• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimde hoşlandığım adam hakkında

Leylii123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
62
29
3
26
Kızlar iş yerimde yeni yeni muhabbetimizin olduğu birinden hoşlanıyorum. Hoşlanmak da değil aslında duruşunu, tavrını çok beğeniyorum ve gördüğümde mutlu oluyorum. Benden 11 yaş büyük sanırım. Yaş farkı çok ama küçük duruyor, o kadar büyük olduğunu bilmiyordum açıkçası.
Her gördüğünde bir sohbet açıyor. Geçen işte seni üzüyor mu bunlar dağıtayım mı buraları gibi şakalı bir şey söyledi güldük. Buna benzer ara ara konuşuyoruz ama iş arkadaşlığından mı nezaketli davranıyor ilgisi mi var ayırt edemiyorum. Çocuklarla da arası çok iyi böyle çok nahif bir adam Bir de ben kendisini merak edip stalkladım 😅 insta hesabına fake hesaptan istek gönderdim hayatında biri var mı yok mu görmek için. Birkaç gün sonra hesabını kapattı, haftalardır da hesabı kapalı.
Yakın zamanda iş yerimden ayrılacağım, bir daha göremeyeceğim.
Sizce unutup önüme mi bakmalıyım? İstese o ulaşır mıydı?

Şakacı olması sizden hoşlandığı anlamına gelmez aslında keyifli ortam sevdiği için sevecen ve şakacı davranıyordur. İş arkadaşı olarak sizi sevmese size de şaka yapmaz. Fake hesap olayından sonra hesabı kapatması geçmişten gelen bir durumu olabilir ya da ketum birisi diye yorumladım. Kahveye falan davet etsen ortam yaratıp en azından iş yerinde bile içme imkanınız var ise değerlendir konuşma arasında ağzını ara

Kızlar iş yerimde yeni yeni muhabbetimizin olduğu birinden hoşlanıyorum. Hoşlanmak da değil aslında duruşunu, tavrını çok beğeniyorum ve gördüğümde mutlu oluyorum. Benden 11 yaş büyük sanırım. Yaş farkı çok ama küçük duruyor, o kadar büyük olduğunu bilmiyordum açıkçası.
Her gördüğünde bir sohbet açıyor. Geçen işte seni üzüyor mu bunlar dağıtayım mı buraları gibi şakalı bir şey söyledi güldük. Buna benzer ara ara konuşuyoruz ama iş arkadaşlığından mı nezaketli davranıyor ilgisi mi var ayırt edemiyorum. Çocuklarla da arası çok iyi böyle çok nahif bir adam Bir de ben kendisini merak edip stalkladım 😅 insta hesabına fake hesaptan istek gönderdim hayatında biri var mı yok mu görmek için. Birkaç gün sonra hesabını kapattı, haftalardır da hesabı kapalı.
Adam takip isteğinin sizden geldiğini fark edip, hesabını bilinçli olarak kapatmış olabilir mi ?

İş ortamı olduğu için saygı çerçevesinde insanların birbirine nezaket kuralları ile yaklaşması normal ama istek sonrası tavrı şaşırtti. Adam sizi engellemis olmasin. Başka bir hesaptan arattiniz mi ismini?
Bu arada isteyen her şekilde ulaşır, hele ki günümüz şartlarında.

Hesabını kapatması ilginç. Belkide fake hesabı engellemiştir. Ben şimdiki aklım olsa gerçek hesabımdan eklerdim. 😛 20 li yaşlarda o eklesin diye bekle dur. Olursa olur olmazsa olmaz.

Böyle fake hesaptan falan çocukça şeyler yapmayın bence.fake hesabı niye kabul etsin zaten adam?

Şakacı olması sizden hoşlandığı anlamına gelmez aslında keyifli ortam sevdiği için sevecen ve şakacı davranıyordur. İş arkadaşı olarak sizi sevmese size de şaka yapmaz. Fake hesap olayından sonra hesabı kapatması geçmişten gelen bir durumu olabilir ya da ketum birisi diye yorumladım. Kahveye falan davet etsen ortam yaratıp en azından iş yerinde bile içme imkanınız var ise değerlendir konuşma arasında ağzını ara
Yani biraz çekingen gibi halleri de var. Aslında yaş olarak da olgun, isteseydi çekingen kalmazdı diye düşünüyorum. Okul ortamıydı bu arada şu an tatile giriyoruz ve ben de oradan ayrılıyorum. Artık pek de ulaşamayacağız gibi

Yani istek atınca kapatması hayatında biri olduğunu gösteriyor bence.
Hoşlanan, ilgisi olan hiç bir erkek bu adımı kaçırmazdı hatta aksine kendi adım atardı
Hesap benim değil, fake hesap. Hayatında biri var mı yok mu öğrenmek için istek atmıştım aslında. Biri varsa kabul etmez diye düşünürken adam hesabı kapattı 😂 kendi hesabımdan da baktım yok ortalıkta

Yani istek atınca kapatması hayatında biri olduğunu gösteriyor bence.
Hoşlanan, ilgisi olan hiç bir erkek bu adımı kaçırmazdı hatta aksine kendi adım atardı
İş ortamı olduğu için saygı çerçevesinde insanların birbirine nezaket kuralları ile yaklaşması normal ama istek sonrası tavrı şaşırtti. Adam sizi engellemis olmasin. Başka bir hesaptan arattiniz mi ismini?

Daha sonra kendi hesabımdan arattım. Aynı bölümden arkadaşının hesabı açık mesela ondan da baktım ama yok. Sırlara karıştı adam 😂 acaba hayatında biri var da o rahatsız olmasın diye mi kapattı anlamadım

Back
X