İş için şehir degişikliği mantıklı mı

Hayalkfls35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
150
45
28
Kızlar merhaba daha önceki konularda da değinmiştim evlilik nedeniyle istanbuldan küçük şehire geldim ve geleli 2 yıl oldu bu 2 yıldır da işsizim, ev eşimin ailesine ait kira derdi de yok diye buraya geldim. Eşimde şansına buraya atandı. Hayatım rahat şükür fakat ben aktif iş hayatından eve cekilince bu pek de iyi gelmedi çalıştığım zamanları cok özlüyorum ozaman daha güçlü hissediyordum kendimi. Tekrardan iş için İstanbul a geri dönsem orda bi kaç yer olumlu olma ihtimali yüksek. Sizce napmalı?

İş varsa çalışın derim

Kira sıkıntısı bi ek olacak ancak bunda da çalıştığınız için kira çok da bi göze gelmez gibi
Sizi anlıyorum ben de evde uzun süre kalırsam kafayı yerim sanırım
O yüzden eşinizde sizinle gelirim diyor gidin bence hem istanbul büyükşehir avantajları daha fazladır her ne kadar dezavantajları da fazla olsa

Eşim destek saolsun yakın cevre den rahat battı diyen mi dersiniz. Gittin bidaha neden geliyorsunuz diyen mi tepkileri şimdiden gelmeye başladı... İstişare mecram kk ve sizler saolun valla. Hep içimdeki sesle bir oldunuz

Istanbula giderseniz eger oturdugunuz evi kiraya verme sansiniz yok mu ek gelir olurdu size?

Çalışmamanın uzun vadede size vereceği zararları düşünün bence. Kirayı değil.
H Hayalkfls35 en güzel cevap bu.8 yıllık bankaciydim bebek sahibi olabilmek için isimi bıraktım.4.5 yıl oldu işten ayrılalı.1,5 yaşında oğlum var çok şükür ama iş bulamıyorum şimdi.is bulursanız başlayın eşiniz yanınıza gelsin.kiradir ödenir.ama kaybolan zaman gelmiyor geri

Çalışmak size iyi gelecekse ve alacağınız ücrete değecekse neden olmasın. Bence bir kadın her zaman ayakları üstünde durabilmeli. Hem kariyer hem emeklilik için. Allah korusun eşiniz çalışamayacak duruma gelse yine çalışacaksınız. Eşiniz sizle gelsin kira bir şekilde ödenir.

Allah size bagıslaşın umarım bulursunuz. Tesekkür ler, özel sektöründe bazen sagı solu da belli olmuyor işte hayırlısı hakkımızda

Su an kaldığınız sehirde bir iş bulmanıza imkN yok mu? Kadınların calısması desteklediğim bir durum ama İstanbul sartları ve kira ödemek sizi yorabilir.Daha dogrusu sehrin kendisi yoruyor.

Bu ihtimal ama ise alinmayadabilirsin evet calisan bayan olmak gercekten cok guzel
Ama olaya cok da toz bembe yaklasamayacagim istanbulla kuicuk sehir arasinda ki hayat pahaliligi kira derdi vs
Gunumuzde alimdan ziyade hep cikarma yoluna gidilmis durumda ise gireceginin garantisi de yok iyi dysunun derim ben pisman olmamak adina

Muhakkak İstanbulda mı çalışmanız gerekiyor??? İş alanınız sadece İstanbul mu??
Yerinizde olsam ege tarafı orta ölçekli bir şehirde yaşamak isterdim. İlgi alanınıza ve becerilerinize göre ister iş bulursunuz isterseniz kadın destekleri, kosgep vb kendi işinizi kurabilirsiniz.

Her zaman çalışan ve sorunlarını çözebilen bir kadını desteklerim ama istanbul sıkıntılı bir şehir.. Ulaşım, ev kirası masrafları, trafikte geçen saatler, gergin mutsuz insanlar, kalabalık, hafta sonu daha kalabık vb..

Konu sahibi benim İstanbuldan biran önce kurtulmam gerek

İçindeyken bana da bıkkınlık gelmiştide oraya alışan oradan uzaklaşınca da cok özlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…