- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Amin inşallah çok sağolun.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
bence iş arkadaşınız başka bişeye sinirlenip sinirini sizden çıkarmış.. ama Allah büyük yanına kalmaz elbet... keşke sizde gidip olanı biteni anlatsaydınız patronunuza en azından hiç bir şeyin tek taraflı olmadığınızı bilirdi..
maalesef böyle insanlar var.. akşam olsun hayrolsun diyelim:) belki sadece uyarı alırsınız çünkü bi insanın ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı..Amin inşallah çok sağolun.
Şöyle bir durum var bugüne kadar anlaşamadığı herkesi şikayet edip bu şekilde göndermiş yani patron tarafından çok sevilen dediği yapılmış şımartılmış bir kadın. Anlatsam da beni dinleyecek bir patron değildir bende sessiz kalmayı tercih ettim.
maalesef böyle insanlar var.. akşam olsun hayrolsun diyelim:) belki sadece uyarı alırsınız çünkü bi insanın ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı..
Ay ne oluyor bu insanlara ya kendi egoları uğruna birinin ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay mı?
Çıkartırlar ise bile inşallah buradan sonra bulacağın yer çok çok daha iyi olur.
Neden bankacılıktan sonra sekreterlik?Sonuçta bir alanda tecrübe edindiniz. Her işte bir hayır vardır. Ben de ilk zamanlar okul bitmeden önce sekreterlik yapıyordum maalesef adam yerine konulmuyorsun ve üzerinde herkes egosunu tatmin ediyor . Bu bir vesile olmuştur belki bir bankada iş bulursun .
takma canım kısmetin bitmiş orda ama bence şikayet et haksız yere çıkarmışlar seni
sen niye susuyorsun ki. sende git şikayetini et. olabilir hata da yapsan olabilir. sanki kendisi çok mu dört dörtlük. sende şikayetini et. bilemezsin ekleme yapar o şikayetinde. sende git üstüne şikayet et
valla gerizekalı lafından sonra üstüne atlardım .
Yine iyi sabretmişsin .
Sen git birilerine şikayet et.
Hakkıını ara pasif kalma.
aynen öyle yap .Diyorum ya iş yeri diye sadece ses yükseltemeyeceğini söylemeye gittim ama zannedersiniz bıçakladım ya da silah dayadım kafasına bilgisayarını çarptı çırpındı bağırdı çağırdı öyle tepkiler verdi ki uzaktan görsem canına ya da evladına bir şey olmuş derim.
Ben burada ki değil de başka il de merkez de duran ortakları var bayan ona mail göndermeyi düşünüyorum bugüne kadar gördüğüm sustuğum tüm herşeyi anlatan bir mail beni gönderseler bile en azından rahat edemesin durduğu yerde diye düşündüm
aynen öyle yap .
Orda başka kımse yokmuydu size şahit olucak birileri ?
Sizi konusmak icin cagirdiklarinda hakaret gordugunuzu ve dava acacaginizi soyleyin. Azicik da onlar tutussun
İyi yapmissiniz. Calismanizi begenmiyorlarsa isten cikarsinlar,hakaret ne demek? Kimse kimseye gerizekali diyemez bir is yerinde. Ve kesinlikle dava acsaniz kazanirsiniz. Yillarca ozel sektorde calistim,yoneticilik yaptim. Sayisiz davaya katildim sahitlik bile yaptim,is mahkemeleri calisandan isciden yanadir sakin unutmayin. Ve kesinlikle hakkinizi arayin.Evet bu mantıklı insan kaynaklarına bunu söyleyebilirim. Uğraşacak vaktim olsa açardımda gerçekten değmez çirkef insandan korkarım ben her türlü pisliği yapar.
Şimdi herşeyi anlatan geçmişte sustuğum gördüğüm herşeyi anlatan destan gibi bir mail gönderdim merkezde ki ortaklarına bekleyip göreceğiz.
İyi yapmissiniz. Calismanizi begenmiyorlarsa isten cikarsinlar,hakaret ne demek? Kimse kimseye gerizekali diyemez bir is yerinde. Ve kesinlikle dava acsaniz kazanirsiniz. Yillarca ozel sektorde calistim,yoneticilik yaptim. Sayisiz davaya katildim sahitlik bile yaptim,is mahkemeleri calisandan isciden yanadir sakin unutmayin. Ve kesinlikle hakkinizi arayin.
hakkında hayırlısı olsun Allah bir kapıyı kapar diğerini açar sabret.BEklediğim gibi oldu bayanlar ,
İş çıkışım verildi , ihbar tazminatı ve işsizlik maaşı alabilecek şekilde iş sözleşmem fesih edildi.
Haksız yere insanların ekmeğiyle oynamak çok kolay hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?