İş yeri arkadaşlığı

7. 8 değil de 4 kişiydik 2 kadın 2 erkek ya da bi erkek 2 kadın oluyor birebir hiç çekilmem ki bence de onda bi şey yok herkes evli olduğumu biliyor görmüşlükleri var.

Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok
bunun dini duyguyla alakası yok. kendinizi böyle avutuyorsunuz. Ben de eşimde dindar insanlarız. Ama iş ortamında illaki bir çay saatimiz oluyor. Toplu yemeklerimiz oluyor.

yok canım seviyeli ilişkilerde ne gibi bi problem olabilir ki

bunun dini duyguyla alakası yok. kendinizi böyle avutuyorsunuz. Ben de eşimde dindar insanlarız. Ama iş ortamında illaki bir çay saatimiz oluyor. Toplu yemeklerimiz oluyor.
Bana söylediği o ya da dini yanlış biliyor,bildiği bu yani..kadın erkek zorunda olmadıkça dinen aynı ortamda bulunmamalı..

Ortamlarin foto cekilelim diyen kisisi benim. Ozellikle onemli toplanti, musteri ziyareti falan kacmaz. Esim de LinkedIn den gorur begeni tikine basar
Hic bugune kadar evliyim deyip foto cekinmekten cekineni gormediydim.

Evlenmeden önce böyle değildi dini duygularını yoğun yaşamıyordu,bu kadar dindar değildi diyeyim değişti yani..
Sizin adiniza cok üzüldüm. Bu kisitlamalar giderek artacak gibi görünüyor. Giyiminizden kusaminizdan evinizdeki esyaya izlediginiz seye kadar giderek artacak siz taviz verirseniz.

Konunun benimle alakasi ne
üslubun berbat. büyük konuşma fazla
Konunun benimle alakasi ne
sorumun konu sahibiyle alakası yok. sadece sen kimin kiminle evleneceğini, nasıl bir tiple evlendiğini sorgulayamazsın. bu hakkı sana kim veriyor? olan olmuş. sizin gibiler "ayyy bu da ne böyle" deyip, çözüm yaratacağınız yerde boş konuşuyorsunuz.

Seninle tartismayacagim.

Sizin adiniza cok üzüldüm. Bu kisitlamalar giderek artacak gibi görünüyor. Giyiminizden kusaminizdan evinizdeki esyaya izlediginiz seye kadar giderek artacak siz taviz verirseniz.
sen eşini buradaki herkesten çok daha iyi tanıyorsun. buradaki insanların çoğunun gazına gelip, eşine laf edenlerin tavsiyesiyle konuşma. ne hissettiğini kendin çok iyi biliyorsun. kendi kendine otur konuş, hallet. herkes anonim yazıyor sonuçta. çoğu caka satıyor, acaba gerçekten hayatta böyleler mi? ama kimse gelip kendi üstüne laf kondurmuyor şurada. iyi düşün, öyle hareket et.

Eşin sorunlu. Benim bir önceki erkek arkadaşım böyleydi. Toplu gönderilen kandil mesajını bile problem ediyordu o derece.

Eşinize ne kadar söylesenizde normal olduğunu kafasının dediğine gidecektir. Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…