Mesleginizi falan yanlis hatirlamiyorsam biliyorumBir bucuk aydir calisma sistemini sevdigim ama ortam ve haksizliklardan dolayi sogudugum isyerimden ayriydim.Cok guzel bir birimdeydim ki orayi aramadim.Ama burasi devredildi baska kuruma.Bugun yerim belli olacakti ama amir yoktu.Bir hafta kadar eski calistigin yerde calis dedi..Amir gelince ayarlar dedi.Ben de istemiyorum orayi yer degisikligi istiyorum dedim.Ki sorumlusu bana mobbing uyguluyordu.Belki de kendi gonderecekti.Ustelik orda ortam olarak kotu anilarim vardi
Ben oyle deyince ihtiyac olan baska birime verdi.Yogun ama ucreti daha dusuk.Neyse dedimGideyim.Ciktim geri donulmez.Ben gitsem o sorumlu beni gonderir zaten yada mobbing uygular.
Gittim.Ortam iyiydi.Cok iyi karsiladilar .Eski birim gibi rekabet ortami hissedilmiyordu..Oglene kadar iyiydi birseyler ogrenmeye calistim.Sonra eski calistigim yere gittim birsey almaya.Dondum o saatten beri adapte olamadim..Pismanlik duydum.
Simdi cok mahsunum.Cunku o severek calistigim birimden mobbing sonucu ayrildim.Burasi da orasi kadar yogun ve ucreti 500tl kadar dusuk.Ve klimasi etkisiz cok sicak.Isleri cok farkli.Yogun.Ortam iyi ama.
Yine de cocuk gibi mahsunum nasil alisacam.Onlar da farketti.
Ay kizlar birseyler soyleyin.Ordan ayrilmamin hakli sebepleri vardi degil mi?Kovmalari mi lazim illa gitmem icin degil mi?
Eski is arkadaslarimi pek sevmiyordum zaten.Yaptigim isi seviyorum.O birimi seviyordum.Bu is bana tuhaf geldi.Alisir miyim ki..işin ortamına bakma zamanla alışırsın insanlara.
ben ilk girdiğim iş yerinde 3 yıl çalıştım ekip çok iyiydi hala görüşürüz 12 kişiydik. ama müdürler tarafından inanılmaz hakaretler mobing vardı ve aldığımız maaş da o kadar yüksek değildi. ayrıldım oradan başka bir yerde çalışmaya başladım
ordada maaş düşük ortam berbattı ama iş olarak iyiydi bana çok şey kattı. ortam diye bir şey yoktu kimse kimseye selam vermiyor herkes tepeden bakıyordu neyse ordan da ayrıldım
şimdi başka yerdeyim. aklıma bile gelmiyor ilk yerdeki arkadaşlarım. hepsi iş arkadaşı sonuçta.
Eski is arkadaslarimi pek sevmiyordum zaten.Yaptigim isi seviyorum.O birimi seviyordum.Bu is bana tuhaf geldi.Alisir miyim ki..
Belki moral olur diye yazmak istedimBen boyle olacagini tahmin ettigim icin ordan ayrilmayi tehir ediyordum.Ama eski birimimle ayni calisma .Hatta orada molalarimiz olurdu burda basimi kaldiramadim ama daha dusuk ucret.Ama daha iyi ortam .Bir tik daha iyi bos zaman.Stres az daha dusuk.
Ama bukadar koyacagini bilememistim.Ustelik klimalar etkisiz cok sicak..Ya kendi kendimi de doldurmaya basladim.
Canım sen özeldemisin devlette mi ? Ben servislerde de çalıştım diğer yerlerde de çalıştım ama en iyisi acil bence hem boş günün oluyor parası fazla ve arkadaşlarla da çok içli dışlı olamıyorsun Fazla denk gelmiyor ben çok sevdimBen boyle olacagini tahmin ettigim icin ordan ayrilmayi tehir ediyordum.Ama eski birimimle ayni calisma .Hatta orada molalarimiz olurdu burda basimi kaldiramadim ama daha dusuk ucret.Ama daha iyi ortam .Bir tik daha iyi bos zaman.Stres az daha dusuk.
