İş ile ilgili fikir lütfen.

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
96
683
İstanbul
İyi geceler bayanlarr, sizden akıl almaya geldim.

Yaklaşık 2,5 yıldır çalışıyorum. Yeni bir yere taşındı şirket yakın olmasına rağmen çok ters yolda sabah sabah şarapçılarmı dersin tinercilermi dersin herşey var.
İşten çıkmak istiyorum fakat çalışmayıda seviyorum, iyi bir yer bulmadanda çıkmayı düşünmüyorum ama artık işe gitmek eziyet oldu.Patronun havasımı dersin,sürekli direktif vermesimi ddersin herşey var. birde c.tesi günlerimiz var yarım gün için inanın evden oraya gitmek ölüm. Ne yapacağım kararsızım..2,5 senemin boşa gitmesini istemiyorum. Geçen seneden 1 haftalık iznim duruyor. 4 yaşında çocuğum var.eşimin durumu iyi ama gelgörki insanın kendi ayakları üzerinde durması ayrı.. Bana bir akıl lütfen.Ne yapacaağım ben.Sormak istediklerinizi aklınıza takılanları lütfen sorun ki bende ddoğruyu bulayım..

çalışmak kadar güzel birşey yok.
patronun havası civası desen her yer aaynı..,
eşinin durumu iyi olsada kadının kendi parası farklı oluyor

işteyken iş bulmak zor oluyor canım.

madem iznin var çık biraz kafan rahatlar hem o sürede ne yapacağına kesin karar verirsin.
servis olayı yada araç alma sansın yokmu?

işe neyle gidiyorsunuz sizi eşiniz bıraksa olmaz mı? ya da şirketin ulaşım gibi bi çözümü yokmu servis gibi?2,5 yılınızı vermişsiniz sonuçta bence yabana atmayın derim hani bırakmayın derim ben tabikide insanın ayakları üzerinde durması kadar güzel birşey yok kendine olan güveni geliyor insanın kat kat artıyor işinde gücünde başarılı oldukça ancak ben bırakmayın derim ama bu saydığınız rahatıszlıklar size zarar vericekse bırakın derim ...

Sabah eşim arada bırakıyor ama sürekli değil.2,5 seene az değil evet onuda şu şekilde halletik muhasebe müdürüm eğer böyle bir niyetin varsa söyle ben kavga çıkarır kovarım seni dedi.

Çalışmak çok güzel eşimiz dahi olsa minnet etmeden yaşamak.
KPSS ye hazırlanıyorum ama daha yeni başladımç iznim ağustosta inanırmısın geçmiyor günler izin için.Çalışırken bi kaç yere görüşmeye gittiim amaa ücret tatmin etmedi.Servis vs yok malesef.

Merkezi bir yerden mahrumiyet bölgesine gittik.İnanırmısınız su almak için bile 500 metre giddiyoruz evden çıkarken su vs alıp öyle çıkıyoruz.
Öğle yemeği deseniz ayrı ezyet..inanın krakerle karın doyuruyoruz(

Son düzenleme:

sana bişe söyleyeyimmi 5 senedir izin yapmadan full çalışıyorum
yorulmadımmı yoruldum hemde çok ama işimi seviyorum maddi yönden rahatım
sabret hemen iş bırakmak zor .emeğine yazık madem kpss çalışıyorsun bekle

Peki ehliyetiniz varmı araba alma şansınız falan?onuda şu şekilde hallettik demişsiniz ama ben anlamadım o kısmı müdürünüz niye öyle bişey dedi size?

Peki ehliyetiniz varmı araba alma şansınız falan?onuda şu şekilde hallettik demişsiniz ama ben anlamadım o kısmı müdürünüz niye öyle bişey dedi size?

müdür saçmalamış.
hiç bir işyerimden kavgayla çıkmadım hep helalleşerek çıktıım.
sanırım tazminat olayı için dedi onu
kendi çıkarsa tazminat alamaz

Ehliyetim var fakat cesaret yok..Müdürümüz ben ve birkaç kişiyyi çok sever o yüzden ayrı tutar bizi heee iş ciddiye bindiğinde ne olur bilemem..

