Iş:Yeni yerimi yadirgadim

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Bir bucuk aydir calisma sistemini sevdigim ama ortam ve haksizliklardan dolayi sogudugum isyerimden ayriydim.Cok guzel bir birimdeydim ki orayi aramadim.Ama burasi devredildi baska kuruma.Bugun yerim belli olacakti ama amir yoktu.Yardimcisi vardi.Bir hafta kadar eski calistigin yerde calis dedi..Amir gelince ayarlar dedi.Ben de istemiyorum orayi yer degisikligi istiyorum dedim.Ki sorumlusu bana mobbing uyguluyordu.Belki de kendi gonderecekti.Ustelik orda ortam olarak kotu anilarim vardi.Fazla mesai vardi.

Ben oyle deyince ihtiyac olan baska birime verdi.Yogun ama ucreti daha dusuk.Neyse dedimGideyim.Ciktim geri donulmez.Ben gitsem o sorumlu beni gonderir zaten yada mobbing uygular.Hem daha iyi bosluklarim olur.

Gittim.Ortam iyiydi.Cok iyi karsiladilar .Eski birim gibi rekabet ortami hissedilmiyordu..Oglene kadar iyiydi birseyler ogrenmeye calistim.Sonra eski calistigim yere gittim birsey almaya.Dondum o saatten beri adapte olamadim..Pismanlik duydum.

Simdi cok mahsunum.Cunku o severek calistigim birimden mobbing sonucu ayrildim.Burasi da orasi kadar yogun ve ucreti 500tl kadar dusuk.Ve klimasi etkisiz cok sicak.Isleri cok farkli.Yogun orasi kadar yogun.

Ortam iyi ama.Bosluklar bir tik daha iyi.Nobeti biraz daha sakin olacaktir.Rekabet ortami yok belli.

Yine de cocuk gibi mahsunum nasil alisacam.Onlar da farketti.
Ay kizlar birseyler soyleyin.Ordan ayrilmamin hakli sebepleri vardi degil mi?Kovmalari mi lazim illa gitmem icin degil mi?

Son düzenleme:
işin ortamına bakma zamanla alışırsın insanlara.

ben ilk girdiğim iş yerinde 3 yıl çalıştım ekip çok iyiydi hala görüşürüz 12 kişiydik. ama müdürler tarafından inanılmaz hakaretler mobing vardı ve aldığımız maaş da o kadar yüksek değildi. ayrıldım oradan başka bir yerde çalışmaya başladım

ordada maaş düşük ortam berbattı ama iş olarak iyiydi bana çok şey kattı. ortam diye bir şey yoktu kimse kimseye selam vermiyor herkes tepeden bakıyordu neyse ordan da ayrıldım

şimdi başka yerdeyim. aklıma bile gelmiyor ilk yerdeki arkadaşlarım. hepsi iş arkadaşı sonuçta.

Mesleginizi falan yanlis hatirlamiyorsam biliyorum

Mobing durumundan falanda sanki bahsetmistiniz gercekten is yerinde huzur olmadi mi bulundugu yer insana batiyor

Uzun sureli aliskanliktanbdolayi yeni birimde adaptasyon sıkıntısı yasamaniz normal bi sure idare etmeye calisin idare edemezseniz asıl sorumluyla konusun

Soyle soyleyeyim bende bir iki yerde calistim ilk gityigim gunlerde kendime dunyanin lafini saymistim benim burda ne isim var diye aglamamak icim kendimi zor tutardim hatta kuytu koselerdede agladigim cok olmustur

Ama o islerden ayrilirkende aglaya aglaya ayrildim suan oraya daha yeni gitmissiniz yabamci bir oetam yeni kisiler yeni is tedirgin ve rahatsiz olmaniz normal ni sure kendinize zajan taniyin bence

Hem birim sorumlunuzda sıkıntılı hiriydi yanlis hatirlamiyorsam ondanda kurtulmus olursunuz

Hakkinizda hayirlidi olsun insallah cok mutlu olursunuz

Eski is arkadaslarimi pek sevmiyordum zaten.Yaptigim isi seviyorum.O birimi seviyordum.Bu is bana tuhaf geldi.Alisir miyim ki..

Eski is arkadaslarimi pek sevmiyordum zaten.Yaptigim isi seviyorum.O birimi seviyordum.Bu is bana tuhaf geldi.Alisir miyim ki..

birazda açıkçası maaş da önemli. ben orada çalışmaya devam eder daha iyi bir maaşlı yer arardım. neden daha azı kabul ettin. sonuçta ne kadar kazanırsak o kdar harcıyoruz 500 lira da azımsanacak bir para değil

Ben boyle olacagini tahmin ettigim icin ordan ayrilmayi tehir ediyordum.Ama eski birimimle ayni calisma .Hatta orada molalarimiz olurdu burda basimi kaldiramadim ama daha dusuk ucret.Ama daha iyi ortam .Bir tik daha iyi bos zaman.Stres az daha dusuk.
Ama bukadar koyacagini bilememistim.Ustelik klimalar etkisiz cok sicak..Ya kendi kendimi de doldurmaya basladim.

