İŞ SORUNU

mrssnow

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
58
14
3
44
Merhaba arkadaşlar, yeni müdürlüğüme yeni tayin oldum, yaklaşık 5 aydır çalışıyorum, başlangıçta herşey iyiydi herkes iyi davranıyordu, son 3 aydır bir takım sıkıntılarım var, sanki işlere yetişemiyorum ve tecrübeli personel kadar iyi yapamıyorum, elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, müdür bey de bu durumdan son derece rahatsız...Ve dün müdür beyle çok şiddetli bir tartışma yaşadım,öyle bir duruma geldim ki, iş çok ağır geliyor, yapmaya çalışıyorum yapamıyorum, mevzuat çok geniş, 4 ayda öğrenilecek bir iş değil, bir ömür boyu bu işte öğrenme süreci devam ediyor,dolayısıyla sıkıntım var, henüz 2 yılım dolmadı tayin de isteyemiyorum.öte yandan müdürlük içinde bir gurup var ve bana karşı sertler, bu son tartışmadan sonra herşey daha kötü olacak, adım gibi biliyorum,çünkü gerçekten ben de müdür beye aynı sertlikte cevap verdim, ses tonum da çok yüksekti.Konumda da haklıydım.
şimdi benim ne yapmam lazım, bu guruplaşmaları nasıl kırabilirim,müdürle bir daha iyi olabilirmiyiz?(onu sevmiyorum ama yüzyüze bakıyoruz yapacak bişi yok), ne yapıyım ben?
EDIT:Bu durum sağlığımı da etkiliyor, bugün ishal yaşıyorum ve raporluyum, çok da rapor kullandım, bağışıklık sistemim sanırım çöktü

Daha çok çalış, mevzuata hakim ol. Sonra sen kendinden emin ol ve profesyonelce çalış, zamanla birbirinize alışırsınız.

Müdürüyle kavga etmemiş olan da çok azdır zaten, profesyonel iş yaşamında unutulur gider.

Önce sağlığınızı çözün yani psikolojinizi düzeltin

O ishal psikolojiktir muhtemelen

Sonra da işe hakim olun gerekirse evde ders çalışın iş ile ilgili hususları öğrenin

O iş ömür boyu sizinle ne kadar çabuk öğrenirseniz o kadar kolay olur

öyle bir işim var ki sürekli okumak gerekiyor, sürekli, hani öyle basit bir iş değil, nasıl oluyor anlamıyorum haftada 3 gün ishal olur mu bir insan?

sorun ne biliyormusun elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyor bu sefer baskı görüyorum, hastalanıyorum,rapor alıyorum, insanlar daha da sinirleniyor falan

sorun ne biliyormusun elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyor bu sefer baskı görüyorum, hastalanıyorum,rapor alıyorum, insanlar daha da sinirleniyor falan

Bence hastalıklarınız stresten

Nasıl bir iştir bu sürekli değişen

Yani benim alanım çok değişir vs vs de her gün de değişmez

Temeli durur bazı önemli şeyler değişir o nedenle işi yaparken ekranda yanda mevzuatı da açar bir göz atar öyle yaparsın olur biter

Yönerge genelge özelge ne varsa gelince okursun bir konusunu öğrenirsin o alanda iş olunca da onu açar ayrıntısına bakarsın

Herkes bir şekilde yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz.

başa çıkabilmenizin tek yolu işinizi sevmeye başlamaktan geçiyor. İş yerinde stresle mücadelenin tek yolu sevgidir.
İşinizi seviyorsanız ben şu işi yapmaktan pek hoşlanmıyorum ama genel itibariyle işimi seviyorum dediğiniz zaman o sevmediğiniz şeyi işinizi sevdiğiniz için görmezden gelmeye başlıyorsunuz.
Vazgeçmeyiniz.

teşekkürler de bana kötü davranan insanlar ne olacak, onlarla nasıl baş edeceğim, asıl canımı sıkan o

teşekkürler de bana kötü davranan insanlar ne olacak, onlarla nasıl baş edeceğim, asıl canımı sıkan o
aynı pozisyonda farklı bir iş bulabilir misiniz
bunun cevabı evetse yola koyulun
bunun cevabı hayırsa onları görmezden gelin

Sanirim postanede calisan bir uye vardi. Surekli sikayet ediyordu o da. Muduruyle de kavga ediyordu surekli. Ben de bi an o sandim yine ama surekli degisen mevzuatlar falan deyince yok degildir dedim.

Sanirim postanede calisan bir uye vardi. Surekli sikayet ediyordu o da. Muduruyle de kavga ediyordu surekli. Ben de bi an o sandim yine ama surekli degisen mevzuatlar falan deyince yok degildir dedim.
hangi üye arkadaşım, konumu haksızca saptırıyorsunuz, forumu uzun zamandır takip ediyorum ve yeni bir konu açtım, lütfen konu üzerinden değil de özelden yazın cevap veriyim.yapmayın,lütfen gerçekten çözüme ihtiyacım var

normalde üye olmayı hiç düşünmedim de gerçekten aklı selim bir fikire ihtiyaç duydum...çevremde birkaç kişiye danıştım açıkçası pek tatmin edici gelmedi çözümler.teşekkürler.

kimse yazmıcak mı?

İşim bal gibi diyen kimse var mı mesela ?
Ben diyemiyorum.
Özel sektörüdeyim maaşım tatmin edici olsa da çogu zaman baş agrısından duramıyorum.
Belgelerle ugraşmaktan başım dönüyor.
Ha iş yerimi buradaki ortamımı seviyorum o ayrı..
Ama uyum saglamak zorundasınız, ben aşırı işime önem gösteren biriyim mesela.
İş yetişmedi diye bir şey yok nazarımda, yetişmediyse ertesi gün çalışırım bitsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…