Dövelim gitsin bence de en temizi, böyle böyle ensesine vuralım
Aynı departmanda onun arkasından dolaşarak işleri halletmeyi denedim bi ara, ki hala bazı şeyleri öyle hallediyorum onu atlayıp başkasıyla çözme imkanım varsa.
Ama bu Nemrutların Bayrak Taşıyanı önemli bi pozisyonda, bazı şeylere sadece onun erişimi var. O alanlarda zaten göbekten bağlıyız.
Ve işini yaptığı zamanlarda en doğru da o yapıyo kendi bölümünde o bi gerçek. Yani herhangi birinden gelen bilginin teyidini mutlaka alırım mesela ama Mr. Nemruttan gelen bilginin, evrağın vs. teyidi için ugraşmam, doğrudur çünkü.
Mesele adamı çalışmaya ikna edebilmekte, ki onu anlamıyorum zaten biz onu niye çalışmaya ikna etmek zorundaymışız gibi davranıyo. Kendisi kalesinde Lord, biz de tarlada onun tebaasıyız sanki.
Bu arada mail aşırı mantıklı, bu geçen haftaki kriz yaşanan işin devamı niteliğinde bi durum var, bir iki güne netleşecek. Onun için mail atarken altına sıkıştırıcam aynen böyle.
Cc'lere de protokol geçidi kurucam.
O gün durumu çözmeme yardım eden kişiyi de ekleyip ona da teşekkür ederim aynı mailde, kimin işini kim yapmak zorunda kalmıs görsün yukarıdakiler de. Bi de diğer duruma şahit olan ve rahatsızlığını dile getiren sorumluyu eklerim tamamdır.
Babam yaşında adam ama haklısın, çocuk gibi şikayet etmek gerekiyo belli ki. Bugüne kadar yaşına ve tecrübesine saygı duyup alttan alayım dedim olmadı, bi de böyle deneyeyim. Göz önünde olunca kendini frenliyo madem, her şeyi yazılı ve göz önünde tutucam bundan sonra.