eşin mi önemli arkadaşların mı? eşinle bu sebepten tartışıyorsan arkadaşlarını salla. önemli olan ikinizsiniz.Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
Niye?eşin mi önemli arkadaşların mı? eşinle bu sebepten tartışıyorsan arkadaşlarını salla. önemli olan ikinizsiniz.
Çünkü eş kişisini kızdırmamak için her türlü taviz verilmelidir. Bu eş kişisi sizi iş ortamından, sosyal ortamdan kopartacak kadar kısıtlıyorsa bile bu kural değişmez. Çünkü eş kişisi dünyadaki en önemli varlıktır ve evlilik kutsaldır(!)
Sevgili ya da koca bulunca buldumcuk olup sosyal çevresini sebepsiz yere sıfırlasın mı yani? Sizin gibi zihniyetlereşin mi önemli arkadaşların mı? eşinle bu sebepten tartışıyorsan arkadaşlarını salla. önemli olan ikinizsiniz.
Para önemliişe gitmene birşey dememesine şaşırdım
nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
Tabi sonra eşle ilgili bir sıkıntı olunca dünya başına yıkılıyor çoğu kadının.nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
ne konusu açarsa açsın, buradaki insanların amacı buradaki insanlara yardımcı olmak değil mi? neden söyleniyorsunuz?Sevgili ya da koca bulunca buldumcuk olup sosyal çevresini sebepsiz yere sıfırlasın mı yani? Sizin gibi zihniyetler
kocasından - sevgilisinden ayrıldığı zaman etrafımda kimseyi bırakmadı yapayalnızım diye konu açıyor sonra buraya
Allah eşinize akıl fikir versin. Eşinizin gözünde fotoğraf çektirmek :::: aldatmak, erkeklerle yakın olmak, erkeklerden sizi kıskanmak, güvenmemek..Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
Demez çünkü para getiriyorişe gitmene birşey dememesine şaşırdım
Böyle eşler vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı. Yalnızlaştırıyor kadını. Sonra kadın boşanırken dımdızıl, kimsesiz...nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?