• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yapmak istemeyen personel

Belge örneklerini whatsapptan çekip atın, takılınca bunlara bak kendin bakarak öğrenirsen daha kalıcı olur deyin. Kaldı ki gerçekten daha kalıcı olur.

Beni de üzen o oryantosyan zamanı defter tut dedim tutmadı. Not al dedim almadın ben de Zeki herhalde aklında tutuyo sanıyorum. Wp tan atamayacak kadar çok belge çeşidi var. Ama sistemimiz var aratınca örnekleri çıkıyo

Dilekçe yazmasını bilmiyorsa internetten bakabilirdi. Sormak daha kolayına geliyor herhalde.

Not tutsun bir deftere dicektim ama onu zaten söyledim demişsiniz.Bu noktada biraz ciddi tonda konuşmaktan başka çare yok sanırım.En azından önceden anlattığınız şeyleri tekrar tekrar sormasa baya rahatlarsınız.Kolay gelsin.

Ahh evet o anlattıklarımı öğrenmiş olsaydı sormasa ne güzel olur yaa. Excell de satırı sağa sola genişletmeyi sordu geçen mouse ile tuttum genişlettim. Haksızlık mı ediyorum diyorum ama az karıştır excell i olmadı Google a yaz :(

Beni de üzen o oryantosyan zamanı defter tut dedim tutmadı. Not al dedim almadın ben de Zeki herhalde aklında tutuyo sanıyorum. Wp tan atamayacak kadar çok belge çeşidi var. Ama sistemimiz var aratınca örnekleri çıkıyo
Sistemden aratmasını söyleyin. Hatta bunu size sorduğu an deyin, öğrenmen için daha faydalı diyin terslemeden. Böylelikle alınamaz da. Allah kolaylık versin.

Oda birşey mi okuma yazma bilmeyen memurlar bile geliyor sosyal.hizmetlerden ben ne çileler cektim cekiyorum da

Sistemden aratmasını söyleyin. Hatta bunu size sorduğu an deyin, öğrenmen için daha faydalı diyin terslemeden. Böylelikle alınamaz da. Allah kolaylık versin.

Sistemden nereden aratcam ne yazacam hangisine tıklayayım vs vs vs 😓

Gerektinde sert olmaniz lazim!

Okulda hiçmi birşey öğrenmedin? eleştirceksiniz. Bu onu düşünmeye işini yapmaya kamçilamaya Başlar.
Yaptiği yanlişlari cağrin gösterin bak bunlar senin düzeltmem lazim. Miy miy başlarsa Okulda bu kadar yil bişi öğrenemedisen üzgünüm deyin.
Sizi yumuşak bulduğu için takmaz.

Evet takmıyor sanırım :(

Bilgisayarında olan bütün dilekçe örneklerini çıkarıp poşet dosyaya koyup kıza verip , 'burada işine yarayabilecek her sey mevcut. Lütfen bakıp duruma uygun olana göre ayarla, her seferi de aynı sorulara cevap veremem' diyebilirsin.
Belli ki yanlış yapmak istemiyor, deneyimi de yok. Şaşırıp kalıyordur. Elinde somut bir şey olursa en azından dilekçe konusunda sana gelmez.
Başka sacma sorularının da önünü kesecek şeylerle gelebilirsin böyle.

Ben de sizin gibiydim ne yapacağımı bilmediğim için kabus gördüğüm geceler olurdu. Ama hiçbir zaman yanımdakine günde onlarca soru sorarak ve daha önceli günlerde sorduğu ama not almadığı yada öğrenemediği bilmiyorum sorular sormadım.

Bilmiyorum. Ben de gün boyu bilmediğim çok şey yapıyorum ama araştırıyorum mantık yürütüyorum geçmiş evraklara bakıyorum. Pandemi dönemi yüküm arttı aynı şeyleri anlatmaktan yoruldum. Bak bu üst yazı bak bu ek. Eki ekine ekle üst yazıyı ilgi tut diye sanırım 50 defa demişimdir

Iste sizi bu yormus ama nolur takilmayin kendi isinizi zorlastirmayin
He ben farkli birimde bir calisani fena hakladim.
Cimer sorumlusuyum. Cevaplari istedim bu arkadasi yeni iceri aldilar disaridaydi. 10 yada 12 yillik memur
Bana yarim gun yazi aratti bende suphelenmedim o sikayetin var oldugunu dusundum. Yanina gittim meger ust kurumdan gelmis o ust yaziyi yok saymis bana ekin cevabini getirmis. Bu hic bir tecrube istemeyen mantik yurutulmesi gereken bir durum.
Dikkatli olmasini soyledim. Kapidan cikarken Ben bunla kavga ederim dedi. Kim o bi acikla dedim. Neyse ust kuruma durumu bildirdim 2gun bir sikayetin pesinde gezdim sureli is.
Birim degistirdiler. Kabul etmedi tayin istedi red geldi simdi herkes tavirli. Cunku art niyetli ve bana yaptigini herkese yapiyordu fitili atesledim.
Biraz sakinlesmeye calisin biraz zaman verin 6 aya ihtiyaci var. Yani su ana kadar gecirdiginin 2 katina.

