Yaklaşık sekiz aydır bir işte çalışıyorum. İlk işim (stajları saymazsam). Şöyle söyleyeyim işim inanılmaz sıkıcı ve sorumlu olduğum çok az şey var. Çoğu zaman bunu önemsememeye çalışıyordum. Belki ilerde bu durum değişir vb. gibi. Ama aynı zamanda işyerinde çok az kişi var ve ben ilk geldiğimde bana değişik/soğuk tavırlar sergileyen birine zaten mesafe koymuş durumdayım. Onun dışında çoğu insanla çok samimi olmayı sevmeyen biriyim.(yapı olarak bunu pek değiştiremiyorum). Yemek işleriyle ilgilenen bir teyzemiz var onunla baya bi samimiydim, sevdiğim bir insan. Dün bu teyzenin benim özel ailevi bir durumumu işyerinden birine anlattığını öğrendim kendi ağzından(aramızda kalsın da demiştim). Ve o anlattığı kişi de beni işle alakalı ona eleştirmiş.(bana kendisi gelip bir eleştiride bulunmadı bu kişi.)
Kısacası işten daha da soğumuş durumdayım. Ama rahat bir iş olması, haftasonlarının boş olması gibi iyi özellikleri var, aşırı kararsız durumdayım.
Ofis ortamındaki insan ilişkileri de beni geriyormuş gibi geliyor o yüzden uzaktan çalışabileceğim işlere başvurmak da istiyorum. Tabi bulma olasılığım düşük çünkü bilgisayar mühendisi değilim( alanım başka bir mühendislik). Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kısacası işten daha da soğumuş durumdayım. Ama rahat bir iş olması, haftasonlarının boş olması gibi iyi özellikleri var, aşırı kararsız durumdayım.
Ofis ortamındaki insan ilişkileri de beni geriyormuş gibi geliyor o yüzden uzaktan çalışabileceğim işlere başvurmak da istiyorum. Tabi bulma olasılığım düşük çünkü bilgisayar mühendisi değilim( alanım başka bir mühendislik). Tavsiyelerinizi bekliyorum