D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.934 798 Bursa 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mrssnow #41 mrssnow .!.: mevzuatı reele geçirmek de zaman alıyor, şartları kontrol etmek duruma uyuyor mu yoksa başka bir kanuna mı bakmak gerek vs, işimin alanı çok geniş, 40 yıllık müdürlerin bile bilemediği konular olabiliyor ve mevzuata bakıyorlar, öyle bir işim var... Genişletmek için tıkla... Net yoksa Nasıl bakılıyor mevzuata Bilgisayara uyap mevzuat mı indirdiniz Her gün yeni mevzuat olmadığı açık değişik bir iş gelince açıp bakılır hepimiz öyle yapıyoruz emin ol İşini tam yaparsan kimse seninle uğraşmaz uğraşırsa da dik durur verirsin cevap
mrssnow .!.: mevzuatı reele geçirmek de zaman alıyor, şartları kontrol etmek duruma uyuyor mu yoksa başka bir kanuna mı bakmak gerek vs, işimin alanı çok geniş, 40 yıllık müdürlerin bile bilemediği konular olabiliyor ve mevzuata bakıyorlar, öyle bir işim var... Genişletmek için tıkla... Net yoksa Nasıl bakılıyor mevzuata Bilgisayara uyap mevzuat mı indirdiniz Her gün yeni mevzuat olmadığı açık değişik bir iş gelince açıp bakılır hepimiz öyle yapıyoruz emin ol İşini tam yaparsan kimse seninle uğraşmaz uğraşırsa da dik durur verirsin cevap
M mrssnow 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 58 14 3 44 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mrssnow #42 damdan .!.: Net yoksa Nasıl bakılıyor mevzuata Bilgisayara uyap mevzuat mı indirdiniz Her gün yeni mevzuat olmadığı açık değişik bir iş gelince açıp bakılır hepimiz öyle yapıyoruz emin ol İşini tam yaparsan kimse seninle uğraşmaz uğraşırsa da dik durur verirsin cevap Genişletmek için tıkla... evde bakabiliyorum mevzuata iş yerinde de müüdürlerime soruyorum
damdan .!.: Net yoksa Nasıl bakılıyor mevzuata Bilgisayara uyap mevzuat mı indirdiniz Her gün yeni mevzuat olmadığı açık değişik bir iş gelince açıp bakılır hepimiz öyle yapıyoruz emin ol İşini tam yaparsan kimse seninle uğraşmaz uğraşırsa da dik durur verirsin cevap Genişletmek için tıkla... evde bakabiliyorum mevzuata iş yerinde de müüdürlerime soruyorum