İş Ortaklığı Mevzusu 🙄

Yok , öyle düşünmeyin. Ortaklık her şeyden önce 50-50 olamk, karşıdakine güvenmek demek. Eee karşısınızda ık mık çeken birileri var, baştan yanınızda destek değillerse o iş ortaklık olmuyor zaten.
Baştan konuştuğumuzda güya öyle değildi ama ne değişti anlamadım ben de . Çok değişik

Yeterince tanımıyorsunuz, bence ortak ise girmek için acele etmeyin. Bı sure dostluk yapın, öyle karar verin derim.

İş yapsanız bile size saygı duyacak insanlar değil gibiler, ben olsam ortaklık işinden vazgeçerdim. Ama eşinizi aracı gibi kullandığınız için sizde de biraz hata var. Süreç boyunca siz doğrudan bu kişilerle görüşüp ciddiyetinizi ve ağırlığınızı ortaya koyabilirdiniz. Neyse sonuç olarak bu kafa yapısındaki insanlarla işiniz zor yürür, hem işleri de size yıkarlar gibi görünüyor. İyi düşünün derim. Yolunuz açık olsun.
İzin vermiyorlar ki hep bir bahane başta böyle değildi anlamadım sonradan ne değişti. Belki de böyle olması daha iyi. Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

Sitenin her konuda bir şey yaşamışı olacağım bu gidişle ama bunu da yaşadım 😂
İş kurmak istiyordum arkadaşımla ortak. Ben bir anda daha profesyonel işte showroom olsun, dükkan tutalım içini yaptıralım koleksiyon çekimleri profesyonel olsun vs diye düşündüm. Arkadaşım ise ya biz çekeriz, başta evden başlayalım iş artarsa dükkan tutalım vs dedi. En son siz gibi bir konuda haber bekledim 1 ay haber gelmedi. Birkaç kez sordum yok net bir şey demiyor. Daha en başta bana basit bir şeyi 1 ay diyemeyen, başta bu kadar fikir ayrılığı olan insanla yolun sonu gözükmez dedim. Karşıma aldım ayrı ayrı yapalım işleri dedim. Ben kendim kurdum. Size 3 haftadır dönüş yapmayan insanla süreç içinde de çok sorun yaşarsınız. Hiç uğraşmayın.

Baştan sözlerinde durmuyorlar zamanında dönmüyorlar size falan gerek yok ya böyle insanlarla yola çıkılmaz.

En başından beri benimle yürüyeceğini biliyorlardı ki zaten hepsi tam zamanlı çalıştığı için işin başında ben duracağım ama şu tavır cidden canımı sıktı
Maddi manevi tum yuk sizde olacaksa, bunlar nasıl size ortak olacakti ben orasini anlayamadim.

Maddi manevi tum yuk sizde olacaksa, bunlar nasıl size ortak olacakti ben orasini anlayamadim

Maddi manevi tum yuk sizde olacaksa, bunlar nasıl size ortak olacakti ben orasini anlayamadim.
Yatırım parasının yarısı, giderlerin ve gelirin bir kısmına ortak olacaklardı ama başlangıç için tabii hep birlikte hareket edecektik . Demek ki ciddi değillermiş onu anlamış oldum

Yatırım parasının yarısı, giderlerin ve gelirin bir kısmına ortak olacaklardı ama başlangıç için tabii hep birlikte hareket edecektik . Demek ki ciddi değillermiş onu anlamış oldum
Ben yanlis anlamisim, ozurdilerim.

Ortaklik resmi olarak baslamadan gercekler ortaya serilmiş, bosverin boylesi daha hayirli sizin icin. Umarim planlarinizi acik etmemissinizdir, malum ayni sektorde is yapacaksiniz gibi duruyor. (Onlar sizle ise baslamazsa bile is yapma karari alirlarsa diye yaziyorum)

Ya bu işler zor işler öyle konuşmakla olmuyor.
Gaza gelip konuşmuşlar işte lafta kalmış icraat sıfır.
Siz kendiniz mücadele edin derim maddi olarak zorlar belki ama direnin istediğinizi yapın.

İş kurmak istiyordum arkadaşımla ortak. Ben bir anda daha profesyonel işte showroom olsun, dükkan tutalım içini yaptıralım koleksiyon çekimleri profesyonel olsun vs diye düşündüm. Arkadaşım ise ya biz çekeriz, başta evden başlayalım iş artarsa dükkan tutalım vs dedi. En son siz gibi bir konuda haber bekledim 1 ay haber gelmedi. Birkaç kez sordum yok net bir şey demiyor. Daha en başta bana basit bir şeyi 1 ay diyemeyen, başta bu kadar fikir ayrılığı olan insanla yolun sonu gözükmez dedim. Karşıma aldım ayrı ayrı yapalım işleri dedim. Ben kendim kurdum. Size 3 haftadır dönüş yapmayan insanla süreç içinde de çok sorun yaşarsınız. Hiç uğraşmayın.
Aynen öyle ama eşini ikna etmesi lazım.. böyle örnekle edebilir kendi de yaşadı haber vermediler

Ben yanlis anlamisim, ozurdilerim.

Ortaklik resmi olarak baslamadan gercekler ortaya serilmiş, bosverin boylesi daha hayirli sizin icin. Umarim planlarinizi acik etmemissinizdir, malum ayni sektorde is yapacaksiniz gibi duruyor. (Onlar sizle ise baslamazsa bile is yapma karari alirlarsa diye yaziyorum)
Tam zamanlı çalıştıkları için , bir de iş benim uzmanlık alanım öyle birşey yapabilirler mi emin değilim ama insanoğlu çiğ süt emmiş belli de olmaz tabii.Nasip kısmet . Ne diyeyim Allah herkesin çarşısını pazar eylesin 🤲

İnsanları anlamak mümkün değil. Öyleyse öyledir o zaman neden net birşey söylemezler ki ben karakter olarak tutmayacağım bir sözü kimseye vermem . Hakkına girmek istemem.Bakıyorum kimse önemsemiyor bu durumu 🤦 Sizin adınıza çok sevindim yolunuz açık kazancınız bol olsun 🤲

Karşı taraf işi eşinizle yapmak istiyor,sizinle değil. İşin başında siz de duruyor olsanız belli ki onlar eşinizin bilgi birikimi için bu işe girmek istemiş. Siz de söylemek istediklerinizi kendiniz söylemeyerek eşinizi posta güvercini yapmışsınız bu da yanlış olmuş. Ortaklık olsa yürütemezsiniz bu durumda,herkes kendi yoluna baksın.

En başından beri benimle yürüyeceğini biliyorlardı ki zaten hepsi tam zamanlı çalıştığı için işin başında ben duracağım ama şu tavır cidden canımı sıktı
bu insanlarla iş yapmamak için 3 nedenin var:
1. bi saate dönüş yapıcaz demelerine rağmen 3 haftadır ses çıkmaması
2. işi yürütecek insan sensin ama adam nasıl at kafalı bi yobaz ise artık eşine, sen olmayacaksan eşinle konuşma gereği duymadım, patron sensin demesi. aşırı eril tiksinç bi zihniyet. ortada nur topu gibi bi kaale alınmama durumun var
3. her şeyi sen yapacaksın onlar sanki iş yapmış gibi kazancı ceplerine atacaklar. hak mı bu? bence değil.

bence sen eşinle konuş ve her ikisine de eşini araya sokmadan, onlarla beraber iş yapmaktan vazgeçtiğini ifade eden bir mesaj at. ben olsam aynen böyle yapardım.

Back
X