• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yapmak istemeyen personel

:kızgın:zaten bunları sabırla yaptım ufak bir cocuga öğretir gibi ama. Titizlikle çalısmam gereken bir şey varken bu önümdeki evrak dilekçe mi ? dilekçe olarak mı kaydedeyim sisteme diye sorunca kafamı bilgisayara vurmak istiyorum artık.

:D :D
Ay guldum kusura bakmayin
Tabi yasayan sizsiniz biz bilemeyiz ama olabildigince umursamayin nasil biliyosan oyle kaydet diyin ztn tarih sayi girmeden Kaydedemicek dilekce oldugunu anlicak kendi kesfetsin

:kızgın:zaten bunları sabırla yaptım ufak bir cocuga öğretir gibi ama. Titizlikle çalısmam gereken bir şey varken bu önümdeki evrak dilekçe mi ? dilekçe olarak mı kaydedeyim sisteme diye sorunca kafamı bilgisayara vurmak istiyorum artık.
Siz elinizden geleni yapmışşınız kazık kadar kız işi öğrenmek istese öğrenir.Biraz yumuşak davranmişşınız o da amann diyor geçiyor .Bi silkeleyin siz onu olmuyorya yöneticiye paslayın.Acımaya gerek yoj

kesinlikle öğrenmek isteyen kişi not tutar çabalar hırslanır hiçbiri yok :(
Aynen
Bu yüzden'de yaptiği tüm yanlişlari cağrin söyleyin üstlensin düzeltsin.
Aman kirilmasinla olmaz, sizede yazik değilmi? hem kendi işinizi Gel onunkileri tekrar yapiyorsunuz.
Oda sayenizde maaş aliyor. Uyarin bu şekilde ona hiç gerek Yok. Zira o işleride siz yapiyorsunuz.
Insansa anlar caba gösterir. Cvdiyi bu şekilde kabartmaya gerek yok

:KK70: :KK70:
Ay guldum kusura bakmayin
Tabi yasayan sizsiniz biz bilemeyiz ama olabildigince umursamayin nasil biliyosan oyle kaydet diyin ztn tarih sayi girmeden Kaydedemicek dilekce oldugunu anlicak kendi kesfetsin
,
çarpıntım tuttu aklıma gelince. içeriğe göre konu grubu girmesi lazım diyelim içeriği oku ona göre yaz deidm kendi masamdan aa ben okumuyorum ki evragı dedi. :halay:okumadan evraklarınasıl sisteme işleyecek ki bilmiyorum

Aynen
Bu yüzden'de yaptiği tüm yanlişlari cağrin söyleyin üstlensin düzeltsin.
Aman kirilmasinla olmaz, sizede yazik değilmi? hem kendi işinizi Gel onunkileri tekrar yapiyorsunuz.
Oda sayenizde maaş aliyor. Uyarin bu şekilde ona hiç gerek Yok. Zira o işleride siz yapiyorsunuz.
Insansa anlar caba gösterir. Cvdiyi bu şekilde kabartmaya gerek yok

güzel bir konuşma yapmanın zamanı geldi ve biraz sınır koymanın ben amirden cok arkadas gibi davrandım benim çektiğimi çekmesin dedim ama

güzel bir konuşma yapmanın zamanı geldi ve biraz sınır koymanın ben amirden cok arkadas gibi davrandım benim çektiğimi çekmesin dedim ama
Çeksin!
O çekmeler sayesinde başarili oldunuz 😊
Benim staj dönemim Amirimiz vardi Kadin baya sert 😁 onun korkusundan atom karinca gibi herkes calişiyordu. Bi tur Atip bakmasi yeterdi.
Onun sayesinde herkes çok şey öğrendi. Ben kadini çok seviyordum 😊 Kulaklari cinlasin.

Çeksin!
O çekmeler sayesinde başarili oldunuz 😊
Benim staj dönemim Amirimiz vardi Kadin baya sert 😁 onun korkusundan atom karinca gibi herkes calişiyordu. Bi tur Atip bakmasi yeterdi.
Onun sayesinde herkes çok şey öğrendi. Ben kadini çok seviyordum 😊 Kulaklari cinlasin.

