Evet yol öyle ilerliyor. İlahi işaretler bunlar sanırımOrtak iş zaten zor ve bu tip insanlarla olası değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yol öyle ilerliyor. İlahi işaretler bunlar sanırımOrtak iş zaten zor ve bu tip insanlarla olası değil.
Baştan konuştuğumuzda güya öyle değildi ama ne değişti anlamadım ben de . Çok değişikYok , öyle düşünmeyin. Ortaklık her şeyden önce 50-50 olamk, karşıdakine güvenmek demek. Eee karşısınızda ık mık çeken birileri var, baştan yanınızda destek değillerse o iş ortaklık olmuyor zaten.
Evet yapılabilir ama sanırım cesaret edemedim ekonomik nedenlerden dolayı bakalım hayırlısı olsun inşallahOrtak olmadan siz kendiniz yapamıyor musunuz?
Öyle mi düşünüyorlar emin değilim ama son davranış beni muhatap almadıkları yönde gibi hissettirdi bana kendimiMaddi manevi katkı sizden ama patron kocanız mı olacakmış?
Bingo. Çok haklısınızYeterince tanımıyorsunuz, bence ortak ise girmek için acele etmeyin. Bı sure dostluk yapın, öyle karar verin derim.
İzin vermiyorlar ki hep bir bahane başta böyle değildi anlamadım sonradan ne değişti. Belki de böyle olması daha iyi. Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunİş yapsanız bile size saygı duyacak insanlar değil gibiler, ben olsam ortaklık işinden vazgeçerdim. Ama eşinizi aracı gibi kullandığınız için sizde de biraz hata var. Süreç boyunca siz doğrudan bu kişilerle görüşüp ciddiyetinizi ve ağırlığınızı ortaya koyabilirdiniz. Neyse sonuç olarak bu kafa yapısındaki insanlarla işiniz zor yürür, hem işleri de size yıkarlar gibi görünüyor. İyi düşünün derim. Yolunuz açık olsun.
Maddi manevi tum yuk sizde olacaksa, bunlar nasıl size ortak olacakti ben orasini anlayamadim.En başından beri benimle yürüyeceğini biliyorlardı ki zaten hepsi tam zamanlı çalıştığı için işin başında ben duracağım ama şu tavır cidden canımı sıktı
Maddi manevi tum yuk sizde olacaksa, bunlar nasıl size ortak olacakti ben orasini anlayamadim
Yatırım parasının yarısı, giderlerin ve gelirin bir kısmına ortak olacaklardı ama başlangıç için tabii hep birlikte hareket edecektik . Demek ki ciddi değillermiş onu anlamış oldumMaddi manevi tum yuk sizde olacaksa, bunlar nasıl size ortak olacakti ben orasini anlayamadim.
Ben yanlis anlamisim, ozurdilerim.Yatırım parasının yarısı, giderlerin ve gelirin bir kısmına ortak olacaklardı ama başlangıç için tabii hep birlikte hareket edecektik . Demek ki ciddi değillermiş onu anlamış oldum
Ya bu işler zor işler öyle konuşmakla olmuyor.Yatırım parasının yarısı, giderlerin ve gelirin bir kısmına ortak olacaklardı ama başlangıç için tabii hep birlikte hareket edecektik . Demek ki ciddi değillermiş onu anlamış oldum
Aynen öyle ama eşini ikna etmesi lazım.. böyle örnekle edebilir kendi de yaşadı haber vermedilerSitenin her konuda bir şey yaşamışı olacağım bu gidişle ama bunu da yaşadım
İş kurmak istiyordum arkadaşımla ortak. Ben bir anda daha profesyonel işte showroom olsun, dükkan tutalım içini yaptıralım koleksiyon çekimleri profesyonel olsun vs diye düşündüm. Arkadaşım ise ya biz çekeriz, başta evden başlayalım iş artarsa dükkan tutalım vs dedi. En son siz gibi bir konuda haber bekledim 1 ay haber gelmedi. Birkaç kez sordum yok net bir şey demiyor. Daha en başta bana basit bir şeyi 1 ay diyemeyen, başta bu kadar fikir ayrılığı olan insanla yolun sonu gözükmez dedim. Karşıma aldım ayrı ayrı yapalım işleri dedim. Ben kendim kurdum. Size 3 haftadır dönüş yapmayan insanla süreç içinde de çok sorun yaşarsınız. Hiç uğraşmayın.
Ya bu işler zor işler öyle konuşmakla olmuyor.
Gaza gelip konuşmuşlar işte lafta kalmış icraat sıfır.
Siz kendiniz mücadele edin derim maddi olarak zorlar belki ama direnin istediğinizi yapın.
Tam zamanlı çalıştıkları için , bir de iş benim uzmanlık alanım öyle birşey yapabilirler mi emin değilim ama insanoğlu çiğ süt emmiş belli de olmaz tabii.Nasip kısmet . Ne diyeyim Allah herkesin çarşısını pazar eylesinBen yanlis anlamisim, ozurdilerim.
Ortaklik resmi olarak baslamadan gercekler ortaya serilmiş, bosverin boylesi daha hayirli sizin icin. Umarim planlarinizi acik etmemissinizdir, malum ayni sektorde is yapacaksiniz gibi duruyor. (Onlar sizle ise baslamazsa bile is yapma karari alirlarsa diye yaziyorum)
İnsanları anlamak mümkün değil. Öyleyse öyledir o zaman neden net birşey söylemezler ki ben karakter olarak tutmayacağım bir sözü kimseye vermem . Hakkına girmek istemem.Bakıyorum kimse önemsemiyor bu durumuSitenin her konuda bir şey yaşamışı olacağım bu gidişle ama bunu da yaşadım
İş kurmak istiyordum arkadaşımla ortak. Ben bir anda daha profesyonel işte showroom olsun, dükkan tutalım içini yaptıralım koleksiyon çekimleri profesyonel olsun vs diye düşündüm. Arkadaşım ise ya biz çekeriz, başta evden başlayalım iş artarsa dükkan tutalım vs dedi. En son siz gibi bir konuda haber bekledim 1 ay haber gelmedi. Birkaç kez sordum yok net bir şey demiyor. Daha en başta bana basit bir şeyi 1 ay diyemeyen, başta bu kadar fikir ayrılığı olan insanla yolun sonu gözükmez dedim. Karşıma aldım ayrı ayrı yapalım işleri dedim. Ben kendim kurdum. Size 3 haftadır dönüş yapmayan insanla süreç içinde de çok sorun yaşarsınız. Hiç uğraşmayın.
Sitenin her konuda bir şey yaşamışı olacağım bu gidişle ama bunu da yaşadım
bu insanlarla iş yapmamak için 3 nedenin var:En başından beri benimle yürüyeceğini biliyorlardı ki zaten hepsi tam zamanlı çalıştığı için işin başında ben duracağım ama şu tavır cidden canımı sıktı