- 10 Ekim 2018
- 1.068
- 1.545
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Ön muhasebeyi biliyorum. Ama şu an yaptığım genel muhasebe mali müşavirlik işlemleri. O yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum.Kimseyi takmadan bu konuları düşünmeden çalışmaya devam edeceksınız yapacak bırsey yok ,
bende muhasebecıyım on muhasebe de neyı cok fazla sorabılırsınız anlayamadım
Katiliyorumbir sorun olduğunda direkt benimle paylaşın diye uyarabilirsin.. takmamaya çalış her işyerinde sinir edecek birileri mutlaka var...
Evet peki sizi yetiştirmek üzere mi aldılar çünkü siz ön muhasebecisiniz genel muhasebeyi sonuçta bilmiyorsunuzÖn muhasebeyi biliyorum. Ama şu an yaptığım genel muhasebe mali müşavirlik işlemleri. O yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum.
Muhasebe için değil çok fazla detay var birde ben her şeyi en iyi şekilde öğrenmek istiyorum.7-8 ay hala sık soru sormak için fazla uzun bir zaman değil mi?
Yetiştirilmek üzere alındım işe ki zaten buna göre maaş alıyorum lafa gelince daha öğreneceğin çok şey var sana emek veriyoruz diyorlardı patronlarım ama şimdi söylenene bakar mısınız birbirleriyle çelişiyor. Tamam söyleyen kişi patron değil ama patrona baya yakın birisi 10 yıllık elemanı.Evet peki sizi yetiştirmek üzere mi aldılar çünkü siz ön muhasebecisiniz genel muhasebeyi sonuçta bilmiyorsunuz
Soru sormanız gayet normal yetiştirilmek üzere alındıysanız ..
Kendinize bir ajanda edinin derim çünkü bende aynı durumlardan geçtim şuanda genel muhasebede çalışmıyorum ön muhasebedeyim ama genel muhasebeye geçeceğim ..
Ajandaya gerekli olan evraklarla ilgili bütün bilgileri kendimce geçiyorum.Yada nasıl işlemem gerektiğini geçiyorum
Öyle yapmanızı size tavsiye ederim
Birde günlük bir ajanda yapmanızı yani gün içerisinde not alıp ne iş yaptınız neyi yapmadınız hepsini görmebilmeniz için
İleride bu sizin için bir kanıttır ..
Bu durumlardan çok fazla sıkıntı yaşamış bir insanım, emin olun bende hala da yaşıyorum insanlarla uğraşmak çok zor..
Sizi görünce yazmak istedim..
Karşıdaki kişi bana sorunu söylemediği için ve ben de başkasından duyduğum için hiçbir şey diyemiyorum.Aynı soruları fazlaca sormuş olabilir misin?Yanlış yapmak istemiyorum o yuzden soruyorum diye de guzelce anlat karşıya
Muhasebe için değil çok fazla detay var birde ben her şeyi en iyi şekilde öğrenmek istiyorum.
Yanlış yapsan bu sefer de olmadı diye konuşurlar.Ön muhasebeyi biliyorum. Ama şu an yaptığım genel muhasebe mali müşavirlik işlemleri. O yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum.
Sizi anlıyorum ama bazen çok soru insanı bıktırıyor gerçektenMuhasebe için değil çok fazla detay var birde ben her şeyi en iyi şekilde öğrenmek istiyorum.
Genelde öyle elemanlar patrondan çok patroncu oluyorYetiştirilmek üzere alındım işe ki zaten buna göre maaş alıyorum lafa gelince daha öğreneceğin çok şey var sana emek veriyoruz diyorlardı patronlarım ama şimdi söylenene bakar mısınız birbirleriyle çelişiyor. Tamam söyleyen kişi patron değil ama patrona baya yakın birisi 10 yıllık elemanı.
hiç canınızı sıkmayın sebat edin lütfen ileri de mutlaka karşılığını alacaksınız bende mali müşavir olacağım artık :) sınavlara hazırlanıyorumYetiştirilmek üzere alındım işe ki zaten buna göre maaş alıyorum lafa gelince daha öğreneceğin çok şey var sana emek veriyoruz diyorlardı patronlarım ama şimdi söylenene bakar mısınız birbirleriyle çelişiyor. Tamam söyleyen kişi patron değil ama patrona baya yakın birisi 10 yıllık elemanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?