İş konusunda bir sorum var ?

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Kızlar bilgisayar veya telefon işi ile gelir Nasıl olur ? Ev geçinir mi ? Bu işlerle eşi ilgilenen fikir sahibi olan var mı acaba .

Bence ben dahil coğu kisi anlayamadi.
Bilgisayar, telefon alim-satim mi?
Tamircisi mi?
Yazilim mi?
Ozetle; acabilir misiniz ?
Hayır yazılım degıl Can'ım . Site kurmasını da biliyor . Telefon bilgısyar bozuksa tamir ediyor . Parça vs ayarlıyor . Bunu demek istedim

Ornegin site kurmayi ben de biliyorum. Tamir,parca bulmak da artik her yerde var cokca. Yani is yapar mi idare eder lakin ev gecinecek kadar degil. Allah kolaylik versin.

Ornegin site kurmayi ben de biliyorum. Tamir,parca bulmak da artik her yerde var cokca. Yani is yapar mi idare eder lakin ev gecinecek kadar degil. Allah kolaylik versin.
Hmmm . Oyle dıyorsun yanı . O alana hakim olmak ve ticari kafası olması da ıyı olmaz mı

Profesyonellik ve ticari kafa iyidir. Pratik zeka her zaman kendini belli edip one cikar ve basarili olur. Eger esiniz( veya kim yapacaksa bu isi) ticari zekasiyla bir seyler uretebilirse neden olmasin? Umutsuzluk yapmamali. Ticari kafa diyoruz bak. Bu beyne sahip insan, asla umutsuz olmamali. Dusmeye de kalkmaya da her an hazir olmali yoksa olmaz zaten.

Ya bu işe hakim olmak ta fayda etmez mı
Bilgisayar, Laptop, Telefon vb şeyler bozulduğunda genelde ilk servise gönderilir,zaten eskisi gibi uzun ömürlü kullanan çok az insan var,tüketim çılgınlığı almış başını gitmiş,dolayısıyla bence doğru bir iş alanı değil. Yeri gelir kazanır ama yeri gelir günlerce müşteri girmez kapıdan içeri sinek avlar. Belki aksesuarda satabilirse yanında bir nebze kazancı artabilir,kılıf ,kulaklık vs ama yinede zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…