İş kıyafetinin içinden saç çıkar mı

ınsan kendı sacını cocugunun sacını tanır bılır sızden olsa bılırdınız
5 yıllık evlıyım esımın hıc ıcınden sac cıkmadı kı belımde uzun saclarım var yanı heryerden cıkabılecek bır sac
ıcınden sac cıksa tetıkte beklerdım acık soyleyeyım . normal degıl cunku hadı bır tane oturdugu yerden koltuktan yapısmıs olsun belıne sırtına falan
ama adamın ıcınden nasıl cıksın o sac
Ben de niye çıksın ki diyorum zaten
Böyle incecik tüy gibi saçlar olur ya küçük öyle saçlar
Evet bazen benim eşofmanımdan çıkıyor, iç çamaşırı dan bile
Eşimden de çıkan aynı o şekilde duruyor o tarz bir saç
Anlamdım burda bazı bayanlar olabilir saç çıkar paronayak olma diyor, sizin gibi düşünenlerde var, ne düşüneceğimi şaşırdım

Eşyaları makinada kıl varsa üstüne geçer içte kalmıştır sizde farketmemişsinizdir. Benim eşimde iş kıyafeti giyer üstüne yelek ama saçım ne kadar toplasamda cıkıyor ordan geçen gün öğlen eve geldi sırtım deli gibi kaşınıyor bak diye bı çıkardım benim saçım 😀 afedersin iç çamaşırından bile cıkıyor saçlarımız adamın günahını alma 😀
Benimde çıkıyor, hatta geçende eşimin sakalında benim saçım vardı
Ama bir çok görünce endişelendim, benim yerimde kim olsa endişelenir diye düşünüyorum
Eşinizin sırtından mı çıktı doğru mu anladım

Benim de saçlarım evde bir çok yerden çıkar, uçları çok kırılıyor zaten boya olduğu için ama daha akşam yokken bugün olması beni şaşırttı
Hangi ara girdi o saç teli içine
yatağa falan düşüyorsa saçlarınız yatarken atletine yapışıp ordan da iş tshirtine yapışmış olabilir

Yok mu başka yorum yazıcak, bu kadar mı önemsiz geldi konum
Eşimle kavga yaptık şu an başka odada, gecenin içine ettin dedi
Kızım da hepsine şahit oldu
önemsiz değil ama gereksiz yere kendinizi sıkıyorsunuz bence
çok afedersiniz gün sonunda benim popomdan bile saç çıkıyor nasıl giriyor anlam veremiyorum
çamaşırlarınız aynı makinede yıkanıyor neticede sizin kıyafetinizden geçmiştir ona vs bin tane ihtimal var

Benimde çıkıyor, hatta geçende eşimin sakalında benim saçım vardı
Ama bir çok görünce endişelendim, benim yerimde kim olsa endişelenir diye düşünüyorum
Eşinizin sırtından mı çıktı doğru mu anladım
Evet kazagının içinden çıktı. Benim eşiminde sakalından cıkıyor. Endişelenmeyin bence ama emin değilseniz bir süre gözetin

Eşim ters çıkarmaz, birde daha akşam baktım üstelik, 1 haftadır bakmasam tamam ama daha yeni baktım nerden geldi bu saç anlamıyorum ki
Tamam benimkine benziyor hatta kızımın küçük küçük saçları var onunkine de benziyor ama 1 günde üstelik yeleğini çıkarmadan yeleğin altındaki tişörte nerden gelir bu saç
O zaman da mesela işten gelince siz veya kızınız sarılmıştır. Bir tel saç eşinizin boynuna yapışmıştır. Tshirtü düz çıkarırken ona yapışmıştır. Her gün aynı tshirtü yıkamadan mı giyiyor bir de? Akşam siz bakarken sizden bulaşıp bütün gün o saçla gezmişte olabilir. Çıkarınca da hala ordadır yani. Aldatıyo olsa nasıl girecek ki saç tshirt içine zaten?

Back
X