iş stresi

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
arkadaslar bu is stresi benım canımı cok sıkıyor ya calısmk istemıyorum ama calısmkta zorundayım sabah kalkıp gidesım gelmıyor zamn gecıremıyorumsenağlama

arkadaslar bu is stresi benım canımı cok sıkıyor ya calısmk istemıyorum ama calısmkta zorundayım sabah kalkıp gidesım gelmıyor zamn gecıremıyorumsenağlama

bende çalışmak istemiyorum evde oturmak istiyorum ama mecburumm hayat şartları bulamadım bi zengin koca hobi olsun diye çalışayım :))

al benden de o kadar. ama ne yapalım mecburiyet. önce aklında bunu bir sıkıntı olarak görmekten vazgeçmek gerekiyor. ben de ilk başlarda yapamıyordum bunu ama şimdi biraz daha iyiyim bu konuda.

yok yok memnunum ben işimdenzemuszemus
son bi kaç aydır baya yogunum
koşuşturmam telefon trafigim evrak trafigim baya yogun...
akşam nasıl oluyor anlamıyorum

siz işinizi severek yapmıyorsunuz bence...
eğer profilinizde yazan meslektenseniz meslektaşız...
evrak numara rakam işlemlerimiz cok ama
işsiz olan onca insanı göz önünde bulundurmak lazım...

ha birde meslegini sevmekte cok önemli...
verimli olmak için , beynine bazı şeyleri almak için önemli bir nokta.

bazen nefret ediyorum çalışmaktan lanet olsun bende ede 11 e kadar yatmak istiyorum diyorum bazende rahatça alışveriş yaptığımda istediğimi alıp istediğimi yediğimde ve maalsef ülkemizde para kazanan kadına daha bir saygı gösterdikleri için (ev hanımları alınmasın lütfen birkaç kez şahit oldum) o zaman işime şükür ediyorum ama şöle 1 de gidip 5 te döneceğim bir iş olsa hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile5

yada sabah9 aksam 5 olsun onada razıyım cumartesım tatıl olsa birde o zman sikayet etmem yani ama bu sekılde cok sıkıcı birde calsıtıgım yerdebi bayan ben varım

yada sabah9 aksam 5 olsun onada razıyım cumartesım tatıl olsa birde o zman sikayet etmem yani ama bu sekılde cok sıkıcı birde calsıtıgım yerdebi bayan ben varım

benim sabah 9 akşam 6-7 c.tesi yarım gün sözde.3-4 te çıkıyorum.bende tek bayanım çalıştığım yerde.ama çalışmak herşeye rağmen güzel bence ne kadar çalışmayı sevmesemde evde oturmaktan iyidir.

Aynen kızlar bende sizdenim çalışmayı seviyorum işim işyerim herkesin çalışmak isteyeceği bir yer çoğu kişi böyle bir yerde çalıştığın için çok şanslısın der ancak yinede hayat böyle çok zor. Sabah o kadar yorgun uyandım ki her işimi yarım bırakıp uykusuz bir şekilde işe geldim. Bu benim kendi görüşüm ancak bir kadının sadece iş ile mutlu olması çok zor. Sabah evden 8 de çıktım kalkıp yatağımı toplamam etrafı toplamam hazırlanmam için 20 dk zamanım vardı. Acele acele hepsini yapıp kendimi dışarı zor attım. Akşamları çok erken yatamadığım için sabah erken kalkmakta zorlanıyorum. Akşam evime gelişim trafik stresinide çektikten sonra 7, 7 buçuk oluyor biraz dinleneyim dersem saat 8 o saatten sonra yemek ev işi hayat böyle geçipppp gidiyor. Evli değilken uzun yıllar üst üste çalışmadım çok fazla ihtiyacım yoktu ve hep canım istemezse çalışmam derdim ancak hayat hep istediklerinizi sunmuyor önünüze. ış başvuruma cevap geldi bir çok insan içinden seçildim iyi bir iş daha iyi şartlarda yaşamak ve evlenmek için başladım ve yola devam şuan belirli bir düzenimiz oldu ve ben çalışmak zorundayım. Ev işi misafir gezme iş arsında inanılmaz yoruluyorum çünkü hayatımda hepsine yer vermek istiyorum bir pazar günü tüm bunları yaşamaya yetmiyor. Sizlerde anlatın detaylı kızlar birbirimize moral verip paylaştıkça konuştukça daha mutlu oluruz.

ya valla ben atıcam kendimi bir yerden, hatta şimdi atıyorum iş yerinin camından :a015:

ben 6:15 kalkıyorum, 06:45 evden çıkıyorum. 7:05 servise biniyorum ( servis eve azcık uzak) saat 8 de mesaim başlıyor. sözde 17:30 da bitiyor 18 e doğru çıkıyoruz. yol çok uzak eve gelişim 19:00 ya da 19:30. helak oluyorum yollarda uykusuzluktan yığılcam birgün.

bende ya part time ya da home office olsun istiyorum anam ağladı artık mafoldumben

:) ah be canım herşeyi arkamda bırakıp bende gitsem canım nasıl yaşamak istiyorsa yaşasam ama nerdeee... Bazen düşünüyorum ya ben çok tembelim ya çok beceriksizim yada başka bi şi var bu işin içinde.Yorulmayan nasıl yorulmuyor yapan nasıl yapıyor diye. Şimdi evde dünya işim var aklım hem onlarda işyerinde yığınla iş var aklım hem bunlarda :) . Ütülenecek bir dolu çamaşırım var akşama yemeğim yok banyo yapıp saçıma kendime çeki düzen vermem lazım halıla süpürülecek ama ben akşam bunları bunca saat burda çalıştıktan sonra birde akşam yorulduktan sonra gidip nasıl yapacağım birde gelmek isteyen yada gel görüşelim diyen bir arkadaşım olursa vay halime... Şimdi elimde çayım ayaklarımı uzatsam evimde olsam diye düşünüp duruyorum topuklu ayakkabı içinde duran dinlenmemiş ayaklarıma bakarak!!! Varsa hayatı kolaylaştırmayı bilen lütfeeennnnnnnnn anlatsın.

zengin koca.. kesin çözüm :roflol: şaka bir yana hayat gün geçtikçe zorlaşıyor. bir de bu kadar yorgunluk yetmezmiş gibi bin türlü salak insanla muhattap olmak zorunda kalıyorsun. hem bedenin hem beynin hem ruhun.. yorulmayan yeri kalmıyor insanın..

AYNEN ARKADASLR HELE O SINIR BOZUCU ıNSANALR YOKMU BıRDE ıNSANIN CANINI SIKAN APTAL APTAL KONUSAN ANLAMIYORUMKı DOGRU CALSIMAK SART BU DEVIRDE MAALESEF BU ıŞı ZEVK ıÇıN YAPANAR BIRDE ONLARIDA ANLMIYOUM PARAN VARSA GıT GEZ ALISVERıŞ YAP UYU DEĞıLMı AMAopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…