Şu an bir şüphem yok ancak mantığıma da uymuyor, akşam saç yoktu ama bugün var, üstelik yeleğini çıkarmadığı halde altındaki tişörtün içinden neden saç çıkarKız kendin ble çelişkiye düşmüssn kendi saçın bile olablr yani sen bile ayırt edememişssinbi şüphen mi var daha önce bi açığını mı yakaladında bu kadar üzerine düştün..yoksa boş kurtuntu mu heycan mı arıyon ..
Donumuzun içinden bile saç çıkıyo oraya mi girmeyecek..Şu an bir şüphem yok ancak mantığıma da uymuyor, akşam saç yoktu ama bugün var, üstelik yeleğini çıkarmadığı halde altındaki tişörtün içinden neden saç çıkar
Düşünüyorum düşünüyorum mantığım almıyor
Yani benim yerimde siz olsanız ne yapardınız
Ben bakmıyordum aslında, geçen gün ev kıyafetinin üstünde saç gördüm kırık ucu ve kısa, benim saçlarımda boya olduğu için uçları kırık ve sarı ama işte ayırt edemiyorumBu gune kadar esimin kiyafetinde sac var mi diye hic bakmadim:) siz baktiysaniz bir nedeni olmali diye dusunuyorum. Benim mantigima uymayan esinizin kiyafetinde sac aramaniz.
Hareketlerinde birşey yokta Türk filmiyle ne alakası var, hiç mi yaşanmıyor böyle şeylerÇok Türk filmi izlemişsiniz sacla çozulmez bu işler ya.....telefonuna bakin,hareketlerine bakin
Kendiniz yazmistiniz eşiniz yeleğini çalışırken cikariyormus.Şu an bir şüphem yok ancak mantığıma da uymuyor, akşam saç yoktu ama bugün var, üstelik yeleğini çıkarmadığı halde altındaki tişörtün içinden neden saç çıkar
Düşünüyorum düşünüyorum mantığım almıyor
Yani benim yerimde siz olsanız ne yapardınız
Ama kedinin tüyü kasar kısa değil, bebek saçı gibi ince ve açık renk, benim saçım gibi de ama emin değilim. Benim kafama takılan daha akşam baktım yoktu ama bugün varBeyaz bir kedim vardı. Eski ev arkadasim mezun olunca o almisti.
Yine de 6 ay sonra bile çekyata oturana beyaz tuy bulasirdi ki cekyati vs kirk kere supurmemize ragmen. Yani kil tüy konusuna takilmayin,adami da durduk yere suclamayin bence. Ama varsa içinizde kötü bir his yakin markaja alin
Yanlış yazmışım çıkarmıyormuşKendiniz yazmistiniz eşiniz yeleğini çalışırken cikariyormus.
kedi tüyüdür ya sarman kedi tüyü de tarifinize çok uyuyor, kedili eve her gittiğimde her yerimden kedi tüyü ayıklıyorum :\Ama kedinin tüyü kasar kısa değil, bebek saçı gibi ince ve açık renk, benim saçım gibi de ama emin değilim. Benim kafama takılan daha akşam baktım yoktu ama bugün var
Hadi 1 haftadır bakmayıp bu akşam baksam 1 haftadır geçmiştir dicem ama daha akşam baktım yoktu
Bugün hangi ara hemen saçım giricek iş kıyafetinin altına
Bak işte nasıl oluyorEvliyken yatagimda sac bulmustum.boyasiz uzun bir kadin saci.evime giren kimse de o renk sac yoktu.bu ne dedim esime senin sacindir dedi.dedim benim sacim boyali.arada boyanmamistir belki demistiha dedim yillardir boyanmadan kalabilen sac.oyle demese ben kendi kendime disardan gelmistir camdan ucmustur vs derdim ama cevabi suphe ettirdi.aldatiliyormusum sonra ortaya cikti.
Kedidir demedim,kil tuy bu . Alakasiz zamanlarda gelir yapisir demek istedimAma kedinin tüyü kasar kısa değil, bebek saçı gibi ince ve açık renk, benim saçım gibi de ama emin değilim. Benim kafama takılan daha akşam baktım yoktu ama bugün var
Hadi 1 haftadır bakmayıp bu akşam baksam 1 haftadır geçmiştir dicem ama daha akşam baktım yoktu
Bugün hangi ara hemen saçım giricek iş kıyafetinin altına
Benim de saçlarım evde bir çok yerden çıkar, uçları çok kırılıyor zaten boya olduğu için ama daha akşam yokken bugün olması beni şaşırttıBenim saçımın çıkmadığı yer yokeşim işyerinde bile içimden senin saçın çıktı diyor olabilir bence... en son kızımın poposunda gördüm inşallah düşmüştür yememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?