Ne güzell..Bende önceden sizin gibiydim taşınmadan önce gel gör ki taşındık performansım minimuma indi sabatan akşam nasıl gideceğim diye düşünmeye başlıyorum(

bunu işverenle konuşun bence durumunuzu anlatın
tek bayan mısınız bilmiyorum ama iş yeri ücra bir yerdeyse sizi bırakıp alsınlar

Saklamak istemezseniz ne işinde çalışıyorsunuz ?
Yani malum iş arama sitelerinden aynı pozisyonda başka ilanlara başvurup görüşmelere gidebilirsiniz.. Belki aklınıza daha yatacak bir iş bulursunuz :26:

anladım canım bence eşinle araba konusunda pratik yapın ve maddi durumunz el veriyorsa uygun yollu bir araba alabilirsiniz korkmayın ne insanlar araba kullanıyor herkes hemen öğrenmedi ya zamanla gelir cesaretiniz kendinze güvenin bakın gayet güzel iş hayatınız da var ve ne güzel bakın sizi ayrı görüyorlar herkesten bence siz biraz yorulmuşsunuz bence izninizi kullanın biraz kafa dinleyin bu size iyi gelicektir bırakmayın derim ama yinede kararı vericek olan sizsiniz ama bir bayanın eline hakkıyla kendi emeğiyle para geçmesi kadar birşey yok diye düşünüyorum...

bunu işverenle konuşun bence durumunuzu anlatın
tek bayan mısınız bilmiyorum ama iş yeri ücra bir yerdeyse sizi bırakıp alsınlar

Aslına bakarsan olay şöyle gelişiyor.
Çoccuğum kreşe gidiyor 18:30 da evde ben o sırada anca yarı yolda oluyorum. Tek bayan ben ddeğilim eşimin kendi işi o yüzden geç saatlerde iş alanını terk ediyor.Çalışma arkaddaşlarımın hergün beni bırakması sözkonusu ddeğil(

Saklamak istemezseniz ne işinde çalışıyorsunuz ?
Yani malum iş arama sitelerinden aynı pozisyonda başka ilanlara başvurup görüşmelere gidebilirsiniz.. Belki aklınıza daha yatacak bir iş bulursunuz :26:

Özel bir şirkette muhasebe dept.dayım. iş ilanlarına vs bakıyorum ama yok yokkk...

kesinlikle cimccime para emek çok önemli zevki bir başka... İnanırmısın çok kararsızım şu saat olmuş hala gözümde uyku yok işe gitmek için istek yok..Tatili 4 gözle bekliyorum.

kıyamam canım dediğim gibi siz çok yorulmuşsunuz bedeninin beyniniz baya bi yorulmuş ve o karşılaştığınız durumlarda bu durum tetiklemiş ve kararsızlığa itmiş sizi bence tatilinizi kullanın ve güzelce düşünün derim inan böyle zamanlarında sağlıklı karar veremiyor sakin kafayla daha doğru kararlar alıyor insan biraz dinlenmek eminim size çok iyi gelicektir...

Bilemiyorum ama gitmek istemediğimi biliyorum...

Bilemiyorum ama gitmek istemediğimi biliyorum...

bence siz yine düşünün hemen karar vermeyin dediğim gibi tatilinizi yapın en son yine gitmemek gibi düşünceniz varsa gidip güzelce helalleşerek çıkın işinizden belkide hakkınızda hayırlısı bu olur ve yüzünüze belkide başka bir kapı açılır

Umut dünyası...Ne kadar çok iş arayan arkadaşlarımız var(

Umut dünyası...Ne kadar çok iş arayan arkadaşlarımız var(

tabikide umutlarımız olucak canım insanın umutları hayalleri olmasa nasıl çekilir ki bu hayat nasıl güzelleşir insanda hayat gerçek üzücü şeyler istemediğimiz şeyler oluyor ama sabretmeliyiz diye düşünüyorum sabrın sonu selamettir derler Allahım er ya da geç hakedene hakettiğini verir ama sanırım siz kafaya koymuşsunuz bırakmayı size böyle kararsızlık ve kararsızlıkğın ardından mutsuzluk veriyorsa istemediğiniz bir işe daha ne kadar gidebilirsiniz ki bence kararlı olun kesin ve net ya evet yada hayır deyin kendinize öyle çok iş arayan var ki bende dahil olmak üzere hayat çok ama çok zor daha 21 yaşımdayım ve aileme öyle yük oldğumu düşünüyorum ki oturup ağladğım bile oluyor biliyor musunuz Allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallah bir gün hepimiz hakettiğimiz yerde oluruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…