yüzüne açık açık söyle adamın...Merhabalar sevgili KK sakinleri,
Her zamanki gibi umarım keyfiniz yerindedir.
Benimki ne yazık ki değil. Ayağına taş bağlayıp denize atmak istediğim bi iş arkadaşıyla karşı karşıyayım.
Adamı nemrut nemrut baktığı o bilgisayar ekranına gömmek, hatta kafasını komple yerinden söküp yerine o monitörü monte etmek istiyorum. Masasındaki kalemleri birer birer burnuna, kulaklarına tepip kalemlik olarak kullanasım var, zira daha işlevsel olur.
İçimde ne kadar negatif duygu varsa uyandı resmen, durduramıyorum elimde degil.
Gerginliğin sebebine gelirsek kabuslarımın 20 yaşında gibi görünmeye çalışan antropozlu 60 yaşındaki prensi ile uyumlu çalışması gereken iki farklı departmandayız.
Gel gelelim yok adamla asla bi iletişim tutturamadık. Ne yaptımsa olmadı.
Zaten yapı olarak da kibirli ve nemrut bi tip, herkese tek kelimelik cevaplar, hepinizden nefret ediyorum sefiller bakışı. Buzdolabı resmen, ortama girdiginde hava sıcaklığı düsüyo.
Tabi yapı meselesi dedim, herkes neşeli güler yüzlü olmak zorunda değil dedim, kimse kimseye sempati beslemek zorunda degil işimizi yapsak yeter dedim.
Nezakette saygıda zaten kimseye kusur etmedim, ona da etmiyorum, o bi lüks değil gereklilik cünkü. Hatta ekstra nazik davrandım, iltifat ettim, hoş sohbet davranmaya çalıştım. Baktım bi işe yaramıyo mesafesine saygı duyayım bari dedim sadece iş moduna döndüm.
Ama yok yani. Olmuyor.
Kendisinden iş isteyebilmenin tek yolu üstlerimizi bol bol cc'lediğim mailler. O zaman her şey sorunsuz ilerliyor.
Ama yüz yüze bi şey konuşamıyoruz, telefonla anlaşamıyoruz. Resmen ciddiye almıyo, yaptığım işi asla önemsemiyo, istediğim her şeye önce olumsuz bi cevap alıyorum sonra bastırınca bi anda aa oluru varmış aslında oluyo, istediğim şeyler asla zamanında bana ulaşmıyo, karşımda sürekli küçümseyen ve her şeyi lütfedermiş gibi yapan bi insan var. Ama onun bana işi düştüğünde bi konuşkan bi meraklı bi bi kibar ki sormayın.
Geçen haftadan beri winter has come moduna geçti iyice, white walkerlara gelesice gıcık. Onun yüzünden birlikte çalıştığımız önemli bi gruba mahçup olmama 5 kalmıştı direkten döndüm. Başka bi sorumluya da açık açık söyledim, bakın durum bu yüzden böyle oldu zor toparladık diye. Çok uzatmadan o da benimle benzer düşünceleri paylaştığını söyledi bu insanla ilgili.
Ben tekrar böyle durumlara düşmek istemiyorum, işlerimiz sorunsuz ilerlesin istiyorum. Ne yapacağım ben bu adamla sonuç olarak, önerileriniz nelerdir? Sağlıklı bi iletişim kanalı nasıl kurayım, iş hayatında tecrübeli ya da ben insandan anlarım bu işin yolu budur diyen herkesin fikirlerine açığım.
Konuşayım da nasıl konuşayım sizce? Yani suçlar gibi davranmanın bi faydası olacağını sanmıyorum. Ne demem lazım tam olarak kestiremiyorum.yüzüne açık açık söyle adamın...
Hakikaten emekli olsa da gitse ne güzel olurAllah Yardımcınız olsun. Ben olsam direk söylerdim, burası sizin işyeriniz değil, ikimizde çalışanız, ikimizde para kazanmak için burdayız. Herkes bir adım atıp ortada buluşmak zorunda, ben adım atıyorum ama sizden hiçbir adım göremiyorum. Böyle devam ederse her seferinde sizi bir üst makama şikayet etmekbdurumda kalacağım. Ama ne gerek var.. Hem emekliliğinizede az kaldı :)
Kesinlikle mantıklı. Gel gelelim şu an bile suratındaki profesyonelligi senden mi ögrenicem bakışını görebiliyorum kafamda. Yaşımdan dolayı mı ciddiye almıyo bu adam beni diyorum bazen ama yok yani 35 yaşındaki insanlara da aynı tavır 40 yaşındakilere de.Bakın xxx bey sizin bana karşı tutumunuzun ne size ne bana ne de iş yerine faydası var. Aksine işleri daha da zorlastiyorsunuz. Burdaki düzenin devam etmesi için hepimiz üstüne düşen sorumlulukları zamanında yerine getirmek zorundayız. Bize bunun için para ödüyorlar. Benimle kişisel bir probleminiz varsa lütfen bunu iş dışında tutun. Bu davranisiniz hiç profosyonelce değil. Deseniz.
İşte sorun şu ben çok seviyorum işimi ve işyerindekileri. Adamı sil tablodan gerçekten toz pembe, şöyle tahtaya vurayım tüm batıllığımla.çok zor böyle bir adamla çalışmak
ben de çalışmıştım ve şirkette çok önemli bir pozisyondaydı
en sonunda ayrıldım iş yerinden tabi başka bir iş yeri bularak
ama çok sevmiyordum da işimi.
Sürekli rekabet halinde, insanları küçümseyerek kendini onemli hisseden hırs kumkuması dişi tazmanya canavarı diyosunuz; en sevmedigimDişi versiyonu da bende vardı. Hırslı,ukala,nemrut,egoist vs vs...
Kendi fikri yeryüzünde keşfedilen ilk fikir bizimkiler sıradan modunda yaşardı.
Ayrıldım isten kurtuldum.
60 yaşındaysa değişmesi zor
Çok iyi yapmışsınız. Maille iletişim ve okundu bildirimlerini açmanın bana da epey bi faydası oldu. En azından benim programıma bağlı kaldığım, tıkanan bi süreç varsa nerede tıkandığı belli oluyor. En son bol cc'li bi mail atmak durumunda kalırsam önceki yazışma sürecini ekliyorum mailin ekinde. Sonrasını bay Andropoz düşünsün diyorum.Çalıştığım kurumda yoneticim yabancı ; Cakismadan dolayı aksayan durumlar için tepki aldım. Bende o dakikadan itibaren bütün bildirimleri mail ile yaptim.. okundu bildirimlerim özellikle bu yüzden acik.. İşle ilgili her detayı yazılı yapın.. Konuyla ilgili çözüm alamazsınız ustlerinize bildirin gerisini onlar cozsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?