• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş stresi

ben aynen katılıyorum kesınlıkle kılamıyosun birde stresi var tabı hersye takılan bi insansan hele dahada zor birde sadece pazar tatıl benım için en güzeli memur olmak bi bayan için heleki öğretmenlik ah ahhh

genel anlamda her şartta çalışmak taraftarıyım ama elbette bazen benim de cok sıkıldığım,işe gitmek istemediğim zamanlar oluyor..sabahları erken kalkma stresi beni de geriyor. halbuki evim iş yerime cok cok yakın olmasına rağmen...
ama şükürler olsun ki bir işim var...bazen şikayet etsem de sinir de olsam memnunum halimden...

yok yok ben konuşmayayım
ayy konuşsam mı kaydirigubbakcemile3

bu konuda ağzımı bi açarsam kapatamamaktan korkuyorum
ben çok keyşfçi biriyim sanırsam, hayatımda stres faktörü her ne varsa onu fırlatıp atma taraftarı biriyim
yakın zamanda böyle dellenip işi bıraktım, şu ana kadar hiç pişman olmadım, sonuna kadar haklıydım,
ama şimdi ee diyorum, şimdi nolacak :roflol:
mangalda kül bırakmadık, resti çekip çıktık, bravo, alkış alkış da bu değirmen neyle dönecek,
henüz tirik tirik aldığım kozmetikler giyimler tükenmedi eskimedi, ama al beni al beni diye bağıran cicilere param yetmemeye başladığında imdadıma ne yetişecek bilemiyorum
yoksa şu anda benden mutlusu yok, saatlerce kahvaltı yapıyorum, biyere yetişme derdim yok, her işimi sindire sindire yapıyorum,
haftasonunda sayılı saatlere eş dost akraba aile memnun etmenin yanısıra işlerini hal yoluna koymayı sıkıştırmaktan kurtuldum
istediğimde yürüyorum, istediğimde arkadaşlarıma gidiyorum, istediğimde geziyorum, istediğimde yemekler tatlılar, el işleri harika bir hayat
ama nereye kadar, hep böyle yaşanmaz ki, oof off boshayallersmile

valla değerini bilin işinizin.
ay yatmıyorum ay kalkmıyorum.
Allaha şükür ihtiyacım yok ailem bakıyor bana ama gene de belli bir yaştan sonra işsizlik can sıkıcı oluyor.
kendi ayaklarının üstünde durmak başka birşey.

ya valla ben atıcam kendimi bir yerden, hatta şimdi atıyorum iş yerinin camından :a015:

ben 6:15 kalkıyorum, 06:45 evden çıkıyorum. 7:05 servise biniyorum ( servis eve azcık uzak) saat 8 de mesaim başlıyor. sözde 17:30 da bitiyor 18 e doğru çıkıyoruz. yol çok uzak eve gelişim 19:00 ya da 19:30. helak oluyorum yollarda uykusuzluktan yığılcam birgün.

bende ya part time ya da home office olsun istiyorum anam ağladı artık mafoldumben

Bende..6:30 a doğru kalkıyorum yarım açık gözle ne buldum takıyorum üzerime çıkıyorum evden yürüyorum servise bide kışın yürümek ne oturuyo içime sıcacık yatağından kalk buz gibi havayı solu istemediğin işe git ne o 3 kuruş geçsin elime.bende 18:00 de çıkıyorum servis 18:30 da kalkıyo bide bu soğukta dışarda onu bekliyoruzakannehir
Hayy allahım kurtar kullarını bu derttenn.İstifa da ettim bu arada iş yerinde ki problemler nedeniyle şimdi yerime birini bekliyorum ne halt yicem bilmem iş arıyorummmmafoldumben

bende..6:30 a doğru kalkıyorum yarım açık gözle ne buldum takıyorum üzerime çıkıyorum evden yürüyorum servise bide kışın yürümek ne oturuyo içime sıcacık yatağından kalk buz gibi havayı solu istemediğin işe git ne o 3 kuruş geçsin elime.bende 18:00 de çıkıyorum servis 18:30 da kalkıyo bide bu soğukta dışarda onu bekliyoruzakannehir
hayy allahım kurtar kullarını bu derttenn.istifa da ettim bu arada iş yerinde ki problemler nedeniyle şimdi yerime birini bekliyorum ne halt yicem bilmem iş arıyorummmmafoldumben

elficim hayırlısı olsun bulursun bi iş aallah büyük nasibınde daha iyi bi yer vardır belkide işyerınde sorun bıtmıyor haklısın ama napıcan işte inan bu iş stresı yüzünden bu yasta ergenlık sivicesi gibi yüzüm:):)inşallah hersey güzel olur zamanla

Bende..6:30 a doğru kalkıyorum yarım açık gözle ne buldum takıyorum üzerime çıkıyorum evden yürüyorum servise bide kışın yürümek ne oturuyo içime sıcacık yatağından kalk buz gibi havayı solu istemediğin işe git ne o 3 kuruş geçsin elime.bende 18:00 de çıkıyorum servis 18:30 da kalkıyo bide bu soğukta dışarda onu bekliyoruzakannehir
Hayy allahım kurtar kullarını bu derttenn.İstifa da ettim bu arada iş yerinde ki problemler nedeniyle şimdi yerime birini bekliyorum ne halt yicem bilmem iş arıyorummmmafoldumben

off canım çalışsan bir dert çalışmasan ayrı dert :1no2: allah bize sabır versin ve en kısa zamanda da gönlümüze göre olanı inşallah...

