• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş stresi

ben şölee 11 -12 gibi gideceğim 3-4 gibi çıkacağım bir iş istiyorum ve bu maaşımıda aynen istiyorum kaydirigubbakcemile3

ben şölee 11 -12 gibi gideceğim 3-4 gibi çıkacağım bir iş istiyorum ve bu maaşımıda aynen istiyorum kaydirigubbakcemile3

bende bendeee varsa öyle bi iş banada gönderrrkaydirigubbakcemile3

Asliiii sana zengin bir topcu lazım anladın sen onu sempatiksalakcinni :icecream:

anlamammııı:jeyyar::jeyyar:

Ya ben napiyim hee :2: 5 senedir çağrı merkezindeyim üstelik mesleğimi yapamıyorum ama işsiz olmaktan iyidir burdan önce muhasebeci yanındaydım zordu karısıktı ama zaman hızlı gecerdii hiçç yaa bugünde geçsin dediğimi hatılamıyom zaman su gibi geçerdiii iş stresi yokmudyu vardı tabiii ama haksızsam azar yerdim.kapandıgı için cıkmak zorunda kaldım ama burda öylemi yokk tüketicileri çin konusuyorum önüne gelen bagırıyo cagırıyor küfür ediyor türkiyenin tüm illeri ilçeleri köyleri 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar bile neler sayıyor sizee gıkınız cıksında görelim abidik gubidik vardiyalar hfta tatillerin hep hfta içi bir gün yetmez bayram seyran tatili olmaz düşün sözüme bile izin alamamıstım millet gelmişti ben gec gitmiştim.
Anlayacagın ne kadar kötü olursa sartlar kendine bi gzellikk cıkarmaya calıs bak ben bu iş yüzüne hastalandım.Ama sırf lazım diye mecburuz diye dayanıyoruz bende istememmi bölümümde calısmak ama işin iyisi yok artık ekmek aslanın agzındayken midesine inmiş ondan sesimi cıkartamıyorum beklemekten baska caremiz yok bu arad tabiii daha iyi yerle bulursakkk tabiki ayrılırız inşallah tüm calısanlara gönlüne göre iş bulması ümidiyle....

Ayyyyy ben napim.
Her mesleğin zor yanları var.
Ama ben iş hayatında birşey öğrendim.Sevsende sevmesende insanlara gülümsemek :1ninca:
Herşeye rağmen çalışmak güzelolumunekankayizsmile

Asliiii sana zengin bir topcu lazım anladın sen onu sempatiksalakcinni :icecream:

:roflol::roflol::roflol:
aslışım :teselli: üzülme kanka iyi kötü bi işin varopuyorumnanaktan
üzüldükçe patronların her dediği sana daha zor gelirvereliniortak

Ya ben napiyim hee :2: 5 senedir çağrı merkezindeyim üstelik mesleğimi yapamıyorum ama işsiz olmaktan iyidir burdan önce muhasebeci yanındaydım zordu karısıktı ama zaman hızlı gecerdii hiçç yaa bugünde geçsin dediğimi hatılamıyom zaman su gibi geçerdiii iş stresi yokmudyu vardı tabiii ama haksızsam azar yerdim.kapandıgı için cıkmak zorunda kaldım ama burda öylemi yokk tüketicileri çin konusuyorum önüne gelen bagırıyo cagırıyor küfür ediyor türkiyenin tüm illeri ilçeleri köyleri 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar bile neler sayıyor sizee gıkınız cıksında görelim abidik gubidik vardiyalar hfta tatillerin hep hfta içi bir gün yetmez bayram seyran tatili olmaz düşün sözüme bile izin alamamıstım millet gelmişti ben gec gitmiştim.
Anlayacagın ne kadar kötü olursa sartlar kendine bi gzellikk cıkarmaya calıs bak ben bu iş yüzüne hastalandım.Ama sırf lazım diye mecburuz diye dayanıyoruz bende istememmi bölümümde calısmak ama işin iyisi yok artık ekmek aslanın agzındayken midesine inmiş ondan sesimi cıkartamıyorum beklemekten baska caremiz yok bu arad tabiii daha iyi yerle bulursakkk tabiki ayrılırız inşallah tüm calısanlara gönlüne göre iş bulması ümidiyle....

ay canım yaa anlıyorum senı müşterı memnunıyetı olayı daha bi zor gercekten allah sabır versın ınsallah gönlune göre bı yer bulursun:Saruboceq:

