar daha da sessiz leştim konuşan kimse yok ki burda ben de konuşmuyorum gün içinde görsen var mıyım yok muyum belli değil ama işten çıkınca moralim düzeliyor orasıbeni mutsuz ediyor ama sabır ediyrum işte oğlum için

Merhaba kızlar benim işle ilgili sorunlarımı biliyorsunuz kafaya takmamaya çalışsamda olmuyor psikolojim çok bozuldu işime kendimi veremiyorum eve gittiğimde ailemle ilgilenemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum istifa etmek de istemiyorum çünkü borcumuz var çok. Bu yüzden işe girmek zorunda kalmıştım zaten ne yapayım ben ya eşimle ve iş verenimle konuşayım mı bölüm değişikliğiyle ilgili ama sanmıyorum yerimi değiştireceğini birde yer değişikliği olunca senden önce dedikodun gidiyor oraya aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bana yol gösterin ne yapayım ben

Merhaba canim,
Yorumlarin hepsini okuyamadim ama eve gidince mutlaka okuyacagim cunku bende yer yer ayni sorunlari yasayan biriyim. Is yerinde kotu bir gun gecirdiysem butun ruh halimi etkiliyor. Hayattan, insanlardan nefret eder hale geliyorum..

Ben sunu ogrendim ki is hayatinda kendi seviyenden olan kisilerle arkadas olabilirsin, ama dost olmak cok zor. Senin altin seni acimasizca elestirebilir, ne yaparsan yaranamazsin bazen. Yuzune guler, arkandan konusurlar. Veya sadece bi kerelik olmus, onlarin yapmak istemedigi bir isi onlara verdiginde yine senden kotusu olmaz. Hele ki o gunlerden birinde ustun gelip onlara halini hatrini sordugunda varma sikayete..

Ben eskiden herkesin arkadasi olmaya calisiyordum. Herkesd beni sevsin iyi anlasalim istiyordum. Ama gordum ki bu neredeyse imkansiz bir istekmis.. Bende vazgectim. Isim geregi olan herseyi ister sevsinler, ister sevmesinler yapiyorum. Ne gerekiyorsa onu soyluyor karsimdakinin keyfi kacmis mi kacmamis mi ilgilenmiyorum. Herkes kendi kariyerini ve cikarlarini dusunuyor. Kulaklarini tika ve dramadan uzak dur. Kendi isini yap ve git. Ben cozumu bunda buldum. Sana da aynisini oneririm.

Canım benim aynısını yapmaya çalışıyorum ama kendim çok yıpranıyorum sanırım tek çare de bu bu günler de geçer elbet ama beni işten attırmak için herşeyi yapıyorlar onlarla baş etmek istemiyorum hergün şiddetli baş ağrısıyla gidiyorum eve ve hiç birşeyler ilgilenmek istemiyorum onlar desen keyifleri yerinde benim huzurumu kaçırdıkları için

is yerlerinde sessiz sakinleri sevmiyolar canim onu farkettim. baska bir is arasan canim bu boyle devam ederse kendini hasta edeceksin

is yerlerinde sessiz sakinleri sevmiyolar canim onu farkettim. baska bir is arasan canim bu boyle devam ederse kendini hasta edeceksin

Evet canım en sonunda öyle olucak sanırım ama iş bulmak zor ne yapıcam bilmiyorum evli ve çocuklu olunca aradığın gibi bir iş bulmak çok zor daha iyisini bulsam hemen çıkarım. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor

kızlar benim durumum çok acaip kasıcı hemen anlatayım. ben 6 seneye yakındır aynı yerde çalışıyorum. hemde erkek arkadaşımla şuanda nişanlıyız. başka çalışan yok. tek ikimiz ve patron var.
tek bayanım daralıyorum.
yazın 12 de evde oluyorum 6 ay
geri kalan 6 ay sabit değil 9 buçuk 8 buçuk 7 ve 6 diye düşüyor. sonra yine sezon açılıyor. gece 12 ye kadar çok yoğun bir şekilde sabah 9 dan itibaren çalışmaya başlıyorum.
hiç arkadaşım yok artık çalışmaktan bu kadar uzun çalışmasam da babam yüzünden hiç arkadaşım yok diyebilirim. (beni hiç bir yere yollamaz arkadaşların eve gelsin burda gör der )
zavallı nişanlım düğünden sonra çalışma dinlen diyor ama maddi durumlardan dolayı yapamam diyorum.
başka bir iş bakarız düğünden sonra diyor ama ben çok hassasım yeni bir yerden başlangıçtan korkuyorum maaşımda daha düşük olacak bununda etkisi var tabi.
iş yerindeki kızları bilirim burunları havada olur yukardan bakarlar açık ararlar insanı incitmek için yaratılmış gibilerdir. daha önce bir yerde çalışmıştım bu tiplerle o yüzden korkuyorum.
tabi iyi insanlarda çıkabilir karşıma ama cesaret edemiyorum.
ben biraz ince düşünceliyim herkese düşünceli davranırım özen gösteririm istemeden bile kırmamak için. karşı taraflar böyle olmayınca yıpranıyor insan

