Kızlar iş yerimde yeni yeni muhabbetimizin olduğu birinden hoşlanıyorum. Hoşlanmak da değil aslında duruşunu, tavrını çok beğeniyorum ve gördüğümde mutlu oluyorum. Benden 11 yaş büyük sanırım. Yaş farkı çok ama küçük duruyor, o kadar büyük olduğunu bilmiyordum açıkçası.
Her gördüğünde bir sohbet açıyor. Geçen işte seni üzüyor mu bunlar dağıtayım mı buraları gibi şakalı bir şey söyledi güldük. Buna benzer ara ara konuşuyoruz ama iş arkadaşlığından mı nezaketli davranıyor ilgisi mi var ayırt edemiyorum. Çocuklarla da arası çok iyi böyle çok nahif bir adam Bir de ben kendisini merak edip stalkladım
insta hesabına fake hesaptan istek gönderdim hayatında biri var mı yok mu görmek için. Birkaç gün sonra hesabını kapattı, haftalardır da hesabı kapalı.
Yakın zamanda iş yerimden ayrılacağım, bir daha göremeyeceğim.
Sizce unutup önüme mi bakmalıyım? İstese o ulaşır mıydı?
Her gördüğünde bir sohbet açıyor. Geçen işte seni üzüyor mu bunlar dağıtayım mı buraları gibi şakalı bir şey söyledi güldük. Buna benzer ara ara konuşuyoruz ama iş arkadaşlığından mı nezaketli davranıyor ilgisi mi var ayırt edemiyorum. Çocuklarla da arası çok iyi böyle çok nahif bir adam Bir de ben kendisini merak edip stalkladım

Yakın zamanda iş yerimden ayrılacağım, bir daha göremeyeceğim.
Sizce unutup önüme mi bakmalıyım? İstese o ulaşır mıydı?