- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
arkadaslar bu is stresi benım canımı cok sıkıyor ya calısmk istemıyorum ama calısmkta zorundayım sabah kalkıp gidesım gelmıyor zamn gecıremıyorumsenağlama
bende çalışmak istemiyorum evde oturmak istiyorum ama mecburumm hayat şartları bulamadım bi zengin koca hobi olsun diye çalışayım :))
kaçta çıkıyorsunuz evden? ben 06:45 akannehir
yada sabah9 aksam 5 olsun onada razıyım cumartesım tatıl olsa birde o zman sikayet etmem yani ama bu sekılde cok sıkıcı birde calsıtıgım yerdebi bayan ben varım
:) ah be canım herşeyi arkamda bırakıp bende gitsem canım nasıl yaşamak istiyorsa yaşasam ama nerdeee... Bazen düşünüyorum ya ben çok tembelim ya çok beceriksizim yada başka bi şi var bu işin içinde.Yorulmayan nasıl yorulmuyor yapan nasıl yapıyor diye. Şimdi evde dünya işim var aklım hem onlarda işyerinde yığınla iş var aklım hem bunlarda :) . Ütülenecek bir dolu çamaşırım var akşama yemeğim yok banyo yapıp saçıma kendime çeki düzen vermem lazım halıla süpürülecek ama ben akşam bunları bunca saat burda çalıştıktan sonra birde akşam yorulduktan sonra gidip nasıl yapacağım birde gelmek isteyen yada gel görüşelim diyen bir arkadaşım olursa vay halime... Şimdi elimde çayım ayaklarımı uzatsam evimde olsam diye düşünüp duruyorum topuklu ayakkabı içinde duran dinlenmemiş ayaklarıma bakarak!!! Varsa hayatı kolaylaştırmayı bilen lütfeeennnnnnnnn anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?