Belki moral olur diye yazmak istedim

Tabi herkeste ayni sonic olmaz ama
Bolumumle ilgili bir kurumda hicbir ucret talep etmeden egitime basvurmustum idareden falan kabul edildim fakat sorumlu sahis bolumumu kucumser nitelikte birseyler soyledi benim egitimimle ilgili bir yere veremeyeceklerini bisa zaman gecirecegimi vs vs anlatti benim icin bi nevi mobingdi kendimi tuttum aglamamaya calissamda orda gozumde yaslar suzuldu sorumlu biraz daha uslubunu yumusatti neyse ben tesekkur ettim iyi gunler dileyip cantami alip ciktim olur mu olnaz mi bilmeden ordan baska subeyi aradim konustum Allah bin kere razi olsun beni hic gormeden konusan kisi isareyle gorusecegini soyledi ve egitim icin izin aldi ben oraya gittim ilk gunler sıkici gecsede o kadar iyi karsilandim oyle iyi insanlatla tanistim oyle guzel zamanlar gecirdim ki hem belki hicbir zamsn nasip olmayacak meslegimi yapma firsati edindim gemde hayatimdaki belki en guzel anlati yasama firsati buldum

Ordan cikarken her serde bir hayir olduguna kesinkez inandim belki senin icinde oyle olur inşallah daha guzeli olur

Canım sen özeldemisin devlette mi ? Ben servislerde de çalıştım diğer yerlerde de çalıştım ama en iyisi acil bence hem boş günün oluyor parası fazla ve arkadaşlarla da çok içli dışlı olamıyorsun Fazla denk gelmiyor ben çok sevdim

Huzurlu olun bence o daha önemli. Sürekli mobbing ve psikolojik baskı altında 3000 tl fazla maaş alsan dahi zor dayanırsın. Arkadaş da edinirsiniz daha sonra. İşinize severek gitmek kadar güzel bir şey yok. Diğer türlü ayaklarınız geri geri giderdi.

Kamudayim.Yok ya ben acilden geldim zaten servise.Bos gun yoktuki.Ayda iki uc gun.8 saat 16 saat.Hergun gidiyorduk.illaki fazla mesai vardi.Ortam da icli disliydi.Iyi degildi pek.Burada 16-24 tutacam.2-3gun fazlalari var.Biraz daha bos zaman umuyorum.
Senin nasil bos gunun fazla oluyor anlamadim.

Ama iste ayni yogunlukta..G.C.
Ort. daha mi az yogundur sence.

Son düzenleme:
Ya kizlar yazin birseyler.Kendimi kotu hissediyorum ya.Kolum kanadim kirik suan.

Bilmiyorum burdan kıyaslama yaparsam ikiside en yoğun servisler ama ortopedi genel cerrahiye göre daha az gibi geldi gözüme kadın Doğum genel cerrahi de çalıştım ben berbat bir yoğunluk vardı şuan erişkin acilde 24 saat nöbet 48 saat iznim oluyor arada 08:16 yapıyorum 3,4 fazla mesaiyle gayet iyi gidiyo

Alışırsın canım ya , daha ilk günün .
Sanki diğer yere ilk başladığında da alışıkmıydın, zamanla alışmışsındır
Daha sakin ve huzurlu ise düşünme bence, zamanla alışırsın
Mobbing zor , ne kadar uğraşacaktın
Hem belki hayırlı birileri de çıkar belki burda karşına belli mi olur , bi vesile olur belki geçenki konuda epey dua ettim senin için

Ar
Hep 48 saat izinse iyiymis.Ama 24 saatten.Acil 24saat zordur aslinda .Buranin haftasonu ve gecesi gunduzden daha sakin olacaktir umuyorum.

Cok tesekur ederim dua ve teselli icin
Orayi calisma sistemi olarak ilk andan beri sevdim.Zaten benim en cok calistigim birim o.ilk goz agrim.Ama ortami da ilk andan itibaren sevmedim.Bazi seyler icimden hic cikmadi.

En fazla 400 hasta Baktık şimdiye kadar
Iyiymis.Biz 1000.Ama molalarimiz oluyordu.Fazla mesai olmasa gotururdum ben orayi.Mobbingle beraber zor geldi hergun gitmek.Bunaldim hergun gormeye.Ama o calismayi orayi seviyordum elemanlar haric;(

Cok tesekur ederim dua ve teselli icin
Orayi calisma sistemi olarak ilk andan beri sevdim.Zaten benim en cok calistigim birim o.ilk goz agrim.Ama ortami da ilk andan itibaren sevmedim.Bazi seyler icimden hic cikmadi.
Her yerin malesef eksileri ve artıları oluyor, bence önemli olan huzurla çalışmak. Birde hayırlısı olsun, belki burda çalışmak senin için daha hayırlıdır, yada birkaç gün çalışırsın belki başka yere verirler, biraz zamana bırakmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…