Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ornegin site kurmayi ben de biliyorum. Tamir,parca bulmak da artik her yerde var cokca. Yani is yapar mi idare eder lakin ev gecinecek kadar degil. Allah kolaylik versin.
Ornegin site kurmayi ben de biliyorum. Tamir,parca bulmak da artik her yerde var cokca. Yani is yapar mi idare eder lakin ev gecinecek kadar degil. Allah kolaylik versin.
Profesyonellik ve ticari kafa iyidir. Pratik zeka her zaman kendini belli edip one cikar ve basarili olur. Eger esiniz( veya kim yapacaksa bu isi) ticari zekasiyla bir seyler uretebilirse neden olmasin? Umutsuzluk yapmamali. Ticari kafa diyoruz bak. Bu beyne sahip insan, asla umutsuz olmamali. Dusmeye de kalkmaya da her an hazir olmali yoksa olmaz zaten.
Bilgisayar, Laptop, Telefon vb şeyler bozulduğunda genelde ilk servise gönderilir,zaten eskisi gibi uzun ömürlü kullanan çok az insan var,tüketim çılgınlığı almış başını gitmiş,dolayısıyla bence doğru bir iş alanı değil. Yeri gelir kazanır ama yeri gelir günlerce müşteri girmez kapıdan içeri sinek avlar. Belki aksesuarda satabilirse yanında bir nebze kazancı artabilir,kılıf ,kulaklık vs ama yinede zor gibi