Aynen öyle canım yaşadıklarımızı tekrar yaşamamak için cesaret edemiyoruz bazı şeylere iş hayatı çok zor Gerçekten hele ki yanındakiler de kı ise. Kadınlarla uğraşmak zor inşallah senin böyle sorunların olmaz herşey gönlünce olsun

Bu benim iş sorunlarım bitmez en sonunda kanser olurum kurtulurlar ben onların açığını yakalamıyorum Allahınızdan bulun diyorum onlar benim açığımı yakalama peşinde ben ne yapmıştım diye hergün kontrol ediyorlar. Amaçları hala beni işten attırmak gözden düşürmek ne yapayım bilmiyorum ya eşimle akşam konuştum başka iş olayını ama kızdı bana çık o zaman işten deyip durdu ne yapacağımı bilmiyorum bunlarla nasıl başedeyim ben

Merhaba kızlar morallerim çok bozuk yine işi değişen kız vardı ya o geldi diğerlerini görmeye güya! Ben de o sırada yemeğe çıkıyordum aldım çantamı çıktım arkamdan geldi bana tehditler savurdu 3gün içinde beni mafedecekmiş bedduası çok büyükmüş işten attıracakmış beni oğlum hiç bir zaman iyileşemeyecekmiş benim sinirler alt üst oldu tabi ağlayarak gittim yemeğe. Istifa etmeyi düşündüm ama onların haklı çıkmasını da istemiyorum eşimle de aram bozuluyor o da takma kafaya diyor ama olmuyor işte bu günlerim nasıl geçecek bilmiyorum anti depresan kullansam unutur muyum olanları ya da takmamak mümkün mü

Aynı sıkıntılar bende de vardı. Çalıştığım yerde şeflerden biri bana çok pis takmıştı. İş yerinde hüngür hüngür ağladığım çok oldu. Hakaret ederdi yemeğe çıkarmazdı vs vs. Bende şube değiştirmeyi çok düşündüm. Hep şikayet ettim. Biraz davranışları düzelir 2 hafta sonra aynı tas aynı hamam olurdu. Bir iki kız vardı benim hakkımda konuştukları zaman(arkamdan konuşuyor gibi yaparlardı ama benim duyabileceğim zamanları seçerlerdi) onları takmazdım. Gülerdim geçerdim yanlarından. Ne oldu sonra kızlardan biri başka yere gitti. Şef benden önce işten ayrıldı. Çünkü o kadar şikayetten sonra biraz gözden düştü. Birkaç hatada yapınca onun üstleri bu sefer ona yüklenmeye başladılar. Bir süre sonra bende çalışma şartlarındaki olumsuz değişimlerden dolayı işten ayrıldım.

Şu sıra bildiğim kadarıyla mobbingle ilgili oldukça ilgileniyorlar. yanlış bilmiyorsam telefonla falanda şikayet edebiliyorsun. Bence durmadan şikayet et. Seni kolay lokma görmesinler. Gerekirse dilekçe ver. Ne yapılabiliyorsa yap. Böyle insanlara pabuç bırakmamak lazım.

Nereye telefon etmem lazım canım ve nereye dilekçe vereyim ben çoğu kez pes etme noktasına geldim nasıl başedeyim bilmiyorum

sanırım ilk işin. ve 9 aydır çalışıyorsun sadece..
normal bir süreçten geçiyorsun telaşlanma..
ne kadar donanımlı mezun olursa olsun bir insan üniversiteden ister istemez herkes bir sarsıntı yaşıyor. ama bu iş yerinin durumuyla ilgiliyse biraz daha sıkıcı olur. yani mobbing falan varsa..

Nereye telefon etmem lazım canım ve nereye dilekçe vereyim ben çoğu kez pes etme noktasına geldim nasıl başedeyim bilmiyorum

Alo 170 i ara. Buraya şikayet edebilirsin. SGK ya ait. Kendi ilinde ya da ilçende bağlı bulunduğun SGK ya dilekçe verebilirsin. Kendi çalıştığın yer nasıl bilmiyorum. İK varsa orayada ver dilekçe.

Canım benim anlamadığım onların konuşmaması değil mi tek sorun? Neden bunu bu kadar büyüttün kii?

Ben bundan önceki işyerime 19 yaşında girmiştim ilk işimdi ve 5 yıl çalıştım ama patronum falan kızı gibi görüyordu daha sonra gelenler çok oldu ve bir zaman sonra onların hileleriyle kendilerine çay servisi vs.. yapmamı istediler bende hiçbirine selam bile vermemeye başladım baktım böyle olmayacak bastım istifayı çıktım şimdi çok daha güzell bir işteyimm çoooookkk şükür

Sende bi cesaret bunu yapmalısın bence

Son düzenleme:

kafaya takmamak mumkun degil ki canim

Kızlar yarın işverenim Çağırdı yanına gidicem inşallah yerimi değiştirir ve huzurlu bir işe girebilirim benim için dua eder misiniz bu olaylar beni çok yıprattı inşallah bir daha sorun yaşamayacağım yere giderim

isverenin yanina gittinmi canim ne oldu? yerini degistirdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…