- 27 Temmuz 2017
- 150
- 45
- 28
- Konu Sahibi Hayalkfls35
-
İş varsa çalışın derimKızlar merhaba daha önceki konularda da değinmiştim evlilik nedeniyle istanbuldan küçük şehire geldim ve geleli 2 yıl oldu bu 2 yıldır da işsizim, ev eşimin ailesine ait kira derdi de yok diye buraya geldim. Eşimde şansına buraya atandı. Hayatım rahat şükür fakat ben aktif iş hayatından eve cekilince bu pek de iyi gelmedi çalıştığım zamanları cok özlüyorum ozaman daha güçlü hissediyordum kendimi. Tekrardan iş için İstanbul a geri dönsem orda bi kaç yer olumlu olma ihtimali yüksek. Sizce napmalı?
Tayin isteyecek evet... Kira olması dezavantaj olacak ist da da. Burda da evde hayat gecmez gibime geliyor. Kafamda deli sorular mod.Ee siz giderseniz eşiniz de gelecek mi
Tayin isteyecek evet... Kira olması dezavantaj olacak ist da da. Burda da evde hayat gecmez gibime geliyor. Kafamda deli sorular mod.
Eşim destek saolsun yakın cevre den rahat battı diyen mi dersiniz. Gittin bidaha neden geliyorsunuz diyen mi tepkileri şimdiden gelmeye başladı... İstişare mecram kk ve sizler saolun valla. Hep içimdeki sesle bir oldunuzKira sıkıntısı bi ek olacak ancak bunda da çalıştığınız için kira çok da bi göze gelmez gibi
Sizi anlıyorum ben de evde uzun süre kalırsam kafayı yerim sanırım
O yüzden eşinizde sizinle gelirim diyor gidin bence hem istanbul büyükşehir avantajları daha fazladır her ne kadar dezavantajları da fazla olsa
H Hayalkfls35 en güzel cevap bu.8 yıllık bankaciydim bebek sahibi olabilmek için isimi bıraktım.4.5 yıl oldu işten ayrılalı.1,5 yaşında oğlum var çok şükür ama iş bulamıyorum şimdi.is bulursanız başlayın eşiniz yanınıza gelsin.kiradir ödenir.ama kaybolan zaman gelmiyor geriÇalışmamanın uzun vadede size vereceği zararları düşünün bence. Kirayı değil.
Ailesi onların yanından uzaklaşacagımıza sıcak bakmıyor o yüzden destek olurlar mı sanmam. Ev onların sonucta bu oglumuzun kafasında degiller pekIstanbula giderseniz eger oturdugunuz evi kiraya verme sansiniz yok mu ek gelir olurdu size?
Allah size bagıslaşın umarım bulursunuz. Tesekkür ler, özel sektöründe bazen sagı solu da belli olmuyor işte hayırlısı hakkımızdaH Hayalkfls35 en güzel cevap bu.8 yıllık bankaciydim bebek sahibi olabilmek için isimi bıraktım.4.5 yıl oldu işten ayrılalı.1,5 yaşında oğlum var çok şükür ama iş bulamıyorum şimdi.is bulursanız başlayın eşiniz yanınıza gelsin.kiradir ödenir.ama kaybolan zaman gelmiyor geri
Eşiniz de gelecekse gidin.. Mutlu olduğunuz şeyi yapın..Tayin isteyecek evet... Kira olması dezavantaj olacak ist da da. Burda da evde hayat gecmez gibime geliyor. Kafamda deli sorular mod.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icinAllah size bagıslaşın umarım bulursunuz. Tesekkür ler, özel sektöründe bazen sagı solu da belli olmuyor işte hayırlısı hakkımızda
Bu ihtimal ama ise alinmayadabilirsin evet calisan bayan olmak gercekten cok guzelKızlar merhaba daha önceki konularda da değinmiştim evlilik nedeniyle istanbuldan küçük şehire geldim ve geleli 2 yıl oldu bu 2 yıldır da işsizim, ev eşimin ailesine ait kira derdi de yok diye buraya geldim. Eşimde şansına buraya atandı. Hayatım rahat şükür fakat ben aktif iş hayatından eve cekilince bu pek de iyi gelmedi çalıştığım zamanları cok özlüyorum ozaman daha güçlü hissediyordum kendimi. Tekrardan iş için İstanbul a geri dönsem orda bi kaç yer olumlu olma ihtimali yüksek. Sizce napmalı?
İçindeyken bana da bıkkınlık gelmiştide oraya alışan oradan uzaklaşınca da cok özlüyorMuhakkak İstanbulda mı çalışmanız gerekiyor??? İş alanınız sadece İstanbul mu??
Yerinizde olsam ege tarafı orta ölçekli bir şehirde yaşamak isterdim. İlgi alanınıza ve becerilerinize göre ister iş bulursunuz isterseniz kadın destekleri, kosgep vb kendi işinizi kurabilirsiniz.
Her zaman çalışan ve sorunlarını çözebilen bir kadını desteklerim ama istanbul sıkıntılı bir şehir.. Ulaşım, ev kirası masrafları, trafikte geçen saatler, gergin mutsuz insanlar, kalabalık, hafta sonu daha kalabık vb..
Konu sahibi benim İstanbuldan biran önce kurtulmam gerek
Ailem orada eşim tayini cıkana kadar aile yanında durcagımdan artısı var ist un. Malsf iş fırsatları da daha cok da orda.İçindeyken bana da bıkkınlık gelmiştide oraya alışan oradan uzaklaşınca da cok özlüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?