- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
değişeceğime inanmıyorum açıkçası.buna inancım yok.36 yaşında insanım.ne yapabileceğimi ne yapamayacağımı biliyorum.artık umut etmek istemiyorum.tepki almamak için değil.Hayır sizi iyileştirecek olanlar doktorlar değil, SİZSİNİZ. Dünyadaki tüm doktorları gezin siz istemedikten sonra yapamazsınız. Bunu bir anlayın önce.
Aslında değişmek falan istemiyorsunuz ama tepki almamak için gittim yaptım ettim daha ne yapayım diyorsunuz.
Bacim sende daha rahat bir 10 konuluk potansiyel var kolay gelsin sana cok da saapma :)))
Dalga geçtiğimi mi düşünüyorsun...ya da şöyle düşünebilirsin, bu insan çok yalnız, bugün çok ağladı ve içini dökmek istedi.daha insancıl değil mi..ben en çok elinize ne geçiyor onu merak ediyorum. anlıyoruz dalga geçiyorsunuz da amaç ne? düşünüyorum buraya dalga geçmek için konu açsam eğlenmem bile.. gerçekten eğleniyor musunuz? napıyosunuz bizim yorumları okuyup kahkaha mı atıyorsunuz? gerçekten merak ettiğim için soruyorum nasıl bir düşünce yapısındasınız?
Uzun zamandır yazıyorsun ve uzun zamandır söylüyoruz ama sağlıklı düşünemiyorsun. Çocuğa kek yedirdiler konundan beri takipteyim.derdimi kime anlatıyım.chat kanallarında arkadaş mı arıyım.yapamam.kadınlar kulübündeki bayan arkadaşlar daha akıllı mantıklı insanlar.buranın kalitesine güveniyorum.ve bu platformda olmak istiyorum
kek yedirdiler mevzusu bak canım benim.diş hekimi çocuğu 2.5 yaşında dolgu yaptı.bak bu çocuk bu dişçi koltuğuna oturmaz.şimdi bu dolguyu yaparım.bu çocuk anjiyo olacak diyorsun.bu çocuk herşey için aneztezi alamaz.rica ediyorum şekerli gıdaları kısıtlayın dedi.kardiyoloji profu çocuğun dişlerine iyi bak dedi.gık dese hemen dişçideyim, geçen ay ikinci dolguyu yaptırdık.dün yine dişim ağrıyor dedi, yine koşa koşa gittik dişçiye.o gün kreş müdüresini arayıp uyardım şekerli yiyecek vermeyin diye.Uzun zamandır yazıyorsun ve uzun zamandır söylüyoruz ama sağlıklı düşünemiyorsun. Çocuğa kek yedirdiler konundan beri takipteyim.
Güveniyorsan burdakilere bi yardım al.
iletişim iki taraflıdır.benim sosyal fobim var diye hep beni sorunlu görüyorsunuz.öyle değil.ben de buna sinir oluyorumUzun zamandır yazıyorsun ve uzun zamandır söylüyoruz ama sağlıklı düşünemiyorsun. Çocuğa kek yedirdiler konundan beri takipteyim.
Güveniyorsan burdakilere bi yardım al.
İşte bundan bahsediyorum.kek yedirdiler mevzusu bak canım benim.diş hekimi çocuğu 2.5 yaşında dolgu yaptı.bak bu çocuk bu dişçi koltuğuna oturmaz.şimdi bu dolguyu yaparım.bu çocuk anjiyo olacak diyorsun.bu çocuk herşey için aneztezi alamaz.rica ediyorum şekerli gıdaları kısıtlayın dedi.kardiyoloji profu çocuğun dişlerine iyi bak dedi.gık dese hemen dişçideyim, geçen ay ikinci dolguyu yaptırdık.dün yine dişim ağrıyor dedi, yine koşa koşa gittik dişçiye.o gün kreş müdüresini arayıp uyardım şekerli yiyecek vermeyin diye.
bir d veliler arasında ayrımcılık yapılıyordu.birine sınıfa giremezsin derken kek yaptım geldim diyen veliyi içeriye alıyorsan sen çifte standart uygulayan bir müdüresin demektir.
