- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
ya valla ben atıcam kendimi bir yerden, hatta şimdi atıyorum iş yerinin camından :a015:
ben 6:15 kalkıyorum, 06:45 evden çıkıyorum. 7:05 servise biniyorum ( servis eve azcık uzak) saat 8 de mesaim başlıyor. sözde 17:30 da bitiyor 18 e doğru çıkıyoruz. yol çok uzak eve gelişim 19:00 ya da 19:30. helak oluyorum yollarda uykusuzluktan yığılcam birgün.
bende ya part time ya da home office olsun istiyorum anam ağladı artık mafoldumben
bende..6:30 a doğru kalkıyorum yarım açık gözle ne buldum takıyorum üzerime çıkıyorum evden yürüyorum servise bide kışın yürümek ne oturuyo içime sıcacık yatağından kalk buz gibi havayı solu istemediğin işe git ne o 3 kuruş geçsin elime.bende 18:00 de çıkıyorum servis 18:30 da kalkıyo bide bu soğukta dışarda onu bekliyoruzakannehir
hayy allahım kurtar kullarını bu derttenn.istifa da ettim bu arada iş yerinde ki problemler nedeniyle şimdi yerime birini bekliyorum ne halt yicem bilmem iş arıyorummmmafoldumben
Bende..6:30 a doğru kalkıyorum yarım açık gözle ne buldum takıyorum üzerime çıkıyorum evden yürüyorum servise bide kışın yürümek ne oturuyo içime sıcacık yatağından kalk buz gibi havayı solu istemediğin işe git ne o 3 kuruş geçsin elime.bende 18:00 de çıkıyorum servis 18:30 da kalkıyo bide bu soğukta dışarda onu bekliyoruzakannehir
Hayy allahım kurtar kullarını bu derttenn.İstifa da ettim bu arada iş yerinde ki problemler nedeniyle şimdi yerime birini bekliyorum ne halt yicem bilmem iş arıyorummmmafoldumben
Yaptığınız işi yada çalıştığınız yeri sevmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz....
Ben 9 yıldır çalışıyorum hiçbir zaman da sabah kalkıp işe gitmek zor gelmedi....
8 buçukta işbaşı yapıyorum ve bunun için7de kalkıp 7buçukta çıkıp servise biniyorum. BUndan önceki işyeride mesai 7buçukta başlıyordu ve gitmek için 6 da kalkıp 6.45te çıkıp servise bnmem gerekyordu...
Ne bekarken ne evlendikten sona hiç ama hiççç skılmadım bıkmadım b durumdan.. O zamank işimde de şimdi de eşim benden geç çıkıyor, be kalkıp süslenip giyinip na kahvaltı bile hazırlayıp çayını demleyip bırakıyorum ki kalktğında hazır olsun....
Hep güle oynaya gittim işime, çünkü yaptığım işi de işyerimi de seviyorum... Evet çok yoğun evet çok yorucu evet çok yıpratıyor evet gelip birde evde çalışmak gerekiyor ama ben çalışmayı sevdiğim için bana hiç zor gelmiyor, şimdiye kadar hiç şikayet etmedim, şikayet etmek aklıma bile gelmedi....
Keşke yapmaktan zevk alacağınız meslekler seçseydiniz sizde...
yanı bende anaokul öğretmenı olmus olsaydım belkişde bende böle sıkılmazdım
aslıcım şuan ne iş yapıyorsun çok merak ettim
Profilinde yazdığı gibi muhasebeci misin??
Neden iktisat yerine öğretmenlik okumadın canım??? Öğretmenlik puanları iktisat fakültelerinden daha düşük hatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?