kızlar günaydın.bugun de problem iş yerimde oldu.bi firmanın muhasebesinde calısıyrum.küçük bi şirket.cok da seviyorum çalıştıgım yeri sıkıntım yok aslında.ama şöle bi durum var.sabah iş yerine geldiğimde bilgisayarımda uygunsuz sitelere girildiğini görüyorum.canım çok sıkılıyo.iş yerinde tek pc var bide patronumun bilgisayarı var zaten.patronumun yaptıgını sanmıyorum zaten kendi bilgisayarı var.saha da çalışan işçilerden şüpheleniyorum
şimdi ben ne yapayım patronumla konuşayım mı ya da nasıl konuşayım bana bi yardım edin
Mutlaka konuşmalısın ben kamuda çalışıyorum ve nöbette muhtemelen hizmetli personel dedign gbi uygunsuz sitelere girmiş müdürlükten gelip her pc.yi kullananın üzerine zimmetlediler ve şifre koydular sizde patronunuza bilgi verin ve şifre koyunkızlar günaydın.bugun de problem iş yerimde oldu.bi firmanın muhasebesinde calısıyrum.küçük bi şirket.cok da seviyorum çalıştıgım yeri sıkıntım yok aslında.ama şöle bi durum var.sabah iş yerine geldiğimde bilgisayarımda uygunsuz sitelere girildiğini görüyorum.canım çok sıkılıyo.iş yerinde tek pc var bide patronumun bilgisayarı var zaten.patronumun yaptıgını sanmıyorum zaten kendi bilgisayarı var.saha da çalışan işçilerden şüpheleniyorum
şimdi ben ne yapayım patronumla konuşayım mı ya da nasıl konuşayım bana bi yardım edin
kızlar günaydın.bugun de problem iş yerimde oldu.bi firmanın muhasebesinde calısıyrum.küçük bi şirket.cok da seviyorum çalıştıgım yeri sıkıntım yok aslında.ama şöle bi durum var.sabah iş yerine geldiğimde bilgisayarımda uygunsuz sitelere girildiğini görüyorum.canım çok sıkılıyo.iş yerinde tek pc var bide patronumun bilgisayarı var zaten.patronumun yaptıgını sanmıyorum zaten kendi bilgisayarı var.saha da çalışan işçilerden şüpheleniyorum
şifre falan yok kızlar.ya çok canım sıkıldı gercekten.kaç defadır goruyorum bugun yine görünce sinirim tepeme çıktı.patronum çok tutucu bi insan çekiniyorum konuşmaya ama konuşmalıyım değil mi susmamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?