7. 8 değil de 4 kişiydik 2 kadın 2 erkek ya da bi erkek 2 kadın oluyor birebir hiç çekilmem ki bence de onda bi şey yok herkes evli olduğumu biliyor görmüşlükleri var.benım esımde ofıstekılerle resım cekılır ogle molasında sahılde yuruyus yaparşlar ben hıc aklıma kotu bısey getırmem cunkı esıme guvenım tam.. telınde sırf 2 kısı resım gorsem belkı sıkıntı ederım ama 7 8 kısı grup halınde hıc ole seyler dusunmuyorum
bunun dini duyguyla alakası yok. kendinizi böyle avutuyorsunuz. Ben de eşimde dindar insanlarız. Ama iş ortamında illaki bir çay saatimiz oluyor. Toplu yemeklerimiz oluyor.Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok
Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
Bana söylediği o ya da dini yanlış biliyor,bildiği bu yani..kadın erkek zorunda olmadıkça dinen aynı ortamda bulunmamalı..bunun dini duyguyla alakası yok. kendinizi böyle avutuyorsunuz. Ben de eşimde dindar insanlarız. Ama iş ortamında illaki bir çay saatimiz oluyor. Toplu yemeklerimiz oluyor.
eşi kıskandığını biliyormuş zaten.Beraber 24 saat çalışacaklar dinlenecekler hep beraber bir kahve içerken biri foto çekmek isteyecek konu sahibi "beni cekmeyin beyim izin vermiyor"diyecek!!Neden?? kıskanıyor!!!
İşine geldiği gibi yorumluyor. Ve bu tavrı sizde sürekli suçluluk psikolojisi uyandırır maalesef.Bana söylediği o ya da dini yanlış biliyor,bildiği bu yani..kadın erkek zorunda olmadıkça dinen aynı ortamda bulunmamalı..
Bunlar evlenmeden once oturulup konusulmadi mi?Bana söylediği o ya da dini yanlış biliyor,bildiği bu yani..kadın erkek zorunda olmadıkça dinen aynı ortamda bulunmamalı..
Evlenmeden önce böyle değildi dini duygularını yoğun yaşamıyordu,bu kadar dindar değildi diyeyim değişti yani..Bunlar evlenmeden once oturulup konusulmadi mi?
Sizin adiniza cok üzüldüm. Bu kisitlamalar giderek artacak gibi görünüyor. Giyiminizden kusaminizdan evinizdeki esyaya izlediginiz seye kadar giderek artacak siz taviz verirseniz.Evlenmeden önce böyle değildi dini duygularını yoğun yaşamıyordu,bu kadar dindar değildi diyeyim değişti yani..
üslubun berbat. büyük konuşma fazlaKonunun benimle alakasi ne
sorumun konu sahibiyle alakası yok. sadece sen kimin kiminle evleneceğini, nasıl bir tiple evlendiğini sorgulayamazsın. bu hakkı sana kim veriyor? olan olmuş. sizin gibiler "ayyy bu da ne böyle" deyip, çözüm yaratacağınız yerde boş konuşuyorsunuz.Konunun benimle alakasi ne
Seninle tartismayacagim.üslubun berbat. büyük konuşma fazla
sorumun konu sahibiyle alakası yok. sadece sen kimin kiminle evleneceğini, nasıl bir tiple evlendiğini sorgulayamazsın. bu hakkı sana kim veriyor? olan olmuş. sizin gibiler "ayyy bu da ne böyle" deyip, çözüm yaratacağınız yerde boş konuşuyorsunuz.
Konunun benimle alakasi ne
Hahajakksla cok tatlısınevlilik mertebesine eriştinde mi yorum yapıyorsun demek istemiş
madalyan yoksa yazma
Sizin adiniza cok üzüldüm. Bu kisitlamalar giderek artacak gibi görünüyor. Giyiminizden kusaminizdan evinizdeki esyaya izlediginiz seye kadar giderek artacak siz taviz verirseniz.
sen eşini buradaki herkesten çok daha iyi tanıyorsun. buradaki insanların çoğunun gazına gelip, eşine laf edenlerin tavsiyesiyle konuşma. ne hissettiğini kendin çok iyi biliyorsun. kendi kendine otur konuş, hallet. herkes anonim yazıyor sonuçta. çoğu caka satıyor, acaba gerçekten hayatta böyleler mi? ama kimse gelip kendi üstüne laf kondurmuyor şurada. iyi düşün, öyle hareket et.Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
aman zaten tartışsan nolur. sen çok bildiğinle yaşa.Seninle tartismayacagim.
Tartissam nolur biliyor musun ban yerim. Ve buna hiç değmez.aman zaten tartışsan nolur. sen çok bildiğinle yaşa.
ayyTartissam nolur biliyor musun ban yerim. Ve buna hiç değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?