- 19 Kasım 2013
- 18.742
- 33.790
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortaklık sadece paramı koyarım masraf karşılarım gerisine karışmam gibi bi durum değil kiYatırım parasının yarısı, giderlerin ve gelirin bir kısmına ortak olacaklardı ama başlangıç için tabii hep birlikte hareket edecektik . Demek ki ciddi değillermiş onu anlamış oldum
Hepte böyleleri denk geldiortaklık sadece paramı koyarım masraf karşılarım gerisine karışmam gibi bi durum değil ki
öyle olsa parası olan herkes ortak olurdu birileriyle
parayı vereyim hiçbir şeye karışmayayım her işi diğer ortak yapsın ben gelirden pay alayım gibi bi dünya yok
işin bütün kahrını başkasına yıkıp sadece para verir kazançtan payımı alıp geçerim niyetiyle olmuyor bu işler
onlar senin peşine düşmeli sen değil bırak hem para koyacağım hemde eşimi patron olarak görecek hadi oradan
Birincisi ortak iş yapmayın kimseyle. İkincisi evet sizi önemsememişler dışlamıslar. Böyle bir hödükle zaten iş yapmayın.Herkese merhabalar . Arkadaşlar konuyu uzatmadan giriş yapayım.Eşimin iş arkadaşı ile ortak iş yapmaya karar verdik. Daha doğrusu birbirimizden haberdar olmadan aynı sektörde aynı işi yapmak istiyormuşuz konu denk geldi biz de birlikte yapalım dedik. Sonrasında lokasyon bölge vb gibi ön çalışmalarda bulunduk. İstediğimiz lokasyon için araya tanıdık birilerini dahil etmemizi istediler biz de çabaladık ama tanıdık birilerini ne yazık ki şimdilik bulamadık.(Araştırmalarımız devam ediyor ) Bu süre zarfında araya zaman girdi biz çabalarken karşı taraftan böyle bir ışık göremedim ben , sanki hep bizim üstümüzden yürüyor gibi. Ben de eşime bu böyle olmaz hep ben çabalıyorum ne düşünüyorlar bana geri dönüş yapsınlar ona göre ben de bir yol haritası belirleyeceğim dedim.( Bu arada maddi-manevi benim tarafımdan karşılanacak eşimin bir katkısı olmayacak ) Akşamına karşı tarafın eşi bana mesaj göndermiş bir saate kadar dönüş yapacağız sana diye aradan 3 hafta geçti hala dönüş yapmadılar. Bugün artık eşime söylendim bu nasıl iş beklediğimi biliyorlar ve bana ne düşündükleri ile ilgili dönüş yapmıyorlar son kez konuş dedim. Eşim konuşmuş karşı taraf abi sen olmayacaksan eşinle konuşma ihtiyacı hissetmedim, patron sensin , sen ne dersen öyle olsun demiş. Açıkcası ben bu duruma baya bozuldum sanki beni önemsemiyorlarmış ve dikkate almıyorlarmış gibi hissettim. Dışlanmış gibi hissettim.Bir yanım diyor ki yanlış anlamış olabilirsin fevri davranma ama ortak olsanızda mesafeli davranırsın bu halde, bir yanımda bu durum çok saçma konuş eşinle böyle bir ortaklık istemiyorum artık herkes yoluna baksın de. İkilemde kaldım . Objektif bir göz olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz sevinirim