Ama bukadar koyacagini bilememistim.Ustelik klimalar etkisiz cok sicak..Ya kendi kendimi de doldurmaya basladim.
Kamudayim.Yok ya ben acilden geldim zaten servise.Bos gun yoktuki.Ayda iki uc gun.8 saat 16 saat.Hergun gidiyorduk.illaki fazla mesai vardi.Ortam da icli disliydi.Iyi degildi pek.Burada 16-24 tutacam.2-3gun fazlalari var.Biraz daha bos zaman umuyorum.Canım sen özeldemisin devlette mi ? Ben servislerde de çalıştım diğer yerlerde de çalıştım ama en iyisi acil bence hem boş günün oluyor parası fazla ve arkadaşlarla da çok içli dışlı olamıyorsun Fazla denk gelmiyor ben çok sevdim
Bilmiyorum burdan kıyaslama yaparsam ikiside en yoğun servisler ama ortopedi genel cerrahiye göre daha az gibi geldi gözüme kadın Doğum genel cerrahi de çalıştım ben berbat bir yoğunluk vardı şuan erişkin acilde 24 saat nöbet 48 saat iznim oluyor arada 08:16 yapıyorum 3,4 fazla mesaiyle gayet iyi gidiyoKamudayim.Yok ya ben acilden geldim zaten servise.Bos gun yoktuki.Ayda iki uc gun.8 saat 16 saat.Hergun gidiyorduk.illaki fazla mesai vardi.Ortam da icli disliydi.Iyi degildi pek.Burada 16-24 tutacam.2-3gun fazlalari var.Biraz daha bos zaman umuyorum.
Senin nasil bos gunun fazla oluyor anlamadim.
Ama iste ayni yogunlukta..G.C.
Ort. daha mi az yogundur sence.
Hep 48 saat izinse iyiymis.Ama 24 saatten.Acil 24saat zordur aslinda .Buranin haftasonu ve gecesi gunduzden daha sakin olacaktir umuyorum.Bilmiyorum burdan kıyaslama yaparsam ikiside en yoğun servisler ama ortopedi genel cerrahiye göre daha az gibi geldi gözüme kadın Doğum genel cerrahi de çalıştım ben berbat bir yoğunluk vardı şuan erişkin acilde 24 saat nöbet 48 saat iznim oluyor arada 08:16 yapıyorum 3,4 fazla mesaiyle gayet iyi gidiyo
En fazla 400 hasta Baktık şimdiye kadarAr
Hep 48 saat izinse iyiymis.Ama 24 saatten.Acil 24saat zordur aslinda .Buranin haftasonu ve gecesi gunduzden daha sakin olacaktir umuyorum.
Cok tesekur ederim dua ve teselli icinAlışırsın canım ya , daha ilk günün .
Sanki diğer yere ilk başladığında da alışıkmıydın, zamanla alışmışsındır
Daha sakin ve huzurlu ise düşünme bence, zamanla alışırsın
Mobbing zor , ne kadar uğraşacaktın
Hem belki hayırlı birileri de çıkar belki burda karşına belli mi olur , bi vesile olur belkigeçenki konuda epey dua ettim senin için
Iyiymis.Biz 1000.Ama molalarimiz oluyordu.Fazla mesai olmasa gotururdum ben orayi.Mobbingle beraber zor geldi hergun gitmek.Bunaldim hergun gormeye.Ama o calismayi orayi seviyordum elemanlar haric;(En fazla 400 hasta Baktık şimdiye kadar
Her yerin malesef eksileri ve artıları oluyor, bence önemli olan huzurla çalışmak. Birde hayırlısı olsun, belki burda çalışmak senin için daha hayırlıdır, yada birkaç gün çalışırsın belki başka yere verirler, biraz zamana bırakmak en iyisiCok tesekur ederim dua ve teselli icin
Orayi calisma sistemi olarak ilk andan beri sevdim.Zaten benim en cok calistigim birim o.ilk goz agrim.Ama ortami da ilk andan itibaren sevmedim.Bazi seyler icimden hic cikmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?