Ayyyyy ben napim.
Her mesleğin zor yanları var.
Ama ben iş hayatında birşey öğrendim.Sevsende sevmesende insanlara gülümsemek :1ninca:
Herşeye rağmen çalışmak güzelolumunekankayizsmile

güzel cnm paranı kazanmak kımseye muhtac olmamak guzel ama o gıcık ınsanlar işkence halıne getırıyoo ben sınırlendıgımde gülümsemeyı gec adamı parcalayasım gelıyoalsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol:
aslışım :teselli: üzülme kanka iyi kötü bi işin varopuyorumnanaktan
üzüldükçe patronların her dediği sana daha zor gelirvereliniortak

öle kankam yaaaa :2:Çok üzgünüm çoookuyuslarrr yaa,her lafı dokunuyo haklısın:mymeka::mymeka:

bu iş stresi yüzünden dün gece uyuyamadım :çok üzgünüm:
allahım okadar büyük bi stress var ki şuanda üstümde

Son düzenleme:
bu iş stresi yüzünden dün gece uyuyamadım :çok üzgünüm:
allahım okadar büyük bi stress var ki şuanda üstümde

canım anlıyorum basına agrılar gırer hep aklında olur bırazda takıntı sanırım bizdekı bazı ınsanlar varkı hiç takılmıyorr keske öyle olabılsekkşutarafagitti

canım anlıyorum basına agrılar gırer hep aklında olur bırazda takıntı sanırım bizdekı bazı ınsanlar varkı hiç takılmıyorr keske öyle olabılsekkşutarafagitti

haklısın canım. geçen dairenin çaycısı bile çok yorma olduğu kadar olur. ne diye yıpratıyosun bukadar kendini diyo :gitme:

iş yernde mutlu muyum değil miyim blmiyorum değişiyo :) ama bir pazar günü bile evde canım sıkılıyo,zengin koca yorumlarınada katılmıyorum kızlar,zenginin malı daha kıymetlı,yada zengin ve pinti koca ay ne kötü :/ benim arkadaşım da çalışmaktan bıktı görücü usulü sözlendi meğer çocuk baskasını seviyoemuş o kadar ilgisiz ki arkadasımda zengin diye bırakmıyo:Sbu hayatı napim :)

evet o sıcacık yataktan kalkıp işe gıtmesi bırde arac yoksaaohaoldumsmilesen ne iş yapıyosun cnmolumunekankayizsmile

Meslektaşız canım :) bende senin gibi iş yerinde tek bayanım vede sanayi bölgesi öğlen yemeğine bile çıkamıyorsun dışarı sabahtan akşama kadar dön dolaş 2 odanın içinde :hulya: benim iş yeri beş dakika hede kapıdan aıyorlar sorun yok o konuda

Son düzenleme:
evliliğimin ilk 5 ayı işsiz kalmıştım kriz münasebetiyle
gerçi şu an çocuğum yok iş kolay geliyo bana
evde oturmak çok sıkıcı
ama çocuk olunca nasıl yaparım orası muamma...
sırf işimden gücümden olmayayım diye çocuğa bile sıcak bakamıyorum...

Meslektaşız canım :) bende senin gibi iş yerinde tek bayanım vede sanayi bölgesi öğlen yemeğine bile çıkamıyorsun dışarı sabahtan akşama kadar dön dolaş 2 odanın içinde :hulya: benim iş yeri beş dakika hede kapıdan aıyorlar sorun yok o konuda

cok fena dımı ya maasım cok ii yanı konyaya göre ondan dolayıda sabır cekıyorum cnm dedıgın gibi evde oturcak bı tipe degılım,ama keske merkezde bı yer olsa öğlen yemege cıksak sanırım daha ii olurdu..süslenesim bile gelmyoo hepsi erkek bayan olsa cekemezlık olur yaa insan süslenıyo:roflol::roflol::roflol:

evliliğimin ilk 5 ayı işsiz kalmıştım kriz münasebetiyle
gerçi şu an çocuğum yok iş kolay geliyo bana
evde oturmak çok sıkıcı
ama çocuk olunca nasıl yaparım orası muamma...
sırf işimden gücümden olmayayım diye çocuğa bile sıcak bakamıyorum...

bebegı olan ve calısan bayan arkadaslarım cok zor oldugunu söyluyor canım hiç zamanları kalmıyomus meselaaa vee bıde bekarım daha evlensem nasıl olcak bakalım bebekten önce evlılık varboshayallersmile

Back
X