İş yeri arkadaşlığı

Bana söylediği o ya da dini yanlış biliyor,bildiği bu yani..kadın erkek zorunda olmadıkça dinen aynı ortamda bulunmamalı..
Siz de yanlış biliyorsunuz.
Dine göre bir kadın ve bir erkek kapalı mekanda yalnız kalmamalı. Çünkü 3. kişi şeytandır.

Doğrusu bu.

Vay arkadaş bunlar yüzünden herkes bize geri zekalı gözüyle bakıyor.
 
İşlerine gelmez çünkü.
 

bu sayfanın özelliği ne ? herkeS istediği gibi istediği konuda beğenme/beğenmeme butonlarını kullanabilir.
bu insanların özgür düşünceleridir. bu kimseyi ilgilendirmez.
yorulmayın.

kendiniz zaten çok güzel açıklamışsınız herkesin özgür olduğunu. farklı kelimelerle süslemeye gerek duymadım.
 

ban yememek için o detaylara girmeyeceğim.
benim anlayışımda anlamadan dinlemeden gözünle birşey görmeden kendi türettiğin düşüncelerle insanlara yasak koymak ahlak dışıdır.
kimse kimseyi köle etme hakkına sahip değil.
kadın da erkek de.
 
Dini yeni keşfedenlerde görülen travma bu. Kimseyi beğenmezler, herkesi kısıtlayıp yaftalarlar.
Eğer ciddi bir ayar çekmezseniz sizi yakında istifaya zorlar.
 
Yok ben eşimin söylediğini yazdım..bu şekil söylüyor ve düşünüyor diye
 
İşlerine gelmez çünkü.

ban yememek için din üzerinden devam etmeyeceğim. ancak toplumsal-sosyal başka hiçbir açıdan da kimsenin başkasını bu derecee kısıtlamaya hakkı yok.
eğer güvenmiyorsan ayrılırsın.
sonuçta "karım 1 tabur asker arasında kalsa güvenim sarsılmaz, şüphe etmem" diyebilen adamlar da var.
demek ki sosyal-dini bir sürü açıdan önce hem kendine hem de karşındakine güven önemli.
 

Aklını seksle bozmuş yobaz kişilikleri Allahla arana koymayacaksın yazardım ama banlanmak istemiyorum doğrusu.

Kadın çalışsın ama arkadaşlarıyla muhatap dahi olamasın bu kadının kimliğini öldürmektir aslında çalıştırmaz da bunlar ama el mahkum para tatlı.
 
Ee herkez özgürce yapabiliyorsa, siz yorulmayın açıklama yaparak. Süslemeye gerek duymadıysanız açıklamaya da gerek duymayın.
 
şeytan : rahatınıza bakın gençler daha ekşınlı işer varken oturup ofis dedikodusu dinleyemem.

(eminim sandığımız kadar vizyonsuz değildir )
 

bu konulardan bahsedince banlanıldığını bilmiyordum :) yeni üyeyim, ilginçmiş
 
Ee herkez özgürce yapabiliyorsa, siz yorulmayın açıklama yaparak. Süslemeye gerek duymadıysanız açıklamaya da gerek duymayın.

siz insanları eleştirirken sıkıntı yok ama eleştiri size yapılınca sıkıntı var sanırım.
uzatmama tabi ki gerek yok çünkü orta noktaya gelip anlaşamayacağımız şu cümlenizden gayet belli.

ve tekrar yazacağım: herkeS
 
Eşiniz medeniyeti bilmiyor sanırım.
Tabi ki normal şeyler.
Hangi çapda kalmış.
İşiniz zor bunlara karışıyorsa
 
Dibdibe olunca ister istemez birlikte çay kahve içer insanlar ona yapacak birsey yok, sonuçta herkesten kaçip kuytu koşede bir basiniza mi çay iceceksiniz, yemek yiyeceksiniz öcü gibi.

Ama fotograf cektirmek calişanlar arasinda gereklilik mi? Değil, ben hiç iş arkadaslarimla fotograf cektirmedim durduk yere, iş disinda disarda da hicbiriyle gorusmedim, gerekenden fazla muhabbete girip yakin da olmadim. Cunku sevmiyorum.

Bunlar tamamen seçenek tabi...
 
Acikcasi ben de sevgilimin/eşimin karsi cinsle cok samimi olmasini istemezdim. Ama asla is arkadaslariyla yediğine içtiğine laf etmem. Tabiiki de karsi cinsten de arkadaslari olacak. Aksi sağlıklı olmazdi. Önemli olan samimiyeti ayarlayabilmek. Zaten insanın karsi cins arkadasi olacaksa orada burada tanistigi değil de isten tanistigi biri olmalı.
Bana fotograf cekilmek sacma geliyor ona normal geliyordur cekilebilir sanki sarilip cekilmissiniz öyle abartmiş eşiniz.
 
Tabiki anormal degil, tabiki resim cekilebilir.
Bu ofiste olur, öglen beraber yemerken olur veya is cikisi disarda bulusunca olur. Cokta fazla anlam yüklenecek, abartilcak birsey degil. Benim calistigim yerde gayet normal. Genelde de bizim ekibin Whatsapp grubunda paylasiriz resimleri.
 
Belki de kadinin maasini da alıyordur. En iyi ihtimalle kadın hem eve destek oluyor hem de ev isini yapıyordur. Neden desin ki hem hizmetcisi var hem stres topu hem de üzerine para alıyor
Öyle bi şey yok..maaşım bende,kartlarım bende istediğimde yemek yaparım istediğimde yapmam ev temizliğinde benden iyidir..o konularda bi sıkıntım yok olsaydı o kunulqrla ilgili konu açardım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…