iş mi, bebek mi ? ?

Eğer 2. Çocuğu düşünüyorsanız yani tek çocukla kalmak istemiyorsanız şu an tam zamanı bence. Yaşınız da uygun, sartlariniz da. Ben de sizin gibi yapmayı planlıyorum. Ikincisi de kendini idare edecek seviyeye gelince işe kesintisiz başlarsınız, çünkü şu an bir de reddedemeyeceginiz bir teklif de yok.
Yeni bebis diyorum :emir_bebek:

Herkese değerli fikirlerini paylaştığı için teşekkür ediyorum öncelikle. Kızlar gelişmeler şöyle ki eşimle oturduk konuştuk. Yeni iş başvurusu yapmıyorum 2 - 3 haftadır. Yani önce bebiş olsun dedik :KK52: artık bebiş olması için özellikle ocak ayının sonuna kadar yoğun bir şekilde gerektiği şekilde uygulamalarımızı yaparız :KK23:Ama kızlar bu arada daha önce başvurduğum yerlerden arıyorlar görüşmeye çağırıyorlar ben de vardır bir hayır deyip gidiyorum . Mesela yarın yine baya büyük bir şirketle iş görüşmem var :kahve: 2. Görüşme olck bu. Yani gidiyorum ama ya işe başlar başlamaz hamile olduğumu da öğrenirsem bu sefer naapçz :KK35: :eek:

Herkese değerli fikirlerini paylaştığı için teşekkür ediyorum öncelikle. Kızlar gelişmeler şöyle ki eşimle oturduk konuştuk. Yeni iş başvurusu yapmıyorum 2 - 3 haftadır. Yani önce bebiş olsun dedik :KK52: artık bebiş olması için özellikle ocak ayının sonuna kadar yoğun bir şekilde gerektiği şekilde uygulamalarımızı yaparız :KK23:Ama kızlar bu arada daha önce başvurduğum yerlerden arıyorlar görüşmeye çağırıyorlar ben de vardır bir hayır deyip gidiyorum . Mesela yarın yine baya büyük bir şirketle iş görüşmem var :kahve: 2. Görüşme olck bu. Yani gidiyorum ama ya işe başlar başlamaz hamile olduğumu da öğrenirsem bu sefer naapçz :KK35: :eek:

Kesinlikle soğuk ve sert yazmiyorum belirtmek istedim öncelikle.

Bizler aciz kullar olarak hayaller kurup planlar yapıyoruz. Hayatımızın coguda da bunları uygulamak veya uygulayacak yere kadar getirmekle geçiyor.

Ama su var. Bu hayatta asla plan yapmayacaksın. Sunu önce yapayım bunu sonra yapayım dediğin an maalesef işin içinden kicamiyorsun. Sen gece yatarke n yarın şuraya kesin gideceğim diyorsun ama kader iste ne yarın nede başka gun oraya gidemiyorsun.

Diyeceğim su canım. Sen dile. En içten şekilde . hangisi senin için hayırlı ise inan bana Allah önce onu nasip eder sana.

Bak sen diyorsun ya ise başladığımda hamileysem diye. O zaman yaptığın onca plan çöp oldu demek değil midir.

Bu gece kafam çok bozuk ya. Konuyu yanlış yerden degerlendiyirsam kusuruma bakma olurmu. Hakkında en hayırlısı olur insallaaahhhh.

Merhabalar, son paragrafa kadar yazdıklarınızdan hiç hoşlanmamıştım . Çünkü ben zaten her zaman ama her zaman hayırlısı ne ise o olsun demişimdir hayatımın her döneminde . Tabii ki biz şuan önce çocuk düşüncesini hayata geçirelim dedik diye, olck diye bir şey yok . allah kısmet ederse olur . Ama hayatta bazı kararlar alıp ona göre ilerlemeli ve ona göre hareket etmeliyiz . Ne de olsa herşey olacağına varır diye hiç bir şey düşünmeden yaşayamayız . Zaten sizin dediğiniz gibi illa ki önce çocuk yapçm diye düşünsem şuanda arayan şirketlerle görüşmeye gitmem . Demek ki hayırlısı olsun diye düşünüyorum ama aynı zamanda istediğim şeyler için de çaba sarfediyorum harekete geçiyorum . Sanırım konuyu tam okumadınız . Sorun değil kötü niyetli olmadığınızı görebiliyorum . Umarım sizin de bu gece sinirinizi bozan meseleniz ne ise çözülür.... Iyi geceler

Kesinlikle soğuk ve sert yazmiyorum belirtmek istedim öncelikle.

Bizler aciz kullar olarak hayaller kurup planlar yapıyoruz. Hayatımızın coguda da bunları uygulamak veya uygulayacak yere kadar getirmekle geçiyor.

Ama su var. Bu hayatta asla plan yapmayacaksın. Sunu önce yapayım bunu sonra yapayım dediğin an maalesef işin içinden kicamiyorsun. Sen gece yatarke n yarın şuraya kesin gideceğim diyorsun ama kader iste ne yarın nede başka gun oraya gidemiyorsun.

Diyeceğim su canım. Sen dile. En içten şekilde . hangisi senin için hayırlı ise inan bana Allah önce onu nasip eder sana.

Bak sen diyorsun ya ise başladığımda hamileysem diye. O zaman yaptığın onca plan çöp oldu demek değil midir.

Bu gece kafam çok bozuk ya. Konuyu yanlış yerden degerlendiyirsam kusuruma bakma olurmu. Hakkında en hayırlısı olur insallaaahhhh.

ben olsam iş derdim, çocuk Allah verdikten sonra her an yaılabilir ama iş Türkiye şartlarında kolay kolay bulunacak bir şey değil heelki belli bir yaş sınırını aşarsanız işiniz daha da zorlaşacak...
İşi garantiye aldıktan sonra yasal dogum ıznınız ve gerekırse ucretsız ızın hakkınızı da kullanıp en az dogacak cocuk 10-11 aylık olana kadar cocugunuza bakabılırsınız , ayrıca buyugu krese ben olsam sımdıden baslatırdım en azından yarım gün bile olsa gitmeli hem sosyalleşir hemde kardeşim geldi beni de evden uzaklaştırıyorlar hissine kapılmaz...
Allah gonlunuze gore versın ama tek çocukta güzel, sonucta çok çocuk çok sorumluluk, bir o kadar masraf, emek, ben şahsen bunları göze alamıyorum ...

Back
X