- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Yanlış anlaşılmak istemem ama sizi biraz sabırsız gördüm, sorduğu soruyu yerinizde olsam cevaplar, anlayacağı şekilde anlatırdım, tekrar mı soruyor yine anlatırdım, ha diyebilirsiniz böyle konuşmak size kolay, ama iş yerimde yeni atanan ve aylardır bizim birimde olan bir personelimiz var herşeyi sorar bana, yeri gelir aynı soruyu farklı zamanda yine sorar, şuana kadar gık demedim ve demem de, ne müdürüme durumu ilettim ne başka birine, her insanın öğrenme şekli ve hızı, stresle mücadele etme şekli aynı değildir, bu sizi önemsememesi ile alakalı bir durum değil, şu an kısıtlı zaman işe gidiyoruz, yeri gelir onun işin içinden çıkamayacağı evraklar bana sorulup bana atılır, hiç öfff demedim demem de, ben bu dünyada iyiliğin kazandığına inananlardanım, yüz kere sorsun yüz kere anlatırım, he karşımda anlatırken beni takmayan, kafa bir milyon bir şekilde beni dinlediğini sezdiğim bir insanla karşılaşırsam, ozaman da kibar bir dille bu şekilde işleri öğrenemeyeceğini belirtirim...
+artı düne kadar ben de öff demedim ama ben artık kendi işlerimi yapamaz yanlış yapar yetiştiremez oldum