Çok haklısınız yaa
Az önce mesai arkadasımla konuşurken aman daha alışamamıştır aman kırılmasın aman bilmemne

Halbuki bi dünya maaş alıyor ama ben baş ağrısından eve gelir gelmez uyuya kalıyorum haksızlık bu

Bazı tipler bunu taktik olarak uygular. İşi öğrenirlerse, daha çok çalışmaktan ve sorumluluklarının artmasından korkarlar. Benzer bie tiple zamanında muhattap olmuştum. Sana anlatmakla uğraşacağıma kendim yaparım daha iyi demiştim en sonunda. Ancak çok sonra fark ettim ki amacı da buymuş zaten. Anlamıyorum, yapamıyorum, yoğunluktan odaklanamıyorum, biraz nefes almam lazım vs gibi türlü bahanelerle yıldırmıştı beni. Yerinizde olsam bir kere gösterip kenara çekilirim. Gerekirse de sert bir biçimde uyarırım. Yine devam ederse üst amire bilgi veririm. Kimsenin kimseye işi öğretmek gibi bir mecburiyeti yok. Biraz da kendisinin çabalaması lazım. Kpss kazanarak atanan hiç kimsenin anlama ya da yapamama sorunu olabileceğine inanmıyorum.

Valla ünv mezunu olması kpss kazanması bir şey ifade etmiyor bence.Üzgünüm işiniz zor.

Bazı insanlar salağa yatmayı sever. Bence bolca angarya iş yükleyin bı ezilsin örnek tüm arsivdek dosyaların numaralarını konu isimlerini ve içeriğin bir Excele tek tek yazsın. Bittimi bitmedi. Haftalık yapılması gereken ve yapılacak işleri yazsın ve gantt chat çıkarsın size diyecek ki nasıl yapicam. Basit. YouTube gir eğitim videolarını izle ve doküman hazırla diyin. Daha sonra ben kontrol edicem. Haftanın son günü diyin. Dilekçemi nasıl yazılacak YouTube gir dilekçe nasıl yazılır yaz ve ilgili videoyu izle yada Google sor ve dilekçe örnek yaz . Akşam mesai bitimine kadar incele 30 dakka kala tüm sorularını hazırla üzerinden geçelim. Benim elimde olacak valla yolda görse yönünü degistirirdi.

Ya o bir ust seviyeye atlamis
Bizde evragina gore okumadan ipuclari ile kaydedebiliyoruz :D evragi getiren belli getirdigi 2 tip evrak var bana lazim olan belli niye okuyup vakit kaybedeyim :$ :D
Hangi programi kullaniyorsunuz?

Demek ki o pozisyona uygun yetenekli değil
Yeteneği olanı alın, dilekçe yazamamak ne demek yahu bu oturulup evde bin tane örnek üzerinden öğrenebilinir! Gençlik instegram da veya netflix çirit atıyor, hiç bir konu da derin bilgileri yok bol bol makyaj videosu vlog videosu üzerinden değerli vakitlerini harcıyorlar, maalesef
Bilgi seviyesi düşük, haberleri dahi takip etmiyorlar, cam fanusun içinde yaşayan çok gençlik var

Bazı insanlar salağa yatmayı sever. Bence bolca angarya iş yükleyin bı ezilsin örnek tüm arsivdek dosyaların numaralarını konu isimlerini ve içeriğin bir Excele tek tek yazsın. Bittimi bitmedi. Haftalık yapılması gereken ve yapılacak işleri yazsın ve gantt chat çıkarsın size diyecek ki nasıl yapicam. Basit. YouTube gir eğitim videolarını izle ve doküman hazırla diyin. Daha sonra ben kontrol edicem. Haftanın son günü diyin. Dilekçemi nasıl yazılacak YouTube gir dilekçe nasıl yazılır yaz ve ilgili videoyu izle yada Google sor ve dilekçe örnek yaz . Akşam mesai bitimine kadar incele 30 dakka kala tüm sorularını hazırla üzerinden geçelim. Benim elimde olacak valla yolda görse yönünü degistirirdi.

Harbiden böyle davransaydım su an iş yerinde rahat bir nefes alıyordum. Halbuki anası değilim babası değilim banane ne hissediyorsa. O beni düşünmüyor

Ya o bir ust seviyeye atlamis
Bizde evragina gore okumadan ipuclari ile kaydedebiliyoruz :D evragi getiren belli getirdigi 2 tip evrak var bana lazim olan belli niye okuyup vakit kaybedeyim :$ :D
Hangi programi kullaniyorsunuz?

