bölümün ne çok merka ettim valla yaa =)bazı videolar izledim karar verme süreciyle ilgili, ünlü bir psikolog var, bayağı bir fikir verdi,kağıt üzerinde düşündüm ama yok çözemiyorum sorunu arkadaş
detaya fazla girmiyim, arkadaşlarım takip ediyo olabilir,çevremdeki herkes sorunumu biliyor da:)şimdi kadınlar kulübüne de yazmış demesinler :), spesifik bir bölüm:)bölümün ne çok merka ettim valla yaa =)
tamam hadi bkalım =)))detaya fazla girmiyim, arkadaşlarım takip ediyo olabilir,çevremdeki herkes sorunumu biliyor da:)şimdi kadınlar kulübüne de yazmış demesinler :), spesifik bir bölüm:)
her gün abartı belki ama değişen bir mezuatı var işimin :)nasıl bir iş o sürekli mevzuat değişiyor.
muhasebecilik de güncel meslekdir. sürekli takip gerektirir. ama hergün değişmez.
her gün abartı belki ama değişen bir mezuatı var işimin :)
pratiğim yok çok kısa zaman içinde çok iş yapmam gereken bir işim varsizde günceli takip etme sıkıntısı mı var.
mesala ben çok hızlı okurum okuduğumu da unutmam.
okuduğunuz mevzuatı reelemi geçiremiyorsunuz.
bunun tek çözümü sürekli pratik yapmaktır.
ama doğru ama yanlış. gözlemci olun bir de tecrübeli elemanları göz hapsine alın onlar nasıl yapıyor.
ilk zamanlar ben taklit ederim sonradan kendimden katmaya başlarım.
bir konuyu bilmiyorum eve gelince okumam gerek vs, iş arasında olmuyor zaten nette yok ofistesizde günceli takip etme sıkıntısı mı var.
ama doğru ama yanlış. gözlemci olun bir de tecrübeli elemanları göz hapsine alın onlar nasıl yapıyor.
sizde günceli takip etme sıkıntısı mı var.
mevzuatı reele geçirmek de zaman alıyor, şartları kontrol etmek duruma uyuyor mu yoksa başka bir kanuna mı bakmak gerek vs, işimin alanı çok geniş, 40 yıllık müdürlerin bile bilemediği konular olabiliyor ve mevzuata bakıyorlar, öyle bir işim var...sizde günceli takip etme sıkıntısı mı var.
mevzuatı reele geçirmek de zaman alıyor, şartları kontrol etmek duruma uyuyor mu yoksa başka bir kanuna mı bakmak gerek vs, işimin alanı çok geniş, 40 yıllık müdürlerin bile bilemediği konular olabiliyor ve mevzuata bakıyorlar, öyle bir işim var...
kamudayım, bu yaştan sonra zor bölüm değiştirmek, o opsiyonum yok artıközel mi devlet mi işiniz. özel ise bölüm değiştirin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?