Evet yani ülkenin durumundan da ama bilemiyorum işte kaç gündür iç sıkıntısıyla geziyorum.Şartların hiç iyi değilmiş lakin ülkenin durumunu göz önünde bulundurursak
Kralsın be abi
Ay inanın işe alındığıma inanamadım bir süre ve o şaşkınlıkla hiçbir şartı konuşamadım pazartesiyi bile bekletmediler başlamam içinÇalışın gitsin,daha iyisini bulunca birakirsiniz. Konunuzu okuyunca sizi kapıda karsiladilar,oo hoşgeldiniz x hanım ne içersiniz diye alavare yapıp ise aldılar gibi canlandi gözümde ne güldüm
Hayırlısı böyleymiş,şartlar uymazsa yeni iş bulunca ayrilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun bu arada : )Ay inanın işe alındığıma inanamadım bir süre ve o şaşkınlıkla hiçbir şartı konuşamadım pazartesiyi bile bekletmediler başlamam için
Ben de öyle düşünüyorum ama hiçte mutlu değilim burda zorla gidiyorum, benim mutlu olmam da önemli değil mi diye düşünüyorumDaha yeni mezunsunuz tecrübesiz olarak daha iyi şartta hemen iş bulmanız çok şanslısınız bir de dayınız varsa olur..
Deneyim kazanın nereden başladığınızın önemi yok size artı katacaksa..
Burda çalışırken bakmam imkansız gibi, bir çalışanları iki gün üst üste izin istedi diye çıkışını vermişler, tabi ne için istedi bilemiyorum da. Eğer izin vermezlerse başka iş bakamam, görüşme yapamamBen sizin yerinizde olsam daha iyisini buluncaya kadar çalışırım birde iş piyasasında en önemli şey tecrübedir.
Şartlara odaklandığınız için olabilir mi? Çalışma arkadaşınızla uyumluysanız niye olmasın!Ben de öyle düşünüyorum ama hiçte mutlu değilim burda zorla gidiyorum, benim mutlu olmam da önemli değil mi diye düşünüyorum
Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur da :)Hayırlısı böyleymiş,şartlar uymazsa yeni iş bulunca ayrilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun bu arada : )
Trakya üniversitesi sağlık yönetimi mezunuyum ve hayır bu işe çokta ihtiyacım yok, yani ihtiyacım yok derken hemen bi işe girip çalışmam gereken gibi bi durumum yok, ailemle yaşıyorum durumumuz mükemmel değil ama iyi. Ve zaten çalıştığım yerde benim mezun olduğum bölüm değil lise mezunlarını da alıyolar aynı pozisyona.Ne mezunusun, hangi üni mezunusun ? bu şartlar hiç de insancıl değil, bu işe çok mu ihtiyacınız var ?
Başka yerlerde işe giren arkadaşlarımın şartları çok çok iyi zaten onları da gördükçe burada hiç çalışmak istemiyorum.Yeni mezunsun maalesef başka bir yerde iş bulsanda arada çok fark olacağını sanmıyorum herkes buralardan başlıyor iş hayatına, biraz dayan, kendini zora sok ondan sonra tecrübe kazanınca başka bir iş bulur çıkarsın.
Hımmm istemeyerek çalışmak insana işkence parası eğer çok iyi değilse ayrılabilirsin.Başka yerlerde işe giren arkadaşlarımın şartları çok çok iyi zaten onları da gördükçe burada hiç çalışmak istemiyorum.
o zaman çok zaman kaybetme canım, kendini extra geliştirebileceğin başka bir şeyler bul. madem lise mezunları da aynı işi yapıyor.Trakya üniversitesi sağlık yönetimi mezunuyum ve hayır bu işe çokta ihtiyacım yok, yani ihtiyacım yok derken hemen bi işe girip çalışmam gereken gibi bi durumum yok, ailemle yaşıyorum durumumuz mükemmel değil ama iyi. Ve zaten çalıştığım yerde benim mezun olduğum bölüm değil lise mezunlarını da alıyolar aynı pozisyona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?