İş ortamı güzel olan insan var mı bu hayatta ?

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
kızlar kusura bakmayın .. canım acayip sıkkınnn...çok mutsuzum .. sadece yazmak istedim.. ya çok mu zor karşındakine insan muamelesi yapmak... tatlı dille yaklaşmak...iyimser olmak..dalga geçmemek.. neden bazı şeyler bizim elimizdeyken zorlaştırıyorlar yaaa... Allahım inşallah hayırlısıyla kadro gelirde memleketime dönerimm... ailemi çok özledimmm.. canım annemmm seni de çok özledimm. kendi memleketinde olanlar iş ortamı kötü olsalar bile benim gözümde şanslılar..akşam eve gittiklerinde aileleri var yanlarında.. ya ben Yaa neyse Allah büyük.. Elbet geçer bu günler, gelir kadro..ben de canım anama kavuşurum..
işte özlem insanı böyle bazen sadece yazdırıp rahatlatıyor.. Bugünden itibaren her gün bir kaç kelime de olsa yazacam..ta ki özlem bitinceye kadar. memleketime tayin olana kadar...bana katılmak isteyen vbarsa buyursun..birlikte alt edelim özlemi :) ve sinsi iş arkadaşlarımızı

üzüldüm ama iş hayatı mükemmel olan yok tabi
sadece takmayanlar var :) gün içinde amirimden de laf duyuyorum
bazen arkadaşlarımın da canımı sıkan davranışları oluyor
ama takmıyorum napiyim

Benzer bir konu acip ban yiyen uye olarak yaziyorum.
Is yerini onemsemeyip, isini sevmek herseyi kolaylastiriyor :)

çok önemli iş yerindeki huzur. ben o kadar çok seviyorum ki iş arkadaşlarımı 34 saat derse ve 3 gün nöbete rağmen seve seve gidiyorum. iş çıkışı internette yazışmaya devam ediyoruz doyamıyoruz muhabbet etmeye.. ama geçen sene bir kaç ruh hastası öğretmen vardı beni insanlığımdan çıkarmışlardı. böyle durumlarda önemseme, kendini sadece işe ver, mesafeli dur..

üzüldüm ama iş hayatı mükemmel olan yok tabi
sadece takmayanlar var :) gün içinde amirimden de laf duyuyorum
bazen arkadaşlarımın da canımı sıkan davranışları oluyor
ama takmıyorum napiyim

keşke ben de takmamayı öğrenebilsem..işe başlayalı neredeyse 5 ay oldu ama hemen bir laf ettiklerinde ( ki özellikle canımı yakmak icin) elimde olmadan gözlerim doluyor.. sevmiyorlar beni .hele bir tanesinin yüzüme bir bakışı var sanki tiksinilecek biriymişim gibi bakıyor bana .. 2 ayönce yeni biri geldi..o da olmasa ölürdüm herhalde.. nasıl insanlar oldugunu o da anladı.. şimdi 2 mize cephe almış durumdalar.. param var ama huzurum yok.ailem yanımda yok

çok şanslısın..daim olsun.. darısı bana

neden ban lanır ki insan böyle bir konudan
O gece fake uye vardi, herkes ona yazdi. 40 kusur hesabi olan.
Asil dert benimki milletin yazdigi konuya bak dedim, sinirlendim. Uzun uzun yazdigim konuyu degistirip tek cumle ile ozetledim durumu.
Forum kurallarina aykiriymis.
Icerikle alakali degildi yani

Eski patronum olan sonradan görme ayıya sinir olurdum. Göç etmeden önce Türkiye'de bu hanzonun şirketinde çalıştım. Para genelde böyle öküzlerde oluyor.