Emeklılık gelmıŞ ama tabı yaŞ mı beklıcen 20 yılmı vay be o kadar calısabıılsem keske sımdıden bunalıyorumm

Aynen sankı yaslandım ama kızlar calsıcaksak kndımızı bÖle yıpratmasak dahamı ıyı bılmem sonucta yıne calsıyorz

Yaptığınız işi yada çalıştığınız yeri sevmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz....
Ben 9 yıldır çalışıyorum hiçbir zaman da sabah kalkıp işe gitmek zor gelmedi....
8 buçukta işbaşı yapıyorum ve bunun için7de kalkıp 7buçukta çıkıp servise biniyorum. BUndan önceki işyeride mesai 7buçukta başlıyordu ve gitmek için 6 da kalkıp 6.45te çıkıp servise bnmem gerekyordu...
Ne bekarken ne evlendikten sona hiç ama hiççç skılmadım bıkmadım b durumdan.. O zamank işimde de şimdi de eşim benden geç çıkıyor, be kalkıp süslenip giyinip na kahvaltı bile hazırlayıp çayını demleyip bırakıyorum ki kalktğında hazır olsun....
Hep güle oynaya gittim işime, çünkü yaptığım işi de işyerimi de seviyorum... Evet çok yoğun evet çok yorucu evet çok yıpratıyor evet gelip birde evde çalışmak gerekiyor ama ben çalışmayı sevdiğim için bana hiç zor gelmiyor, şimdiye kadar hiç şikayet etmedim, şikayet etmek aklıma bile gelmedi....

Keşke yapmaktan zevk alacağınız meslekler seçseydiniz sizde...

Yaptığınız işi yada çalıştığınız yeri sevmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz....
Ben 9 yıldır çalışıyorum hiçbir zaman da sabah kalkıp işe gitmek zor gelmedi....
8 buçukta işbaşı yapıyorum ve bunun için7de kalkıp 7buçukta çıkıp servise biniyorum. BUndan önceki işyeride mesai 7buçukta başlıyordu ve gitmek için 6 da kalkıp 6.45te çıkıp servise bnmem gerekyordu...
Ne bekarken ne evlendikten sona hiç ama hiççç skılmadım bıkmadım b durumdan.. O zamank işimde de şimdi de eşim benden geç çıkıyor, be kalkıp süslenip giyinip na kahvaltı bile hazırlayıp çayını demleyip bırakıyorum ki kalktğında hazır olsun....
Hep güle oynaya gittim işime, çünkü yaptığım işi de işyerimi de seviyorum... Evet çok yoğun evet çok yorucu evet çok yıpratıyor evet gelip birde evde çalışmak gerekiyor ama ben çalışmayı sevdiğim için bana hiç zor gelmiyor, şimdiye kadar hiç şikayet etmedim, şikayet etmek aklıma bile gelmedi....

Keşke yapmaktan zevk alacağınız meslekler seçseydiniz sizde...

haklısın işi ya da işyerini sevmediğimiz için böyle muhtemelen. bir laf vardı kim söylemiş hatırlamıyorum Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz, hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız çok doğru. ama hayat şartları çoğu zaman buna elvermeyebiliyor. maddi gereksinimler birçok şeyin önüne geçebiliyor. Örneğin ben home office bir iş yürütebilirim, ama şu an düzenli gelecek bir paraya ihtiyacım var ve hiçbir şeyi riske atamam :1no2: aaah şu mecburiyetler...

bende aynıyım ya...........
birde iki patronla uğraşıyorum hele biri hep surat asıyor bana ve tek ben varım kimseyle konuşamıyorum sabahtan akşama kadar tekbaşına projelerimi hazırlıyorum okadar ..........çok üzülüyorum.......hiç istediğim gibi bir iş bulamadım....... elimde olsa hemen bırakıp çıkıcam ama allah kahretsin bu parayı onsuzda olmuyor işte:(((

2001 ekonomik krizinde işten çıkarıldım ve 2 sene iş aradım gazete ilanıyla şu anda çalıştığım işimi buldum :lepi:halimize şükredelim ki çalışacak bir işimiz var :kahve:

yanı bende anaokul öğretmenı olmus olsaydım belkişde bende böle sıkılmazdım:(

aslıcım şuan ne iş yapıyorsun çok merak ettim
Profilinde yazdığı gibi muhasebeci misin??
Neden iktisat yerine öğretmenlik okumadın canım??? Öğretmenlik puanları iktisat fakültelerinden daha düşük hatta...

aslıcım şuan ne iş yapıyorsun çok merak ettim
Profilinde yazdığı gibi muhasebeci misin??
Neden iktisat yerine öğretmenlik okumadın canım??? Öğretmenlik puanları iktisat fakültelerinden daha düşük hatta...

özel bi şirkette muhasebcıyı cnm ben muhasebe mezunuyum olmadı cnm benım puan 290lardaydı 310 la laıyodu anaokulu:(:çok üzgünüm:

Kısmet tatlım....
Ama işini sevmeye çalış, ne bileyim çevrendeki özel okullara kreşlere iş başvurusunda bulun, en azından sevdiğin işi yapmasan bile sevdiğin ortamda çalışmış olursun....

Back
X