• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş stresi

zengin koca.. kesin çözüm :roflol: şaka bir yana hayat gün geçtikçe zorlaşıyor. bir de bu kadar yorgunluk yetmezmiş gibi bin türlü salak insanla muhattap olmak zorunda kalıyorsun. hem bedenin hem beynin hem ruhun.. yorulmayan yeri kalmıyor insanın..

vereliniortak

istediğim gibi bir iş yerinde çalışmıyorum mesleğimi seviyorum ama çalıştığım yeri sevemiyorum bi türlü.Sevdiğim bir iş yeri iş ortamı olsa zor gelmezdi çalışmak.Bencede en iyisi ve kolayı zengin koca evde.

hobi olsun diye çalışmak istiyorum...

Aslında kendim kaşındım çalışmak istiyorum diye kaydirigubbakcemile3 Evde oturmakdan sıkıldım bir işe yariyim diye ama sabah kalkmak zor işden döndükde halim kalmior bişeyler yapmaya senağlama

Evet canım memur olmak ıstemıstım yada bı ÖĞrewtmen olmak ıstedıgım meslektı hayırlısı olmadı ıŞte

kızlar aslında çalışmanın pek çok olumsuz yönü var gibi dursada inanın çalışmamak daha kötü, herşeyden önce kendi paramızı kazanıyoruz kimseye muhtaç değiliz kimseye hesap vermek zorunda değiliz ikincisi çalışmak hem bedenen hemde ruhen en güzel terapi diyor doktorlar ve çoğu depresyon hastasınada imkanları varsa çalışmalarını tavsiye ediyorlar canınız istemesede evden çıkmak için giyinmek bir çaba harcamak zorundasınız ve iş yerine gelince başka bir ortamda başka işlerle meşgul olmak durumundasınız bunların psikolojik etkileri çok büyük ve olumlu bende diyorum hep aman zengin koca bulsam piyango çıksa da çalışmasam diye evet cazip görünüyor cidden ama evde oturduğum zamanlar anlıyorum çalışmanın kıymetini işleyen demir ışıldar :hulya:

işler sıkıcı iş sıkıcı olduğum konumda olmak isteyen çok insan var ama yetmiyorr yetmiyorr çok yoruluyorum off birde çocuğum olsa düşünemiyorum, tek huzura erdiğim yer servis çünkü işe gitmek 1,5 saat ve ben aralıksız uyuyorum. servisteki diğer insanlr gibi boshayallersmile çalışmak güzel ama şöyle öğretmen olsaydım süper olurdu..

ben de istemiyom çalışmak hep üniversite öğrencisi olarak kalmak istiyorum mafoldumben
o günlerin kıymetini daha iyi anlıyorum valla

daha mezun değilim canım okulum uzadı sınavlara gidicem sadece o nedenle çalışmaya başladım staj baabında
hukuk okuyorum ben

Ooo canım senın bÖlÜm cok gÜzel ama kendı basına bı bÜro acıp kımsenın emrı altında olmadan calsırısın sen ÜzÜlme bence

orası öyle de karışık işler canım biraz bende..şimdi okul bu sene bitecek sonra 1 sene staj olacak mecbur başkasının yanında
ama evlenip başka şehre gidicem o nedenle büro açmam da mantıksız olacak mecbur şuan çalıştığım yerde devam edicem evlenene kadar
iş yerimden şikayetim yok çok şükür ama işte öğrencilik gibi olmuyo tabi insan zorlanıyo..bi de cins cins insanlar var etrafta üstelik çok da hassasım hemen kafaya takıp üzülüyorum

neyse konu bana dönmesin senin konun canım
ama sabah kalkıp gitmek cidden çok zor bi de çeşit çeşit insanla uğraşmak laf anlatmak
kiminin surati sirke gibi sanki silah zoruyla oturtmuşlar işin başına öyle bi surat var bi işini yaptırmaya kalktığında çoğu devlet dairesinde

ya sabır çekip çalışmaya devam. ama ne farkettim biliyor musunuz öyle manyaklar sayesinde insan daha çok pişiyor. yani kime nasıl davranması gerektiğini, ya da sorunlarla nasıl başa çıkması gerektiğini öğreniyor yavaş yavaş

allegracım işin zor hukukçular bu ülkede çok zor para kazanıyor o kadar oku oku .......... karşılığı hiç allah yardım etsin hepimize

KOLAY ıŞ YOKKı ARKADASLAR ASLINDA ıŞTE ÖZÜMÜZDE CALISMAK ıSTEMIYORUZ ASLINDA AMA PARAMIZ OLSUN ıSTIYORUZ zemuszemus

bak güzelım yakınma bu basit şeylerden
dua etmelı ve şükretmelısın kı bir işin var
insanlar dısarda aç ve isşiz
2-3 çocuğu olan adam burda 550 600 lıraya çalısıyor
niye ailesini geçindirebilmek için
sen ne dıosun sabah kalkamam sıkılıyorum
bunlar bahane güzelım
tuzun kuru galıba senin:mymeka:

ya kızlar bende çalışmak hiç istemiyorum.ama annem babam çok istiyo o kadar okudun nedn çalışmyosun boşuna mı diyolar eşim hiç karışmıyo tamamen özgürüm istemediğin an bırak diyo valla sırf işe gitmemek için bebişim hemen olsun istiyorum ben ev hanımı olmak istiyorum ya bi de ev hanımlarının evde napcan ev sıkıcı demesi yok mu .hiç çalışmayan bayanlar tv dizilerindeki gibi sanıyo çalışma hayatını kimse stresin farkında değil.bi dönemde çalışmadım ben bu sefer ay o kadar okudun çalış çalış kocanla birlikte birinizinkini kenara atarsınız falan diyolar nefret ediyorum dışardan insanların hayatım hakkında yorum yapmasından

ya bide şu var çalışan insanın maneviyatı ister istemez zayıf oluyo mesela vaktinde namaz kılamyosun zaten abdest alacak e yer ne de vakit var erkek olsan herşey çok kolay hepsini yaparsın ama kadın için zor çalışmak

Back
X