iş yeri gruplaşmaları

değişeceğime inanmıyorum açıkçası.buna inancım yok.36 yaşında insanım.ne yapabileceğimi ne yapamayacağımı biliyorum.artık umut etmek istemiyorum.tepki almamak için değil.
 
Dalga geçtiğimi mi düşünüyorsun...ya da şöyle düşünebilirsin, bu insan çok yalnız, bugün çok ağladı ve içini dökmek istedi.daha insancıl değil mi..
 
derdimi kime anlatıyım.chat kanallarında arkadaş mı arıyım.yapamam.kadınlar kulübündeki bayan arkadaşlar daha akıllı mantıklı insanlar.buranın kalitesine güveniyorum.ve bu platformda olmak istiyorum
 
Manolya senin destek Alman lazım.
Kimseyle sağlıklı bir ilişki kuramıyorsun.

Evet yaşadıkların etkiledi belki ama kendini değişime sokman lazım ilk etapta ki etrafındaki insanlarında sana davranışı değişsin.
 
derdimi kime anlatıyım.chat kanallarında arkadaş mı arıyım.yapamam.kadınlar kulübündeki bayan arkadaşlar daha akıllı mantıklı insanlar.buranın kalitesine güveniyorum.ve bu platformda olmak istiyorum
Uzun zamandır yazıyorsun ve uzun zamandır söylüyoruz ama sağlıklı düşünemiyorsun. Çocuğa kek yedirdiler konundan beri takipteyim.

Güveniyorsan burdakilere bi yardım al.
 
Uzun zamandır yazıyorsun ve uzun zamandır söylüyoruz ama sağlıklı düşünemiyorsun. Çocuğa kek yedirdiler konundan beri takipteyim.

Güveniyorsan burdakilere bi yardım al.
kek yedirdiler mevzusu bak canım benim.diş hekimi çocuğu 2.5 yaşında dolgu yaptı.bak bu çocuk bu dişçi koltuğuna oturmaz.şimdi bu dolguyu yaparım.bu çocuk anjiyo olacak diyorsun.bu çocuk herşey için aneztezi alamaz.rica ediyorum şekerli gıdaları kısıtlayın dedi.kardiyoloji profu çocuğun dişlerine iyi bak dedi.gık dese hemen dişçideyim, geçen ay ikinci dolguyu yaptırdık.dün yine dişim ağrıyor dedi, yine koşa koşa gittik dişçiye.o gün kreş müdüresini arayıp uyardım şekerli yiyecek vermeyin diye.
bir d veliler arasında ayrımcılık yapılıyordu.birine sınıfa giremezsin derken kek yaptım geldim diyen veliyi içeriye alıyorsan sen çifte standart uygulayan bir müdüresin demektir.
burada iletişim eksikliği yok.adamına göre muamele yapıldı.yaramı deştin yine. öffffffffffffff
 
Uzun zamandır yazıyorsun ve uzun zamandır söylüyoruz ama sağlıklı düşünemiyorsun. Çocuğa kek yedirdiler konundan beri takipteyim.

Güveniyorsan burdakilere bi yardım al.
iletişim iki taraflıdır.benim sosyal fobim var diye hep beni sorunlu görüyorsunuz.öyle değil.ben de buna sinir oluyorum
 
250 kisilik acik ofiste calistim en son. Ozel sektor. Yani herkes birbirinin isini elinden alabilir,kadra madro yok. Orada da vardi gruplasmalar. Ben hic rahatsiz olmam,her gruba da girerim,her gruptan da arkadasim olur benim. Ha ne yaparim bu arkadaslarla? Organizasyonlara katilirim,yemege giderim ,kahve molasina cikarim,iki guler gelirim. O kadar. Fazlasini beklemem. İclerinde beni seven de vardir sevmeyen de. İclerinde benim is ogrettiklerim de vardir,emrinde calistigim da,emrimde calistirdigim da vardir. Dedikodumu da cevirebilirler,yuzume de gulebilirler. Yapsinlar nolacak? Hic takmam rahasiz da olmam. Guler gecerim. İs hayati boyledir. Herkesin her yaptigina mana yuklersek isin icinden cikamazsiniz. Yuzeysel olmaniz gereken tek yer isyeridir. Enerjinizi anne babaniza ve cocugunuza harcayin.

Eski konularinizdan biliyorum kianne babaniza haksizlik ediyorsunuz. Onlar sizin icin cok sey yapmis ama sizin umrunuzda olmamis koca derdine dusmussunuz. Haklilar. Bence onlara coooook buyuk bir ozur borcunuz var. Naçizane fikrim.
 
