O bile buyuk bisey emin olun. Anlamiyorum bu turk erkeklerini analari nasil yetistiriyobende hic acima yok maalesef. Yani ev hanimiyim esimde yogun calismasina ragmenhic lukse alistirmiyorum. Bi tatli yapmam yada istedigi bi yemegi yaptigimda gozu parliyo. Degerini biliyo yaptigim seylerin. Hergun yapsam umrunda olur muydu ya da suankinden fazla deger verirmiydi hic sanmiyorum. Ilk nasil alistirirsan oyle gidiyo
Eşiniz de size sizin ailenize aynı tepkide olmuyor mu ona ne diyorsunuzkötü örnek olcam biraz. Ben bu durumu hiç gitmemeyle aştım
Bulunabilir. Bu bana göre kendimi savunma falan yani.Eşiniz de size sizin ailenize aynı tepkide olmuyor mu ona ne diyorsunuz
her este ayni değil malesef seninki anladığım kadarıyla anlayışlı ve heralde annesinin evinde görmüş yapmış az bisey ve haklısın ilk nasil alistirirsan oyle oluyo benim kv.oraya misafirliğe gittimigizde hala ogluna hizmet etmek icin kosusturr
siz de hayallerinize oncelik verseydiniz vakti zamaninda. Boyle bir bakis açisi olamaz.Batması zamanında yaşadığım olumsuz şeyler kaynaklı ve kızının burada yaşamayacak olup ailesini tek bırakacak olması kaynaklı ne vardı yaşadıkları şehirde çalışsaydı, illa hayallerini gerçekleştirme peşinden koşacak. kızı böyleyken benim ne mecburiyetin var her misafir çağırdığında orda olarak iş tutmaya?
Haklısınız olmadı iştenısanlıyken sevildiginizi hıssetmedıysenız nıye evlendiniz...bızde kayınvalıdemde toplanırız..kalabalık olur...valla hiç yuk gelmez...tabıkkı yenılecek ıcılecek ve bu ısler halledılecek...hızmetcısı olan eve gelin gidebilirdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?