burada iletişim eksikliği yok.adamına göre muamele yapıldı.yaramı deştin yine. öffffffffffffff
Neden eleştiriyi kabul edip olumluya çeviremiyorsun?iletişim iki taraflıdır.benim sosyal fobim var diye hep beni sorunlu görüyorsunuz.öyle değil.ben de buna sinir oluyorum
Çünkü tedaviye tamamen kapalısınız, sabit fikirlisiniz ve buradaki insanların size yapabilecekleri bir şey yok. O zaman siz derdinizi anlatın biz okuyup geçelim cevap yazmasın kimse, olur mu?derdimi kime anlatıyım.chat kanallarında arkadaş mı arıyım.yapamam.kadınlar kulübündeki bayan arkadaşlar daha akıllı mantıklı insanlar.buranın kalitesine güveniyorum.ve bu platformda olmak istiyorum
Böyle bir bakış açısı olamaz.olmuyor.tedaviyi denedim.kanser tedavi edilebildi mi mesela.psikologum şöyle demişti:bazı vakalalarda sınırlı düzelme oluyor.yani herşey bir okus pokusla düzelmiyor.maalesef ki.hele ki ruhsal sorunların bazılarında belli bir aşamaya kadar gelebiliyorsun.bu böyle.yapacak bişi yok.ben kabullendim.yok yok yok.denemedim mi sanıyorsun.bizzat gittiğim hocalar oldu netten yazıştıklarım oldu.hayır bunu böyle kabul edecem.başka çarem yok...ben ki çocuğumun hastalığı için türkiyedeki ilk 10 daki tüm hocaları gezdim, detay detay bakarım araştırırım.ama benim için bir çare yok.maalesef.böyle yaşamak durumundayım
Sosyal fobik olduğunuzu düşünmüyorum, tanınızı kim koyduysa yanlış değerlendirmiş sanırım ya da kendi kendinize birkaç belirti okuyup uyarlama yaptınız. Durumunuz daha farklı, alanında bilgili bir psikiyatri uzmanına danışmanızı öneriyorum. Psikolog yetersiz kalabilir, her psikoloğun alanda donanımlı olmadığını da düşünecek olursak danışacağınız kişi kesinlikle psikolog olmamalıdır hatta.
Ne arkadaşı ya arkadaşlık mı kaldı ?arkadaşlar sosyal lişkileri hala anlamaya çalışıyorum.bir kız var geçici görevle geldi.daha bir senelik değil.iş arkadaşını hakaretten savcılığa vermiş falan.bizim burda da kalmak istiyor.iş yerinde ben de benzer sorunlar yaşadım ve o gelince o kız çok da hoşuma gitti.benim gibi kilolu, sürekli gülüyor falan.arkadaş olabilirz dedim.her gık dediğinde üşenmedim iş öğrettim.şimdi iş yerindeki arkadaş gruplarına girmek için benle çok mesafeli, müdürlüktekilerle aram iyi değil ya.bir konu açsam duymamazlıktan geliyor.ama işi düştüğü zaman da geliyor iş soruyor.biraz konuşuyor ve gidiyor.
biriyle arkadaş olmak için iyi olmak iyi davranmak yardım etmek yeterli değil mi, ve hani o kadar iyi niyetle davranıyorum ve geri dönüşü böyle oluyor.kız iş yerinde kim söz sahibiyse onlarla daha bir iyi, sohbetine katılıyor falan.dün işe gelmedim, geçmiş ıolsun bile demedi.
bu arkadaş dedikleri nasıl ediniliyor.diğer türlü sadece iş öğrenmek için birine soru sormak ve akabinde hiç konuşmamak etik mi, sonuçta ben de çalışanım ve her sorununa da koşmak zorunda değilken koştum mesela.buna rağmen bana mesafeli davranılması hoş mu.tabi ki karşılıksız yapıyoruz.içimden gelmese bilmiyorum der geçerim.ama öyle yapmadım.çok da iyi davranıyorum ama bu arkadaş olmak için yeterli değil mi.
Ama o baya baya kafa buluyordu :)))Biri daha vardi boyle pes pese konular acan o geldi aklima :)))
her şeye bir bahanesi olduğu gibi buna da var ilaç içmeye karşıymış..
çünkü şikayet etmek, mutsuz, huzursuz bir insan olmaya karşı değil.
Ama o baya baya kafa buluyordu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?