İşte bundan bahsediyorum.
Açık söyliyim okumadım çünkü o zamanda konuştuk seninle yine konunda. Yine başa saracak birşey demedim o zamandan beri takip ediyorum dedim.

Çok negatifsin. Herkese herşeye taraflı yaklaşıyorsun. Dediğim cümleye bile bir sürü başa sararak anlatıyorsun. Eğer yanındaki insanlara da böyle ısıtıp ısıtıp anlatıyorsan muhabbetin hoşlarına gitmiyordur.
Kendine çeki düzen ver. Kendin için.
 
derdimi kime anlatıyım.chat kanallarında arkadaş mı arıyım.yapamam.kadınlar kulübündeki bayan arkadaşlar daha akıllı mantıklı insanlar.buranın kalitesine güveniyorum.ve bu platformda olmak istiyorum
Çünkü tedaviye tamamen kapalısınız, sabit fikirlisiniz ve buradaki insanların size yapabilecekleri bir şey yok. O zaman siz derdinizi anlatın biz okuyup geçelim cevap yazmasın kimse, olur mu?
 
Sosyal fobik olduğunuzu düşünmüyorum, tanınızı kim koyduysa yanlış değerlendirmiş sanırım ya da kendi kendinize birkaç belirti okuyup uyarlama yaptınız. Durumunuz daha farklı, alanında bilgili bir psikiyatri uzmanına danışmanızı öneriyorum. Psikolog yetersiz kalabilir, her psikoloğun alanda donanımlı olmadığını da düşünecek olursak danışacağınız kişi kesinlikle psikolog olmamalıdır hatta.
 
Böyle bir bakış açısı olamaz.
Siz literatürde ilk defa görülen nadide bir vaka olmadığınıza göre tedaviniz de mümkün.
Kendinizi kandırıyorsunuz sadece.
 

her şeye bir bahanesi olduğu gibi buna da var ilaç içmeye karşıymış..
çünkü şikayet etmek, mutsuz, huzursuz bir insan olmaya karşı değil.
 
Ne arkadaşı ya arkadaşlık mı kaldı ?
Herkes çıkarcı,bencil iki yüzlü olmuş
Dürüstlük para etmiyor artık
 
her şeye bir bahanesi olduğu gibi buna da var ilaç içmeye karşıymış..
çünkü şikayet etmek, mutsuz, huzursuz bir insan olmaya karşı değil.

Muhtemelen tanıyı da kendi kendine koydu zaten. Durumun sosyal fobiyle uzaktan yakından alakası yok, bunu uzaktan ben bile anladıysam eğer ki psikoloğa gidildiyse bunu görüşmede anlayamayan bir psikolog yeterli donanıma sahip değildir keza. Durum çok daha komplike, gerekirse ilaç da kullanacak. "Kanser oldum ilaç kullanmaya karşıyım iyi ben böyle öleyim." gibi bir şey olabilir mi? Psikolojik rahatsızlıklar belirgin bir ölüme sebebiyet vermediği için mi bu rahatlık?

Kişilerin bahanesi daha çok dediğin gibi. Bir insanın içgörüsü yoksa, tedavi almak istemiyorsa yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Hiçbir şey yani, beynini makine gibi açıp birkaç kablo söküp takamıyoruz sonuçta. "Ben hiç çaba göstermeyeyim, hayatta her şey benim istediğim gibi olsun, kendimi hiç sorgulamayayım çünkü hep karşı taraf hatalı." demek ne kadar sağlıklı geliyor kulağa? Bunun değişmesi psikoterapi ile olur, beyin kimyalarının değiştiği bir biyolojik bozukluk da varsa ilaç kullanılır. Çünkü beyindeki kimyasallar aracılığıyla davranışlar belirlenir yani. İlaçtan öcü gibi korkmak çok mantıksız.
 
Ama o baya baya kafa buluyordu :)))

Nedense ayni hissi uyandirdi bende :) anlamaya calistim yorumlara ve verdigi cevaplara baktim alicilarimin ayari ile oynamamak icin direndim beynim yandi :))) siradaki konuyu heyecanla bekliyorum
 
Her şeyi kafana çok takıyorsun, çok büyütüyorsun. Bunlar tedavi edilebilir rahatsızlıklar. Sadece doğru doktoru bulman gerekli. Herkes hayatını yaşarken sen neden cehennemde yaşayasın? Kendine fırsat ver. Olmaz, değişmez deme. Canına yazık ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…