Bizim kurumum kendine özel bi sistemi var inanın
Evrak kaydet evrak oluştur evrak ara kelimeler bu kadar basit. Basit bi sistem

Demek ki o pozisyona uygun yetenekli değil
Yeteneği olanı alın, dilekçe yazamamak ne demek yahu bu oturulup evde bin tane örnek üzerinden öğrenebilinir! Gençlik instegram da veya netflix çirit atıyor, hiç bir konu da derin bilgileri yok bol bol makyaj videosu vlog videosu üzerinden değerli vakitlerini harcıyorlar, maalesef
Bilgi seviyesi düşük, haberleri dahi takip etmiyorlar, cam fanusun içinde yaşayan çok gençlik var

Ben almadım maalesef :( şuanda da değişim olamaz. Yanımdaki personel de merhametli anasını satim yaaa

Yanlış anlaşılmak istemem ama sizi biraz sabırsız gördüm, sorduğu soruyu yerinizde olsam cevaplar, anlayacağı şekilde anlatırdım, tekrar mı soruyor yine anlatırdım, ha diyebilirsiniz böyle konuşmak size kolay, ama iş yerimde yeni atanan ve aylardır bizim birimde olan bir personelimiz var herşeyi sorar bana, yeri gelir aynı soruyu farklı zamanda yine sorar, şuana kadar gık demedim ve demem de, ne müdürüme durumu ilettim ne başka birine, her insanın öğrenme şekli ve hızı, stresle mücadele etme şekli aynı değildir, bu sizi önemsememesi ile alakalı bir durum değil, şu an kısıtlı zaman işe gidiyoruz, yeri gelir onun işin içinden çıkamayacağı evraklar bana sorulup bana atılır, hiç öfff demedim demem de, ben bu dünyada iyiliğin kazandığına inananlardanım, yüz kere sorsun yüz kere anlatırım, he karşımda anlatırken beni takmayan, kafa bir milyon bir şekilde beni dinlediğini sezdiğim bir insanla karşılaşırsam, ozaman da kibar bir dille bu şekilde işleri öğrenemeyeceğini belirtirim...

Aa birde tablolama işi verdim sadece maildeki her gün gelen verileri sisteme işleyecek. Sanki tüm işi oymuş gibi davranmaya başladı neredeyse acıyıp o işi de ben yapacam. Ama görsen nasıl tatlı nasıl sevimli bi kız iyi niyetli ama bir iş istediğimde ne gerek var yaaa diyebiliyor

Yanlış anlaşılmak istemem ama sizi biraz sabırsız gördüm, sorduğu soruyu yerinizde olsam cevaplar, anlayacağı şekilde anlatırdım, tekrar mı soruyor yine anlatırdım, ha diyebilirsiniz böyle konuşmak size kolay, ama iş yerimde yeni atanan ve aylardır bizim birimde olan bir personelimiz var herşeyi sorar bana, yeri gelir aynı soruyu farklı zamanda yine sorar, şuana kadar gık demedim ve demem de, ne müdürüme durumu ilettim ne başka birine, her insanın öğrenme şekli ve hızı, stresle mücadele etme şekli aynı değildir, bu sizi önemsememesi ile alakalı bir durum değil, şu an kısıtlı zaman işe gidiyoruz, yeri gelir onun işin içinden çıkamayacağı evraklar bana sorulup bana atılır, hiç öfff demedim demem de, ben bu dünyada iyiliğin kazandığına inananlardanım, yüz kere sorsun yüz kere anlatırım, he karşımda anlatırken beni takmayan, kafa bir milyon bir şekilde beni dinlediğini sezdiğim bir insanla karşılaşırsam, ozaman da kibar bir dille bu şekilde işleri öğrenemeyeceğini belirtirim...
Yok yanlış anlaşılacak bir şey yok ama
I ıh yok işte iki kişi bir personele aynı işi anlattık öğrettik iki ayın sonunda ikimizinde sinirleri yıprandı.
Üç kişi o birimi takla attırmamız lazım. Bir arkadasım günlerce yanına oturdu sadece yazı yazmayı gösterdi bir ben müsait olunca gösterdim.

Soru sorsun ama değişik seylerde sorsun bende cevaplayayım. Ama ben aylak değilim ki sorumluluklarım var sizin dediğiniz gibi yüzlerce kez cevaplayamam. Vaktim zaten yok.

Memlekette torpil sistem olduğu sürece yetenekli kişiler harcanacak, puanı yüksek gelen zeki insanlar hak etmediği işte çalışacak, bu sistem değişmez
Kültürümüz bu şekilde herkes onun bunun adamın yardımıyla bşr yerlere geliyor
Bilgi, yetenek, diploma notun önemi yok

Back
X