Bir gün iş görüşmesi yapacaktık, benim yönettiğim gruba başka bir mühendis alıcaktık. Görüşmeyi ayı, diğer 2 ortak ve ben yapıyoruz. Bir aday iyi, akıllıydı iyi de bir mühendisti yurtdışından çok iyi bir okuldan da mezundu ama eğitimli olduğu alanla benim işe alacağım alan birbirine uymuyor, bir eşleşme yoktu yani. Neyse görüşme bitti, adamı kapıdan geçirmek için aşağı indim bir de bakayım bu ayı el sıkmadan bir şey demeden merdivenden yukarı çıkıyor!?! Öküz gibi tek çift laf etmeden sırtını döndü çıktı gitti. !!??? Neyse vaziyeti kurtarayım adama ayıp olmasın diye ben kapıya kadar geçirdim sonra kapıda patron çok salak bir adam para için katlanıyorum işte dedim. Eleman koptu :))) Amma sinir olduysam kaç yıl önceki olay lan içimde kalmış. Patronların hepsi mi öküz arkadaş ben anlayamadım.

İş yerinde en iyi gözüken insanlar bile açıklarını kollayıp gün gelip kullanacakları zamanları bekliyorlar.Benim kimseye güvenim yok valla ama yine de çeneme hakim olamıyorum bazen.Benim en büyük sorunum yanımda bütün gün çene çalmaları telefonla konuşmaları ve tv izlemeleri.Bazen çıldırcak gibi oluyorum.

15, 20 yıl önce böyle değildi. Benim çalıştığım yerlerde hemen arkadaş olur, akşamları da birbirimizi arardık. Tatillerden özledik diye dönerdik. Hayal oldu. İnşallah senin de böyle bir işyerin olur.

Benim sanırım, sabahtan akşama ense:)))

çok mutlu 3 yıl geçirdim 2.işyerimde ama ordan ayrıldıktan sonrakı ıkı işimde de huzur yok diye istifa ettim işyerinde huzur cok onemlı Allah yardımcın olsun eğer çekilir gibi degilse cok zor bır sınav

Öğretmen misiniz? Öğretmenlikte iş arkadaşlığı çok önemli midir? Dersini anlayıp çıkmak çok mümkün değil mi? Öğretmenler odasında cepheleşme mi oluyor?

Daha çok yenisin zamanla alışırsın. İnsan zamanla güçlü durmayı kendini savunmayı öğreniyor. Bunu öğrenemezsen ömür boyu mutsuz olursun iş hayatı acımasız çünkü.

Bir de bazı şeyler sana öyle geliyordur. Yani sana özellikle senden tiksiniyorum dediler mi mesela? Zanlarından kurtulmaya ve takmamaya çalış. 1 sene sonunda alışamadıysan işi değiştirirsin.

İş huzuru çok ama çok önemli insanın tüm gününü geçirdiği ekmeğini kazandığı yer. Binlerce kez şükürler olsun işimi ve ortamımı çok seviyorum her sabah severek gidiyorum. Allah herkese nasip etsin. Bu aşamaya gelene kadar ben de seninki gibi zorluklar yaşadım ama, sen de aşacaksın merak etme.

işyerinde yakın arkadaş olunmaz fesatlik sinsiler var çoğu... bişeyi sahip olunca içten dilek demiyorlar.
en iyisini işini yapmak... başka bişey yok.

aynen patronlarin hepsi öküz maaşlari bile maaş günü gecikir 1-2 hafta sora yatarlar. sinir oluyorum bu patronlari hiç tınlamiyor.. milletin borcu var faiz gecikiyo düşün... hiç sevmiyorum patronlari. tam öküz!!

Maalesef bende bu konuda çok muzdarip kalmış durumdayım iyi niyetimi herzaman suistimal ettiler zayıflık olarak gördüler hasta olanların kadro eksşkliği yüzünden fazladan mesailerimi emeklerimi hepsinide görmezden geldiler ne teşekürler ettiler vs. üstelik mesai paramı bile tam ödemediler mesai saatlerimi bile görmezden geldiler yorgunluğum yanıma kar kaldı ..Anladım,ki kimseye fazladan iyilik ters tepiyor ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…