• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yeri problemi

kesinlikle bilğisayarına şifre koy ve kesinlikle patronunla konuşş tek yapman gereken adaletli olman herkesin yapacağı da bu :):KK1:

kızlar çok önceden bu konuyu amıştum aynı yerden devam etmek istiyorum.şifre koymuştum ve 2 patronuma verdim sadece şifreyi .ve bu sabah geldiğimde yine aynı şeyleri gördüm bilgisayarda.iyice tepemin tası attı.ama hangisi yaptı bilmiyorum .2 patronumda çok iyi insanlar çok seviyorum .ama neden bole bişey yaptılar anlamaıyorum.

şifre falan yok kızlar.ya çok canım sıkıldı gercekten.kaç defadır goruyorum bugun yine görünce sinirim tepeme çıktı.patronum çok tutucu bi insan çekiniyorum konuşmaya ama konuşmalıyım değil mi susmamalıyım
Tutucu bir insan olması avantaj.
Bilgisayarcınız var mı? Bilgisayar için gelip giden, gerekli güncelleme tamir vs. işlerini yapan.
Eğer böyle biri varsa, patronunuza gidin ve durumu anlatın uslubu ile, daha sonrasında da bir şifre koyduralım bilgisayara da aynı sorunları tekrar yaşamayalım bilgisayarcımızdan yardım alalım de.

Sonuçta yaşanan hoş birşey değil, siz de buna şahit olmak zorunda değilsiniz.

Tutucu bir insan olması avantaj.
Bilgisayarcınız var mı? Bilgisayar için gelip giden, gerekli güncelleme tamir vs. işlerini yapan.
Eğer böyle biri varsa, patronunuza gidin ve durumu anlatın uslubu ile, daha sonrasında da bir şifre koyduralım bilgisayara da aynı sorunları tekrar yaşamayalım bilgisayarcımızdan yardım alalım de.

Sonuçta yaşanan hoş birşey değil, siz de buna şahit olmak zorunda değilsiniz.
canım şifre koydum zaten ve patronlarıma verdim sadece.fakat bu sabah yine aynısını buldum hemde kaç tane ay midem bulandı ya.yani patronlarımdan biri yapıyo ama kim anlamadım

ben olsam patronuma durumu anlatıp, geçmiş aramaları gösterirdim. ayrıca lap topsa bilgisayarın her akşam evine götürebilirsin..

canım şifre koydum zaten ve patronlarıma verdim sadece.fakat bu sabah yine aynısını buldum hemde kaç tane ay midem bulandı ya.yani patronlarımdan biri yapıyo ama kim anlamadım

Konunun başında patronlarımdan olamaz çünkü kendi bilgisayarı var demiştin.
O yüzden bu şekilde yorum yaptım.
O zaman kimseye söylemeden şifreni değiştir.
Daha sonrasında sana gelip "şifreni mi değiştirdin" sorusu gelen patron kim olacaksa, bu haltı yiyen de odur.
Sen de ona göre davranırsın. Ne diyeyim...

Konunun başında patronlarımdan olamaz çünkü kendi bilgisayarı var demiştin.
O yüzden bu şekilde yorum yaptım.
O zaman kimseye söylemeden şifreni değiştir.
Daha sonrasında sana gelip "şifreni mi değiştirdin" sorusu gelen patron kim olacaksa, bu haltı yiyen de odur.
Sen de ona göre davranırsın. Ne diyeyim...
patronlarımın birinin var birinin yok.birisi benim yan odam da biri de sahada çalışıyo.bilgisayarı olan evli zaten.diğeri bekar ve bilgisayarı yok.ama bilmiyorum ya günah almak istemiyorum

kızlar günaydın.bugun de problem iş yerimde oldu.bi firmanın muhasebesinde calısıyrum.küçük bi şirket.cok da seviyorum çalıştıgım yeri sıkıntım yok aslında.ama şöle bi durum var.sabah iş yerine geldiğimde bilgisayarımda uygunsuz sitelere girildiğini görüyorum.canım çok sıkılıyo.iş yerinde tek pc var bide patronumun bilgisayarı var zaten.patronumun yaptıgını sanmıyorum zaten kendi bilgisayarı var.saha da çalışan işçilerden şüpheleniyorum
şimdi ben ne yapayım patronumla konuşayım mı ya da nasıl konuşayım bana bi yardım edin
direkt patrona değil de amirinize bildirin amiri atlamayın

Back
X