öyle bir işim var ki sürekli okumak gerekiyor, sürekli, hani öyle basit bir iş değil, nasıl oluyor anlamıyorum haftada 3 gün ishal olur mu bir insan?Önce sağlığınızı çözün yani psikolojinizi düzeltin
O ishal psikolojiktir muhtemelen
Sonra da işe hakim olun gerekirse evde ders çalışın iş ile ilgili hususları öğrenin
O iş ömür boyu sizinle ne kadar çabuk öğrenirseniz o kadar kolay olur
sorun ne biliyormusun elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyor bu sefer baskı görüyorum, hastalanıyorum,rapor alıyorum, insanlar daha da sinirleniyor falanÖnce sağlığınızı çözün yani psikolojinizi düzeltin
O ishal psikolojiktir muhtemelen
Sonra da işe hakim olun gerekirse evde ders çalışın iş ile ilgili hususları öğrenin
O iş ömür boyu sizinle ne kadar çabuk öğrenirseniz o kadar kolay olur
sorun ne biliyormusun elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyor bu sefer baskı görüyorum, hastalanıyorum,rapor alıyorum, insanlar daha da sinirleniyor falan
Bence hastalıklarınız stresten
Nasıl bir iştir bu sürekli değişen
Yani benim alanım çok değişir vs vs de her gün de değişmez
Temeli durur bazı önemli şeyler değişir o nedenle işi yaparken ekranda yanda mevzuatı da açar bir göz atar öyle yaparsın olur biter
Yönerge genelge özelge ne varsa gelince okursun bir konusunu öğrenirsin o alanda iş olunca da onu açar ayrıntısına bakarsın
teşekkürler de bana kötü davranan insanlar ne olacak, onlarla nasıl baş edeceğim, asıl canımı sıkan obaşa çıkabilmenizin tek yolu işinizi sevmeye başlamaktan geçiyor. İş yerinde stresle mücadelenin tek yolu sevgidir.
İşinizi seviyorsanız ben şu işi yapmaktan pek hoşlanmıyorum ama genel itibariyle işimi seviyorum dediğiniz zaman o sevmediğiniz şeyi işinizi sevdiğiniz için görmezden gelmeye başlıyorsunuz.
Vazgeçmeyiniz.
aynı pozisyonda farklı bir iş bulabilir misinizteşekkürler de bana kötü davranan insanlar ne olacak, onlarla nasıl baş edeceğim, asıl canımı sıkan o
hangi üye?Siz şu isini sevmeyen sürekli şikayet eden üye misiniz ?
Ben de o sandım bir an :)Sanirim postanede calisan bir uye vardi. Surekli sikayet ediyordu o da. Muduruyle de kavga ediyordu surekli. Ben de bi an o sandim yine ama surekli degisen mevzuatlar falan deyince yok degildir dedim.
hangi üye arkadaşım, konumu haksızca saptırıyorsunuz, forumu uzun zamandır takip ediyorum ve yeni bir konu açtım, lütfen konu üzerinden değil de özelden yazın cevap veriyim.yapmayın,lütfen gerçekten çözüme ihtiyacım varSanirim postanede calisan bir uye vardi. Surekli sikayet ediyordu o da. Muduruyle de kavga ediyordu surekli. Ben de bi an o sandim yine ama surekli degisen mevzuatlar falan deyince yok degildir dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?