Ahh evet o anlattıklarımı öğrenmiş olsaydı sormasa ne güzel olur yaa. Excell de satırı sağa sola genişletmeyi sordu geçen mouse ile tuttum genişlettim. Haksızlık mı ediyorum diyorum ama az karıştır excell i olmadı Google a yaz :KK43:
Ben de excel i mesai arkadaşıma sormuştum da o aklıma geldi:)))) Hatta fotokopi çekmeyi bile bilmiodum.Sizden başka sorabileceği iş arkadaşları yok mu,sadece size bağlı olmaları ve az kişi olmanız da sıkıntı bence. Ben bulabildiklerimi googledan bakardım,öğrendiklerimi not ederdim ama gene de saçmasapan sorularım olurdu ,onları ise mesai arkadaşlarımdan öğrendim, amirlerimi rahatsız etmeden🤪 odada kişi sayısı azsa siz gene de anlayıslı olun ama öğrettiklerinizi de tekrar trkrar sormasınlar bi zahmet

Excel i bazi insanlar zor ogreniyor ben bazen word de takilir daha iyi bildigini dusundugum insani arar sorarim
Ben wordde tablo gostermistim
Kizlar bilgisayari acmayi bilmeyen geldi diyorum :D
Hayatimizin sokunu yasamistik :D

Bilgisayarında olan bütün dilekçe örneklerini çıkarıp poşet dosyaya koyup kıza verip , 'burada işine yarayabilecek her sey mevcut. Lütfen bakıp duruma uygun olana göre ayarla, her seferi de aynı sorulara cevap veremem' diyebilirsin.
Belli ki yanlış yapmak istemiyor, deneyimi de yok. Şaşırıp kalıyordur. Elinde somut bir şey olursa en azından dilekçe konusunda sana gelmez.
Başka sacma sorularının da önünü kesecek şeylerle gelebilirsin böyle.

inanın gerçekten poşet dosyaya gerek yok evrak arama kısmına dilekçe yazması yeterli. Dİlekçe en basit örneği. Excell de sütunu sağa doğru genişletmeyi bana sormasın mesela tutup mouse la çeksin. yada google a yazsın.

Bende zamanında korktum endişelendim şaşırdım. Soruları kesecek tek şey not almak araştırmak ama yapmıyo. Hani araştırsa bulamasa çaresiz kalsa da bana sorsa

Ben de excel i mesai arkadaşıma sormuştum da o aklıma geldi:)))) Hatta fotokopi çekmeyi bile bilmiodum.Sizden başka sorabileceği iş arkadaşları yok mu,sadece size bağlı olmaları ve az kişi olmanız da sıkıntı bence. Ben bulabildiklerimi googledan bakardım,öğrendiklerimi not ederdim ama gene de saçmasapan sorularım olurdu ,onları ise mesai arkadaşlarımdan öğrendim, amirlerimi rahatsız etmeden🤪 odada kişi sayısı azsa siz gene de anlayıslı olun ama öğrettiklerinizi de tekrar trkrar sormasınlar bi zahmet

iki kişiye sorabilir o kızda cok yoruldu onunda iş yükü fazla . Merak etmeyin fotokopi faks ben de hepsini gösterdim. ama suan önlü arkalı fotokopi çekemez.

Iste sizi bu yormus ama nolur takilmayin kendi isinizi zorlastirmayin
He ben farkli birimde bir calisani fena hakladim.
Cimer sorumlusuyum. Cevaplari istedim bu arkadasi yeni iceri aldilar disaridaydi. 10 yada 12 yillik memur
Bana yarim gun yazi aratti bende suphelenmedim o sikayetin var oldugunu dusundum. Yanina gittim meger ust kurumdan gelmis o ust yaziyi yok saymis bana ekin cevabini getirmis. Bu hic bir tecrube istemeyen mantik yurutulmesi gereken bir durum.
Dikkatli olmasini soyledim. Kapidan cikarken Ben bunla kavga ederim dedi. Kim o bi acikla dedim. Neyse ust kuruma durumu bildirdim 2gun bir sikayetin pesinde gezdim sureli is.
Birim degistirdiler. Kabul etmedi tayin istedi red geldi simdi herkes tavirli. Cunku art niyetli ve bana yaptigini herkese yapiyordu fitili atesledim.
Biraz sakinlesmeye calisin biraz zaman verin 6 aya ihtiyaci var. Yani su ana kadar gecirdiginin 2 katina.
Görevlendirme süresi 6 ayda bitiyor zaten :( en azından üst yazı yazacak seviye için 2 ay yeterli değil mi sizce. yoksa ben mi abartıyorum. Ve sunu göz önüne alın iki kişi de üst yazı yazmayı gösterdi

Salliyor,cani ogrenmek istemiyor,brn goremiyorum ekrani cok kuvuk diyen bir asistanim vardi ,gozluk al ,doktora git dedim direkt ,cabasi ,is aski yok belli ,is yapmadan para kazaniyor aklinca ,
Onca okul onca kpss bundan sonrasi kolay ,ogrendin ogrendin ogrenemezsen bu gonderilirsin diyin,bu kadro 3 kisilik,2 degil bosa maas oduyor sana devlet diyip korkutun

O an size sordugu dunyanin en basit sorusunun cevabini verir gecerdim yada tek tek ornekleri verirdim uzerinden degistirsin ama bunu stres haline getirmezdim

:kızgın:zaten bunları sabırla yaptım ufak bir cocuga öğretir gibi ama. Titizlikle çalısmam gereken bir şey varken bu önümdeki evrak dilekçe mi ? dilekçe olarak mı kaydedeyim sisteme diye sorunca kafamı bilgisayara vurmak istiyorum artık.

Salliyor,cani ogrenmek istemiyor,brn goremiyorum ekrani cok kuvuk diyen bir asistanim vardi ,gozluk al ,doktora git dedim direkt ,cabasi ,is aski yok belli ,is yapmadan para kazaniyor aklinca ,
Onca okul onca kpss bundan sonrasi kolay ,ogrendin ogrendin ogrenemezsen bu gonderilirsin diyin,bu kadro 3 kisilik,2 degil bosa maas oduyor sana devlet diyip korkutun

bu tarz bi konusma yapacagım çeki düzen versin kendine

Back
X